Bîrfele din Motru, ultima frontieră

Bîrfele din Motru, ultima frontieră

M: auzi
M: da stii ce am auzit eu?
M: dar na nu am crezut
M: da eu stiu
M: …ca te droghezi???
M: ca esti dependent
Andrei: da, sunt terminat
Andrei: mai am cateva luni de trait
Andrei: ne futem?

M: da ce naspa vb voi acolo
M: asa suna rau
M: nu sh de ce
M: desi e the same shit
M: cum zicei voi suna rau
Andrei: ce, “ne futem” suna rau?
M: da
M: suna rau
Andrei: pai daca suntem drogati, ce vrei?!?
Andrei: apropo, ai si tu o seringa cat de cat nefolosita pe-acasa? i’m out.

M has signed out.

update: Mă gîndeam acum că toți triștii rămași la Motru își imaginează că foștii lor colegi care acum îs la București duc vieți asemănătoare cu cele ale personajelor din Trainspotting sau Requiem for a Dream sau chiar A Clockwork Orange. Și știți ce-i culmea? Că își imaginează asta fără să fi văzut vreunul din filmele alea.

13 thoughts on “Bîrfele din Motru, ultima frontieră

  1. si eu am patit la fel cand m-am intors in orasul meu natal, zicea lumea pe acasa ca sunt drogat,ca trag pe nas,ca imi injectez shtouri. si stii de ce? pentru ca asa era!

  2. o barfa de pe dapd, citez un pic:”explozia de zacaminte conduce conform unui raport din Wall Street Journals la o criza mondiala de mineri.Unele concerne precum BHP Billiton au ajuns pana acolo incat ii transporta pe mineri cu avionul.japonezii de la Nittetsu Mining au fost constransi sa amane deschiderea minei de cupru de la SolNaciente din Chile ca n-au avut oameni la lucru.Pe langa ingineri si technicieni lipsesc soferi, conductori de tren si spacialisti in dat gauri.”

    1. Nittetsu Mining Co., Ltd. (Nittetsu) is a Japanese mining company that deals in both metal and non-metal mineral resources. Nittetsu is active in mineral exploration around the world, especially in circum-Pacific region. At present Nittetsu is conducting animated exploration activities in Fiji, Chile and Mali as well as in domestic places.

  3. trist e ca normal ar fi fost sa fie deja fututa, nu sa o incerci abia acum, cand femeia n-o sa mai vrea, ca standardele morale din motru nu permit unei domnisoare sa suga pula la toti davistii.

    1. sa nu ramai in urma cu stirile.s-au mutat in si mai mica localitate Haryana. Acolo barbatii muncesc pana la foarte adanci batranete.Reporterita de la iaho cica i-a spus: da nu ti-e frica tataie ca mori pana nu iasa asta micu din scutece? Ia zi, ce raspuns l-a impresionat pe Nittetsu?

  4. daa! Trainspotting si Requiem for a Dream si A Clockwork Orange, tell me more. sincer cred ca da, toti care-au plecat din provincie si sunt acum in bucuresti traiesc ca personajele din filmele alea. depinde la ce personaje te referi acuma, ca nu oricine poate fi renton sau alex. insa e plin bucurestiul de random droogs care se cred niste zmei pana cand le da viata peste bot si se trezesc ingenunchiati in fata sistemlui.

    PS: ziceai la un moment dat ca tu si radu scriati doar pt a va numara apoi groupies. asta e concurenta neloiala, deoarece, dupa parerea mea, arati mai bine ca el.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.