Fundația Andrei Manțog dă la muie Fundației Dan Voiculescu

Fundația Andrei Manțog dă la muie Fundației Dan Voiculescu

Sînt tare neliniștit în pragul sărbătorilor astea. Mă simt mai tînăr ca niciodată și am așea o dorință nețărmurită de a face bine. De fapt, mai mult de a pune lucrurile în ordine și nesimțiții la punct. Da, vreau să fiu un mic supererou pe blog. Măcar pînă la sfîrșitul anului. Un mic justițiar. Să vă atrag atenția asupra lucrurilor și oamenilor de căcat și să vă împing spre bine. Să fie bine și să nu fie rău, cum bine zicea un clasic în viață.

Cel căruia trebuie să-i mulțumesc pentru această nouă atitudine a mea este, în mare parte, Dan Voiculescu. Securistul, omul. Dan Voiculescu are o fundație și asta mă scoate din sărite. O fundație care cică face bine. Și încurajează tinerii să… SĂ CE, MĂ, FUTU-VĂ-N GURĂ SĂ VĂ FUT DE SECURIȘTI?! Ce să spui tu tinerilor, bășinosule? Tu ți-ai turnat familia, căcăciosule! Ai pîrît (rude primare) ca să le fie altora rău și ție bine. Ce să-i înveți tu pe copii, nenorocitule?

I-auziți ce motto are fundația: DESCOPERIM ȘI ANTRENĂM INTELIGENȚA. Cît de securistic poate să sune asta? Nu se apropie hazliu de tare de ”descoperim și antrenăm serviciile de inteligență”? Băi, ca să v-o spun direct, de la obraz: inteligența voastră mă lasă rece. Eu sînt inteligent și ZIC: nu vă recunosc pe nici unul care lucrează la trustul Intact sau care colaborează cu Fundația Dan Voiculescu drept inteligent. Nu poți să fii inteligent și slugarnic în același timp. Sînt chestii incompatibile. Aveți diplomă de inteligență de la Spiru Haret, futu-vă-n creier de mediocri!

Există oameni pe care o sută de fapte bune și o sută de mii de limbi în cur de la angajați nu pot să-i spele. Rușine, bă! Mă cac în fundația voastră! Cine lucrează cu această hidoșenie nu e tînăr. E un amărăștean mîncător de lături.

28 thoughts on “Fundația Andrei Manțog dă la muie Fundației Dan Voiculescu

  1. deci e clar.

    1.jimerino suge pula pe la intact.ca orice stelist prost.

    2.piticu`mantzy si-a depus un cv la ei si si-a luat un jet in trahee.naspa.

  2. Asa, Mantzogu’, pa ei, futu-i in gura! In alta ordine de idei, e adevarat ca Fundatia Andrei Mantog da si limbi, sau numai muie ? Cica e una, Emma Stone pa care ai amenintat-o acu vreo doua saptamini ca o faci bursiera…

  3. Daca suedezii au dat liber la vanat exact de lupi, cu ar fi ca, la noi sa se dea liber la impuscat fundatii.” Dragi cetateni, in sezonul actual aveti voie sa trgeti cate-un glont in vreo 20 de fund-atii, ca prea s-au inmultit si voua va cam ruginesc pustile.”

  4. gaba-mi-as, ca azi fac revista presei: pe aia din Londra ii fute grija animalelor de la pol, ca cica se topesc ghetarii si se-mperecheza toti cu toate, asa pe negandite…ca nu-i mai ca pe vremile de aur cand ghetarii cat muntii ii cam desparteau.

    Asa ca Mantzy, nu te oftica degeaba ca la dezghet s-o-mperecheat lupu cu porcu, ca-i fenomen natural.

  5. Bravo, ma. Le-ai zis-o bine. Le-au mai zis-o si altii, da’ nu strica. Chestiile astea trebuie spuse oamenilor (si mai ales tinerilor) mereu si mereu. Pe de alta parte constat (si io) ca te-ai radicalizat cam tare si esti cam violent. In limbaj. De la excesiv de vulgar – excesiv de violent. Poate-ai gresit traseul, cumva? Asta-i de cind nu (ti-o) mai suge Rolena pe-aici, cred. Loreeenaa, caaam beeec pliiiz, si calmeaza-l pe-asta micu! Si parca si io sint cam agitat… 😀

      1. citi si mircea badea blog si ciutacu blog
        frate multi nebuni in tara asta
        oribil badea asta , poze peste poze(una doua vrea sa se vada intr-o poza, ciudat om), cred ca este narcisis pt ca alta explicatie logica nu am, sau poate am: este un produs al fund-a-tie-i Voiculescu.
        ciutacu pe linga mircea pare rezonabil dar cred ca si el este un produs al unei fundatii.
        Dar mantzy, tu, produsul carei fundatii esti?

  6. Știi ce mă enervează cel mai tare la vagabonzii aștia? Că întind mâna la donațiile de 2%+ ale cetățenilor, la fonduri europene și la sponsori. Păi, dacă ai remușcări că ai furat munca poporului socialist, marcă-n morții mă-tii măcar jumate din avere, ca Bill Gates, Bloomberg și gașca. Care nici măcar n-au furat. Resocializează ce ai ciordit nu îți spăla obrazul cu banii altora, pe fundații cărora le-ai dat un sediu într-un imobil de-al tău care zăcea neînchiriat.

  7. Chiar asa, mai ai 49 si faci melionu’ da prosti care citim p-acia, pai vorbeste si cu fundatia aia a ta sa se abtzie cu muia si sa iasa cu un premiu pentru milionar 🙂

  8. @daddy cool, mă scuzați că vă spun de la obraz, dar ăsta-i tonul în care ar trebui să vorbim dacă vrem să ne facem auziți. Ca morală și ca marketing, mă refer. Deci – Muie Voiculescu, Muie Patriciu… Muie Honorius. De ce Honorius? Uite-așa! Ca să-l stârpim din fașă!

Leave a Reply

Your email address will not be published.