Azi îmi iau un pardesiu cool, apoi vin cu dublu-casetofonul deasupra capului la voi la geam și vă pun manele

Azi îmi iau un pardesiu cool, apoi vin cu dublu-casetofonul deasupra capului la voi la geam și vă pun manele

Azi sînt John Cusack în Say Anything. Cu puțin Tom Hanks în Forrest Gump și Dustin Hoffman în Rainman, presărați după gust, pe deasupra.

Azi nu fac pe șmecherul. Azi sînt băiatul bun și idiot. Azi nu mă prind la glume și sînt fascinat de fata deșteaptă. Mereu există o fată deșteaptă, mai ales azi și mai ales în comparație cu mine. Azi sînt nepopular și mă aruncă băieții buni la sporturi cu fundul în tombern. Azi sînt idealist fără motiv. Azi port chiloții pe cap ca să fiu amuzant (ok, am mai făcut-o o dată în banchetul din clasa a opta). Azi îmi fac freza cu gel de păr (oaaau!). Azi mă îmbăt dintr-o bere. Azi scriu ca o pizdă fată. Azi sînt altruist și romantic. Azi sînt nesigur. Snif… Snif!

Și da, știu că din toate propozițiile alea cu ”azi sînt …” se înțelege că, de fapt, de obicei aș fi fix invers. Dar chiar nu sînt așa cum par. Sînt băiatul visurilor voastre. Futeți-mă.

19 thoughts on “Azi îmi iau un pardesiu cool, apoi vin cu dublu-casetofonul deasupra capului la voi la geam și vă pun manele

   1. Voua cui? Tu esti purtatorul de cuvant al unei organizatii feministe care a intrat in posesia unei singure puli? Io daca as avea pula as avea grija de ea sa nu mi’o suga orice muista jegoasa. Nu stiti ma, s’apreciati.

 1. ooooh, how cute. “Dar chiar nu sînt așa cum par” – trust me, I know. A guy like you who brags so much on his blog about the countless women he fucked… well, that’s perpetual insecurity, nu e doar vb de ziua de azi, regardless if u admit it or not.

  1. baga-ti-ai pula-n toata ma-ta si-n cine n-a fost in stare sa te faca sa te tii strans de limba romana! da’ stii cum sa ti-o bagi? perpetual, pana le da sangele pe nas.

   1. “si-n” ala nu va zice nimic, nu? in toata mamica si in etc. presupunand ca au mai fost invatatoare, profesoare si altele care n-au reusit s-o faca sa tina aproape.

 2. Bă, Ciarli cu pardesiu, azi puteai să fuţi cu scrisoarea! Dar ai ales să iroseşti şi “fut cu povestirea slabă a unor clişee americane proaste”.
  P.S. Se pare că nici tu nu ştii că după exclamaţii se pune semnul exclamării.

 3. Mantzy, nici macar nu ai urmarit trailer-ul pana la capat. Degeaba esti baiatul viselor tuturor pizdelor.
  “The world is full of guys. Be a MAN!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.