Revoluția cu Kamikaze

Revoluția cu Kamikaze

Acum 21 de ani, în seara zilei de 22 decembrie 1989, revoluționarii au ocupat sediul televiziunii. S-a întîmplat cam așa:

Acum jumătate de an, în preziua Campionatului Mondial de Fotbal, noii suporteri ai Coreei de Nord de la Kamikaze au recreat scena din . În rolul lui Dinescu – Răzvan Cucui. În rolul lui Caramitru – Augustin Julea. În rolul omului care vorbește repede și fără dicție – eu. În rolul cîinelui figurant – Charlie. Era foarte cald, eram în redacția cea veche, de pe Ion Bogdan, și era să murim costumați în ultrași nord-coreeni. Coreea de Nord ne-a dezamăgit. A luat 7 de la Portugalia și, la întoarcerea în țară, jucătorii și staff-ul tehnic au fost trimiși la muncă pe șantier. Kamikaze, în schimb, s-a mutat în sediu nou, cu două etaje în plus. Pentru că, din fericire, noi sîntem mai buni la rîs decît idolii noștri la fotbal.

9 thoughts on “Revoluția cu Kamikaze

 1. Prima emisiune pubera.Dupa 21 de ani ma astept la altceva. Gata cu pubertatea, gata cu cosurile si cu erectiile semicontrolate; dar nu, vii tu cu retrospectii si-mi canti sanuuitammmmmnicicandsa iubimmmmmmmtrandafiiiiiiri.

 2. muie Dinescu, muie Roman,muie Caramitru muie la toti revolutionarii ( morti si vii). Muie aluia care tine catelul in brate.
  Viva Kamikaze , Viva Charlie!
  Sloganul celor de la Kamikaze: Suntem liberi sa mancam cacat !

 3. Unul dintre motivele pentru care intru zilnic pe blog este ca gasesc mereu comentarii amuzante de la cite un retardat mintal. De data asta a fost rindul lui Alin.

 4. Mersi pentru ocazia de a vedea clar ca chestia aia cu “Mircea fa-te ca lucrezi” – care inca mai circula – e o mare mizerie.

  Tot apropo de mistificare (daca mai intereseaza pe cineva), am vazut acum vreo doua luni un interviu cu Caramitru, in care povesteste cum a aflat ca in 1990 el, Plesu si Dinescu ar fi trebuit sa intre in parlament. Nu numai ca au obtinut nr. de voturi necesar, dar au avut si mult in plus.

  (intre min. 06:17 – 07:46)

   1. Ok! Dar pe Nicolae si pe flocigratis pot sa ma pis?
    In 1989 eram pionier sef de scoala, sef de unitate,am si acum snurul albastru pus langa poza de pionier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.