Simona Halep, o tenismenă țîță

Simona Halep, o tenismenă țîță


Ea este Simona Halep înainte. Cum adică ”înainte de ce”? Voi ce credeți?

Sînt destul de clare motivele pentru care sportiva Simona Halep a vrut să arate altfel ”după”. Dar faptul că femeea Simona Halep a apelat la o operație de micșorare de sîni este o crimă. Unii oameni consideră că-i păcat să faci avort. Și chiar e. Dar, pe lista păcatelor de neiertat, Dumnezeu (dacă e bărbat) sigur pune operația estetică făcută de Simona deasupra avortului. Fără îndoială, fapta Simonei e mai gravă. Mai gravă decît uciderea unei întregi familii cu un topor. Mai gravă ca violul de minori. Mai gravă ca exterminarea evreilor. De fapt, chiar asta e: un sînocid oribil.

(Paranteză marcată, culmea, chiar de o paranteză: unele femei nu-i cred pe bărbați cînd le spun ”dragă, ai țîțe mici, dar mișto”. Da, există țîțe mici și frumoase. Ba chiar țîțele mici e mai probabil să fie frumoase decît alea mari. Dar să fim serioși. Una e țîțe frumoase și alta e țîțe uriașe. Nimic nu se compară cu țîțele uriașe. Cînd vine vorba de țîțe, mărimea bate frumusețea la curu gol. Aș duce logica mai departe și-aș zice chiar că țîțele uriașe și urîte sînt mai frumoase decît țîțele frumoase. Da, e irelevant că-s lăsate, urîte sau prea moi. Sînt o pereche de țîțe gigantice, iar noi sîntem bărbați și le vrem. Ca să ne punem trusa de scule, halba, un laptop mic și diverse seturi de chei pe ele. Asta ca nici măcar să nu pomenesc latura fetișisto-sexuală. Am închis paranteza.)

Iar ea este Simona Halep după.

Și așa, în starea asta de după, am văzut-o eu azi-noapte la Australian Open. A luat bătaie rău de la o poloneză, Radwanska. Nu mă înțelegeți greșit, Simona (că țîțoasa, of, nu-i mai pot spune) nu dă rău în ea. La genul că cred că mi-ar lua două-trei game-uri dac-aș accepta să mă antrenez cu ea la balonul cu tartan de pe strada Gabriel Szabo, cartierul Militari. Oricum, e mult peste durdulia aia netalentată de Sorana Cîrstea. Dar nu e CHIAR atît de bună încît să facă un asemenea sacrificiu. Adică să ne gîndim ce se va întîmpla dacă mai joacă patru-cinci ani fără să cîștige nici un turneu de senioare. Corect, va intra în depresie. Se va întreba dacă nu cumva și-a ales greșit drumul. Va deveni nesigură pe ea. Va simți nevoia să aibă job serios și să beneficieze de un atu evident la interviul de angajare. Da, va avea nevoie de țîțe mari. Și da, își va pune silicoane.

Dar sper să nu se ajungă la asta, pentru că mi-e simpatică. Atît de simpatică încît i-am dat add pe Facebook. Iar, dacă nu-mi dă accept, deh, măcar mă refuză una cu țîțe normale. No big deal.

Întrebare pentru comentacii mei inteligenți și pentru Lorena și Victor: Ce-o fi făcut Simona cu resturile de țîțe rămase după operație? Mă gîndesc că nu le-a aruncat, ar fi fost păcat. Oare a făcut un baraj  pentru sinistrații din Moldova? O casă cu două etaje și piscină pentru sinistrații din Moldova? Un deal pe care sinistrații din Moldova să-și construiască bodegile, ca să nu mai locuiască în albie? Sau le-a dus la Mamaia în larg și le-a folosit ca stabilopozi (ea fiind din Constanța)?

