Durex vă urează un herpes nou fericit

Durex vă urează un herpes nou fericit

Pe bune, mi se rupe mereu prezervativul. Mă rog, să zic în două cazuri din trei. Nu știu ce să fac, am ajuns să fiu traumatizat. Zic ”piua” și-o scot din cînd în cînd, apoi o analizez atent, să văd dacă nu cumva s-a făcut guler în jurul bazei și există șansa ca peste nouă luni (sau chiar mai curînd) să fiu tată de copii sau de lăței, după caz și după fată. Încep să cred că nu e numai din cauza dimensiunilor mele extraordinare, ci că nu știu să-mi pun prezervativul corect (sau să mi-l pună).

Deci? Se filmează vreo gagică punînd un Durex pe o banană/umbrelă/tub de Pronto? Eventual cu gura? Ar fi un cadou frumos de sfîrșit de an.

Pînă atunci, că tot e Revelionul, vă las cu aceeași problemă, cumva retrospectivă (dați și voi cu copy/paste, că iar nu pot să pun hyperlink. Toți mă sabotează la sfîrșitul ăsta de an. Durex, WordPress, Coca Cola…)

6 thoughts on “Durex vă urează un herpes nou fericit

  1. Ba Mantzy, nu mai fi amarit…da’ sa stii ca se rup taman pt ca le iei prea mari. Nu intru in tehnica si tehnologie, dar daca sint prea mari, fac cute si se rup.

    Altfel…la faza cu banana…ai dat in melancolie, acu in Ajun? Lorena cre’ca spune poiezii prin Poiana, nu o sa te ajute.

  2. Inseamna ca ai pula mica si iti joaca in prezervativ daca se rupe. Intreaba-i pe aia de la durex, iti vor explica exact cum sta treaba. Sau poate ai pula normala (15 cm), dar folosesti prezervative mari.

  3. le-am scris la aia de la durex, ca nu ma pot apuca de pregateli de revelion de grija ta. Mi-au promis ca-si vor extinde linia de productie cu un superprezervativ special pentru masculi fara tinere de minte. Eu le-am zis ca tie nu-ti tre decat o tipa c-o banana si mi-au zis ca patentu il au aia din Africa cu teatru de strada si nu cred ca ti-ar folosi.Hai, ca ma duc sa-mi calc rochia.Pa.Plictiseala usoara!
    Mie chiar mi-a placut sa aud ca , spre disperarea specialistilor, anul acesta pamantul s-a invartit mai repede decat se asteptau ei asa ca nu ne fute de revelionul asta nici unul cu vreo corectura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.