Mult e dulce și frumoasă limba ce-o scriii

Mult e dulce și frumoasă limba ce-o scriii

9 thoughts on “Mult e dulce și frumoasă limba ce-o scriii

 1. i-ul e noua epidemie nationala. se manifesta la generatiile messenger, facebook si evident pro. in general, varsta maxima a bolnavului este de 24 ani, sau mai frageda, putand ajunge chiar si la 18, in cazul in care pacientul a fost prins scriind asa in public de catre un doctor competent; cea mai buna medicatie e aplicarea unui mare cot in gat, dar orice forma de mangaiere este binevenita. in cazul in care maladia nu a fost vindecata, bolnavului i se aplica terapia “american history x”, in care subiectul este asezat cu gura deschisa pe o bordura/treapta/orice-colt-in-pulamea, apoi i se aplica o lovitura puternica de bocanc/pantof/balerin roz ( in cazul in care medicul e fomee) dupa ceafa. pentru eventuale nelamuriri sau intrebari va stau la dispozitie.

  cu stima,
  prof. dr. batman sieg heil

 2. Poti sa vorbesc flatulent si sa scri corect limba engleza in 24 de zile numa’ daca te cheama EBA si ai drept scoala doua saptamini de facultate in US. Altminteri, tre’ sa pui mina pe carte si asta doare. Mai ales cu profi ca batman 🙂 !

  1. Asa zicea si Trasnea despre gramatica, aia care ne invata sa scriem corect intr-o limba “cum sa scrii intr-o limba? Poate cu limba, mai stii pacatul?”

   1. Da, sau faza aia de clasa a doua: “Am un pix care scrie orice culoare”, “Spuse lu tovarasa, ca nu te cred!” – si scriai cuvintele: rosu, verde, albastru…

Leave a Reply

Your email address will not be published.