Am fost atît de aproape să fut, dacă aș fi știut cum…

Am fost atît de aproape să fut, dacă aș fi știut cum…

Mai jos aveți o discuție cu o fostă colegă de generală care a urmat postului anterior, ăla despre BSB și despre look-ul meu din generală. Pe măsură ce trece timpul îmi dau seama cît de prost am fost că n-am futut de la o vîrstă mai fragedă. Căcat! Unde n-aș avea eu anii de-atunci, mintea de-acum și pula din viitor (că așa am auzit, că pînă la 30 de ani îți mai crește).

Ex-colega: si cu mustata aia de tigan care vinde oale de inox ai avut cateva care erau indragostite de tine
Andrei: DAAAAAA?
Andrei: CARE?
Ex-colega: si eu m-am numarat pentru ele…imi doream tare mult sa iti mut calu
Andrei: daaaa? ai fi facut dragoste cu mine si mi-ai fi lasat sa-ti pun mustata la mustata?
Ex-colega: d’apai cum sa nu te las?
Andrei: ah, ce prost
Andrei: da’ chiar asa, cand incep fetele sa se epileze la pizda?
Andrei: pe la facultate, alea de la motru, nu?
Ex-colega: sa stii ca aveam in clasa care se epilau inca de prin clasa a 6-7
Andrei: DE CE?
Ex-colega: pai pentru ca erau foarte paroase si incepeau prin a-si epila mustata, parul de pe maini…si s-au gandit ca ar fi cool sa se epileze si prin alte zone

Și-apoi despre cum n-am futut eu și la liceu, nu doar la generală:

Andrei: vaaaai, ce varza sunt la futut fara blog
Ex-colega: daaa
Ex-colega: erai, sa stii
Andrei: apai cum sa nu stiu?
Ex-colega: desi aveai sanse mari sa futi cu revista aia
Ex-colega: a liceului
Andrei: clar
Andrei: dar inca nu-mi dadusem seama de potential
Ex-colega: atunci m-am reindragostit eu de tine
Ex-colega: ca mi-ai publicat o poezie de-a mea.. aveai o rubrica la misto cred
Andrei: si deja in liceu te puteam fute linistit, ca erai destul de misto
Ex-colega: atunci am avut primul orgasm

Ce prost. Ce prost.

44 thoughts on “Am fost atît de aproape să fut, dacă aș fi știut cum…

  1. Hai, ca deja ne-ai acrit cu povestile tale sordid-tragicomice de puber disperat. Tu n-ai nici-o treaba azi? Io macar sint in concediu. Nu ca n-as avea ceva mai bun de facut decit sa citesc (si sa comentez pe!) bloguri. 🙂

  2. -“ca mi-ai publicat o poezie de-a mea.” -nu cred ca ai fi futut-o nici atunci,cu mintea de acum,caci pare a face parte din categoria ce mai mult viseaza decat presteaza(daca ma insel,sa aiba spor la supt si de acum inainte)si care arunca fitiluri din astea ,fiindu-i mai clar decat cristalu’ca sansele contopirii yin-ului ei cu pula ta sunt mai firave decat …(completati pe linia punctata)

  3. Mantzy, inca nu e prea tarziu.Pula ta mai are o sansa, trebuie sa adopte o atitudine de tip carpe diem


    Vreau sa dau mereu

  4. Bah, da-n viatza asta numa futaiu conteaza? Discutiile culte, fara obscenitati nu mai au nici un rost? Pai cum pula mea sa ajungi la pizda daca esti marlan, golan sau cocalar? Da’ ce numa cu BMW-eu poti merge la futut? Da pune bre pe Loganu de agent vazari o stampila de BMW! Mare lucru? Da ce, stie carte?

      1. ups, scuze, “orgoliul imi da enter” 😀 , deci mi-a taiat una maioneza scurt (te pup, pisi!) ca , cica, “tati, nu futi – nu existi!” 🙁

      1. Vorba lu’ goe: vedeti ca sinteti prosti? 🙂 Se lauda si uritul ala ca fute cu blogul, numai ca el cica, fute d-alea destepte si “cu clasa”.