38 thoughts on “Simona Halep, o tenismenă țîță

 1. Un “NU!!!” hotarît tîtelor mici. “NU” micsorarilor. ce pula mea, unde se duce lumea asta, hai serios. Ca asta e tot farmecu, nu, sa vedem tîtoace bagate la naintare pe merit, nu pizdulici ajunse pã fresh cu aere de primedone. Soro, stii sa faci ceva, orice, dai gît la o cîntare sau doar esti proasta si ai nemerit la teveu? Bravos! Proba eliminatorie – cupa pizdo. A, nu stii ce e aia, pai nu treci, patru, stai jos!

 2. Uite beei, The Big Zoso si-a pus ceasu sa sune simbata la sapte far-un sfert, ca sa prinda primul comentariu (hazliu, de altfel!) la tine pe blog. 😀

 3. asta-i postare din categoria “lovitură sub centură”, şi tu ştii asta. Că şi prietena noastră comună Dory mă cunoaşte aşa.

  Adevărul deprimant: la mărire tre’ să îţi faci musai operaţie, la scădere e de ajuns o perioadă de anorexie combinată cu şedinţe interminabile de saună, aerobic şi tratamente corporale. Ţâţele se topesc primele. “I once had tits” – iată cum se va intitula autobiografia mea.

 4. mai bine mici si frumoase decat mari si urate. sau decat mari si frumoase – alea mari atarna intotdeauna. asta-i regula mea.

 5. Şi-o făcut din ele explozibili, ca în “Fight Club”. Şi le poartă asupra ei cu o vestă pe care o va detona la următorul meci pe care-l pierde. Toţi spectatorii vor fi toţi împroşcaţi cu grăsime de la liposupabsorpţie. Va fi un ţâţentat ţâţorist! (De fapt asta se vede în al doilea set de poze: vesta cu explozibili.)

 6. Io am tite mari, tată. Si de cand m’am ingrasat, le am si mai mari. E singura scuza pentru care nu slabesc. Nu vreau sa raman cu doua sosetute cu aspect de purtat, da’ fara celulita. Imi place asa cum stau sa’mi sara nasturii de la camasa. Bine, si aia de la pantaloni, da’ asa ma doare’n bascaaaa… Am tite mari, tari, la ciclu zici ca’s vedeta porno, sa’i dea dumnezeu sanatate lu’ ala care’a inventat ciolanu’ afumat, ciorbicile si bericile.

  1. nu stiu ce sa zic, Marghi, tu esti fermecatoare asa, da’ cand te-am cunoscut eu erai plinuta si nici tate mari n-aveai. Erau gen cat coaiele mele dupa ce nu futusem cam 4-5 ore.

   1. Ai impresia ca parerea ta conteaza? Io cand te’am cunoscut aveai 1,50 si trebuia sa ma asez ca sa te poti uita in titele mele si sa ma cobor la nivelu’ tau in acelasi timp. Io mai po’sa reglez fin pe ici pe colea, da’ tu ca sa futi, tre’s’ajungi unde e nevoie mai intai.

 7. adevarul e ca resturile de tate mor, cum s-ar spune, se-arunca la pisica(daca ai vreuna de-i place carnea).Simona s-a hotarat sa se desparta de ele, ca se putea si invers si era mai nasol.Oare pentru preludiu se plateste separat?Cand intreaba doctorul in ce directie sa-ti potriveasca sfarcurile?

 8. si nu, resturile de tate nu-s reciclabile.Maxim ajutor la inundatii, baieti,ar fi binecunoscutul experiment:luati doua pungi de plastic de la moll, umpleti-le cat de cat egal cu vreo sase kile de nisip , legati-le in jurul gatului si executati cateva miscari simple asa vreo cateva ceasuri.Apoi le puneti in calea apelor.

 9. daca e asa varza cum zici tu carstea.atunci cum a ajuns sa joace cu nume mai mari.in schimb ce halep mai nimic??ba dimpotriva o duce destul de rau…???eu tin cu romanii in general..dar daca voi va uitati dupa tate si altele..scuze..

 10. iar cine nu are tate mari sa nu vbeasca..ca nu stiti ce inseamna..habar nu aveti cum e mai ales daca esti sportiv.asa ca gura mai micuta,daca vreti sa intelegeti daca nu..ziceti acolo ca atat va duce..

Leave a Reply

Your email address will not be published.