Julien Assange dă în judecată Durex, Vaticanul protestează cu o sodomie zgomotoasă

Julien Assange dă în judecată Durex, Vaticanul protestează cu o sodomie zgomotoasă

După ce a fost arestat sub acuzația de viol pentru că i s-a rupt prezervativul în timpul unui contact sexual consimțit de ambele părți, fondatorul Wikileaks a anunțat că dă în judecată firma Durex pentru inconvenientul creat.

Iată un fragment din declarația lui Assange, dată imediat înainte să fie urcat în duba miliției: ”Așa cum bine a remarcat reputatul blogăr Mantzy, singura vedetă căreia n-am reușit să-i sparg parola de la contul de yahoo, prezervativele Durex sînt niște căcaturi! Nu se poate să ți se facă guler după 10 minute de cotîrcit și ăla, țin să menționez, nici măcar foarte energic. Mi-aș pune două unul peste altul, dar pierd erecția. Și erecțiile nu-s ca autobuzele, să știi sigur că vine alta în 5 minute. Mai mult, dacă nu voi fi eliberat imediat, voi face public un document care demonstrează că Biserica Catolică e în spatele proastei calități a prezervativelor Durex. Se pare că pe bieții preoți pur și simplu nu-i mai excită băiețeii de 10 ani atunci cînd se protejează.”

”Nimic nu e mai excitant decît să ejaculezi într-un funduleț fin de băiețel italian crescut la oraș. Și, în fond, de ce să ne protejăm? Însărcinați nu pot rămîne puișorii, iar de SIDA nu se pune problema, că ne spălăm bine la puță după.”, ar fi declarat, conform Wikileaks, un apropiat al lui Dumnezeului Catolic.

8 thoughts on “Julien Assange dă în judecată Durex, Vaticanul protestează cu o sodomie zgomotoasă

  1. Another good intention gone terribly wrong. Ba, ce’i cu tine? Mecanismele functioneaza conform, da’ rezultatul complet gresit. E ca si cand ai avea toate necesarele pentru fabricarea unui cyborg si tu faci un storcator de fructe.

    1. ia uite la asta, iar musca mana care n-a hranit-o.

      Deci eu te fac critica de bloguri si tu acum aplici formula asupra mea, ca si cand eu n-as sti mai bine? Cine ti-a zis ca te pricepi? Cine ti-a zis ca-mi pasa sa-mi materializez intentiile bune pe blog?

      Marghioalo, get a life! Blogul asta-i un cacat (chiar daca-i mult peste al tau cu-al lu ardeleanu). Nu merita sa scrii nici doua randuri de comentariu aici. Ca, daca scrii, esti o ratata. Nu mai intra pe bloguri. Mai ales pe al tau. Te implor. Renunta sa mai fii aceasta George Calinescu a blogosferei romanesti si fa in pula mea niste bani, dezamagireo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.