O mașină perfectă pentru un Kamikaze

O mașină perfectă pentru un Kamikaze

Da, deci cum vă spuneam, pe 19 îmi vine mașina. Aveți aici o reclamă la o bunică de-a ei care demonstrează că mi se potrivește.

19 thoughts on “O mașină perfectă pentru un Kamikaze

  1. Ma bucur tare mult pentru tine ca te apuci de sport nautic. Polo. Misto! Ai grija la casca de protectie, sa fie de culoarea clubului. Si daca, tot asa cum cred eu o sa faceti sportu asta in piscina aia din curte sa nu tineti javra afara inainte. Sa-ti explic: cand eram io mai jmeker, da’ si colegii de liceu, ne luam la intrecere care traverseaza Dunarea mai repede si mai in scurt. Ne asista un coleg cu barca. odata, pe la jumatatea garlii imi apare cam la un metru in fata plutind, ce crezi ? Un cacat mare! Reflexul de a vomita l-a determinat pe alaltul de a te inneca. Noroc cu barca. D’asta’ti zic : tine javra’n casa inainte de antrenament sau meci. Degeaba musca daca nu latra.

  2. kkt, iutub & feibuc e banate la sapa deci nu vad nimic.
    Altfel, daca zici ca are 1,2 TSI (86 sau 105CP?), ie raketa, ce naiba.
    Mai trebuie doar sa citesti manualul de bord (sau poate iti arata dealerul) ca sa vezi cum se poate iesi cu pula sculata din el.

      1. Probabil c-au uitat ăia de la Porsche Bank să-ţi spună că după doo luni de neplată a ratei ţi-o saltă, altfel nu văd de ce-ai trompeţi atît. 😀

      2. Consumul ala “ECE” poti sa il inramezi, il scoti mergand de la Poiana la bucale la vale, pe drum liber si cu 60-70km/h, cu masina goala. Prin rodaj si prin oras as zice ca o sa vezi ceva de genul 8-9l/100km. La drum intins 6-7.
        Puneti gumari de iarna, 185 pe 15 ar ajunge.
        Si as alege o benzinarie mai rasarita, cu vad, de unde sa ii da de mincare. Altfel, pacat de injectoare.

  3. He-he, apsenta lu Lori probeaza (inca o data) truismu ala de kkt, ca-ti dai seama de valoarea unui om/lucru doar cind nu-l mai ai. As zice chiar, in cazu ei , ca nu-ti dai seama de ce valoare are DECIT in lipsa. Caci, beei, sa stralucesti prin apsenta nu-i la indemina oricui! 😉

      1. Azi o vedem si mue. Daca si aia, om sau lucru, cum o fi ea, are valoare, am dat-o dreaq! Eu o suspectez de dorinta de a-si umple gura gratis, ca materie prima e p-aci cu nemiluita si bagabontii sint mereu gata sa-si strice o erectie pa ea. In loc de dirty talking by phone, o fac in scris. Pe net e mocca.

  4. BAAA!!! unii sunt dereglatzi psihic .. se cred curcani in pula mea … sau porci, da nu-s si ca dovada n-au orgazm d-ala de 30 minute … in pula mea de retarzi … io cred ca era gheu asta si l-a parasit salamu cu barba pentr-o pizda d-aia najpa … si a incercat sa impresioneze si el o pizda najpa … da nu prea avea experientza in d-astea :)))

    oricum, tare reclama, chiar mi-a placut, boramiash matzu gros in cafeaua lu pizda aia de-i pizda proasta si neimpresionata. cum draq sa nu te impresioneze asa ceva?? io cred ca asta o sa ii suga pula post mortem pana la urma. tre doar sa insistam :)))

      1. Bine, titlul foarte-foarte-foarte explicit ar fi fost “O masina perfecta pentru CEI VIZATI DE un kamikaze. As fi inteles si eu din prima! 😀

      2. da tu ce pula mea te bagi frate in seama??? … io intzeleg ce vrea pula mea cand vrea pula mea … ai tu ceva cu pula mea?? … are mofturi in seara asta … offf greu mai e si cu voi comentacii astia :)))

    1. bai coaie …da tu de unde stii cat de inceata e pula mea?? … mah tu ai incercat-o … pervers mic ce esti tu pervers :)))) … pai hai mi-o mai sugi odata :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.