  5. Nu cre’ca ca Zoso ar considera DEMN sa se futa. Lasind la o parte ca nici nu i-ar da mina sa fie nedemn, cu mecla aia. Marii blogari sint asexuati, ca ingerii, beei! Ei isi ocupa tot timpu cu scrutatu internetului si cu postatatu, nu cu fututu. Deci, cum ar veni, ei fut INSUSI TIMPUL. 😉

  6. E, cacat. Asta e un post ce n’are legatura cu fututu’. Dupa ce ca erai fraer, nefutut si tigan, mai scriai si la revista liceului, nerdface. Erai un paradox viu. Despre asta e vorba. Mai lipsea tabara de grasi de la Văgiulești, clubu’ de lectura si ala de traforaj sa faci martisoare cu floraru’. Daca n’ai avut si ochelari, ai fost degeaba. Da’ nu’i timpu’ pierdut.

    1. Nu scriam la revista liceului, retardo. Faceam o revista care era anti-revista liceului, anti-liceu, anti-profesori, anti-olimpici si in general era exact cum ti-ai dori tu sa fii, dar n-ai putut niciodata, pentru ca ai fost nevoita sa te conformezi la lumea asta de cacat.

      A fost si interzisa in scoala, se citea pe sub mese. Cum o sa se citeasca si catalogul ala al vostru de la firma cu pizde misto in care tu nu te-ai calificat. Hug.

      1. Acum scuz’o pe colega ta ca asa s’a exprimat si ca asa reiese din discutie. Io nu mi’am dorit vreodata sa fiu antisistem in Motru, ma. Nici pe vremea liceului si nici acum. Da’ la revista liceului la care nu prea m’am dus n’am scris, profesoara nu sunt, olimpica n’am fost, io zic ca mi’a reusit sa fiu “anti” si fara sa ma straduiesc prea tare si cu asa multa vehementa. Fumai si tigari rebel?
        Da, sunt 3 chestii de care n’am fata: de nevasta, de conformista si de cataloage. Da’ cineva tre’sa se sacrifice cand sunt io ocupata.

      2. Pai n-am avut eu chef sa dau toata discutia. Era o rubrica la misto in care cautam asa-zise talente. Si luam poezii de la wannabes si faceam misto de ele in revista. Dar ei se bucurau si asa. Si stii de ce? Tocmai pentru ca era o revista foarte cool.

  7. Da, da, stiu exact despre ce vorbesti, cand nu stii sa scrii, faci misto de altii. Era un fel blog wannabe. Foarte cul. Avea si titluri d’alea gen: “Emine’school clasei a trimis pe adresa redactiei scrisoarea cu numarul III”.

    1. da, era un fel de Catavencu. Cand nu stii ce sa scrii faci misto de altii, exact. Si? Te pomenesti ca stii tu ce sa scrii si te abtii mereu in a-i lua pe altii la baza? 😛

      1. manca-mi-ai pula.

        Na, sesizeaza subtilitatea din enuntul asta. Si nu-mi mai vorbi de sus, chiar daca esti mai inalta (DOAR!) pe tocuri.

      2. Facem analiza pe text? Bine ma, acorda’mi’ai subiectu’ cu predicatu’, gandeste logic, nu gramatical. Iti vorbesc de sus pentru ca pot, nu pentru ca sunt mai inalta.

      3. Ah, speram sa fii hazlie si sa mergi pe inaltime. Dar nu, ca de obicei, ai ratat o buna ocazie de-a fi hazlie fudulindu-te ca o muiere proasta.

  8. coaie… da din buci in continuare… pis(z)dele alea din liceu/generala sunt acum cu MUUUULT MAI URITE (scirboase) decat erai tu in liceu!. acum e de ajuns sa le arati motanul…de restul se ocupa ele!….

    PS poate da-m o petartada si prin braila… nu ma lasa N.S.A. sa zic “BOMBA”…si a zis nenea ‘VANTU’ ca nu va mai lasa in CURtea SCOLii sa va juca-ti,ca e supi pe voi INDEPENDETILOR….

  9. Domnule Mantog, asa am auzit si eu, ca pula iti mai creste tot timpul doar ca trebuie sa te tragi de ea. Ai sanse sa iti ajunga pana la cur, dupa care te poti fute singur in cur.
    La mai mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.