Sexgen e cel mai tare site, gen

Sexgen e cel mai tare site, gen

Sexgen.ro este un site dumnezeiesc. Am, în privința lui, aceeași nesiguranță pe care am resimțit-o față de tabloide și de OTV, cînd au apărut: oare ăsta e umor involuntar sau băieții sînt niște genii care spun chestii complet idioate conștienți că vor fi de succes?

Sexgen e un site cu sfaturi despre sex. Dar nu cu orice fel de sfaturi. Ci cu sfaturi date de virgini. Sigur, autorii nu își asumă asta, dar oricine a făcut sex mai mult de nici măcar o dată își dă seama ușor. Sexgen este atît de bun încît le citesc prietenilor mei pasaje din el aproape seară de seară. Este pur și simplu incredibil de amuzant. De aceea, îmi propun să vă stresez și pe voi un pic, începînd de azi, cu cîteva citate de pe Sexgen. Amin!

Sfatul Sexgen nr. 1: Potrivit femeilor, se intampla ceva de genul: “Cand incepe sa-mi mangaie gatul, simt o caldura intre picioare. Sunt surprinsa ca o zona atat de mica imi poate starni tot corpul”.

6 thoughts on “Sexgen e cel mai tare site, gen

  1. Da, sunt adevăraţi băieţii. Am văzut şi eu nişte sfaturi de aur. De exemplu:
    “Atunci cand te afli in mijlocul penetrarii si simti ca iti vine sa termini, opreste-te si nu permite ca acest lucru sa se intample. Daca este necesar, scoate penisul afara, apasa cu degetul mare capul penisului si impiedica eliberarea de sperma. Apoi continua si eventual opreste-te din nou daca e necesar.”
    Eu aş fi recomandat folosirea unui dop care să fie mai apoi scos cu un tirbuşon.

  2. e bun saitu’ ma, le invata pe fete de bine: Un alt risc posibil este ca penisul in erectie sa loveasca palatul moale al gurii, putand provoca vanatai in timpul sexului oral. Acesta, desigur, nu este un accident care ti se intampla in fiecare zi si nici nu necesita asistenta medicala deoarece dispare de la sine. Dar, totusi, atentie – femeia trebuie sa fie cea care controleaza miscarile in timpul actului sexual, nu barbatul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.