În sfîrșit

În sfîrșit

după numai două ore de furat piese de pe net, am reușit să-mi fac primul CD cu mp3-uri pentru mașină. Dacă nu mi-l citește casetofonu iar voi fi nevoit s-ascult căcatul ăla de Guerilla.

36 thoughts on “În sfîrșit

 1. Kkt mantzy…traiesti in trecut.
  Am avut PC Card slot, am acu fie USB, fie slot pt carduri SD.
  Nu prea ascult muzica in masina, prefer sa sting tot si sa ascult simfonia mecanica in x cilindri si 4 roti, cu mine la volan si pedale.

 2. Ce câcat…te asemeni puştilor de 13 ani care primesc thumbs up pe youtube în urma comentariului : “Toţi colegii mei ascultă <> şi eu ascult <>. Am x(x < 15) ani."

  i.e. Toti colegii mei ascultă manele şi eu ascult Mădălina Manole

  Thumbs up your ass, mantzy !

  1. Ba e mare diferenta. Tu te uiti doar la formatii, doar ca aia de la Rock FM nu stiu decat de piesele formatiilor alora care s-au difuzat si pe MTV. Una e sa difuzezi Obladi-oblada de la Beatles si alta sa bagi, sa zic, Hey Bulldog.

   1. doar tu futi cu blog, ba. Restul.. asculta muzica. te-ai chinuit un pic sa nu scapi ceva hipsteresc, noo? 7 dimi si prea multa cuba, somn 0. poti sa zici ce vrei.
    ps: asta de sus are un comentariu mediocru deci ce te face pe tine asta?

 3. Nervos că scrie mai prost decât piticigratis, mantzy face ceea ce piticigratis nu ar putea să facă. Face ceea ce piticigratis îşi imaginează că face atunci când se masturbează : Se pişă pe Radio Guerilla.

   1. Ce voiam să zic de fapt e că piticigratis nu îşi poate permite să critice Guerilla pentru că fac parte din acelaşi trust media.

  1. Banzai. esti bou rau. citez din Pitici Gratis: ” : O găseşti în barurile ălea unde e muzică de căcat şi fără sentiment, gen Radio Guerilla”.

   1. A modificat postul piticigratis intre timp; a vazut ca eu am comentat aici despre el ca nu are coaie si acuma a dat un edit !
    E un tampit si gata, nu mai comentez despre el ca i se urca la cap. Oricum ce presteaza el la Catavencu e o sinecura.

 4. Tu pui sidiu’ la casetofon. Nu ca ar fi scuzabil, da’ se’ntelege acuma in general “de ce”. Tipule, nu vreau sa vad ce futi daca futi cu muzica aia. Inteleg cu cainele, cu blogu, cu rubrica din ziar, da’ soul sister?! Zi ca era la sto, zi. Zi c’ai pus’o acolo la deruta. Zi!

  1. Chiar ma, aka nu pui nimic din Fredi Mercuristu/Cuin (fapt pe care ti l-ar fi iertat si cel mai mare homofobalau), da-l bagi pe poponaru asta marunt?! Hm, ciudat, chiar ti-a cazut cu tronc. 😀

  1. Tocmai te-a facut ostap bender cu tate un pic mai mari si un pic mai gras.

   Cum ai sa raspunzi la asta, cum o sa reactionezi, care e pozitia ta ?

 5. Pingback: Bubblespot

Leave a Reply

Your email address will not be published.