Julian Assange la OTV

Julian Assange la OTV

Studioul OTV. Dan Diaconescu îi are invitați pe clarvăzătorul Doru Pîrv și pe Vadim Tudor. Exact cînd Vadim Tudor vorbea despre cum a fost furat la alegeri și Doru Pîrv se concentra să ia legătura cu lumea spiritelor, în redacție apar ca din senin trei extratereștri. Sînt bipezi, verzi, mici de statură și au burți voluminoase. În cap au păr creț și pe frunte poartă fiecare cîte o bentiță neagră pe care o ating ca pe un talisman atunci cînd se simt în nesiguranță. Și exact asta făceau toți trei cînd au apărut în direct la OTV: se frecau de zor pe bentițele negre, cu ochii mici făcuți mari, murmurînd ceea ce părea a fi refrenul din ”Hai vino iar în gara noastră mică”.

Doru Pîrv se întrerupe din concentrare și trage cu coada ochiului la extratereștri, apoi închide iar ochii și spune cu voce profetică.
DORU P.: Stimați telespectatori, presimt că în curînd vor apărea în direct și în exclusivitate, în acest studio, trei extratereștri verzi și bondoci.
DAN DIACONESCU (speriat și nervos): Termină cu prostiile, Dorule, sînt deja aici, i-ai văzut și tu venind!
DORU P. (încercînd să pară surprins): JUR CĂ NU ȘTIAM! Adică știam, c-am prevăzut c-o să se întîmple asta, dar nu m-am uitat!
VADIM: Ce căutați aici măi… ăăă… babagonzilor? V-a trimis Băsescu dintr-un univers paralel să mă… ăăă… dați afară din sediu?!

Unul dintre extratereștri, cel care părea a fi liderul, făcu doi pași în față continuînd să se frece insistent pe bentiță cu o mînă, în timp pe cealaltă o ridică a salut.
E1: Dragii mei nu mă certați / Știu că este prima oară / Azi apar cu-ai mei fîrtați / Prin fisiune nucleară.
VADIM: Hăhăhă! Uite, Dane, am avut dreptate că-s trimiși de… ăăă… Băsescu! Nu vezi că cîntă exact ca el cînd se… ăăă… îmbată?!
DORU PÎRV: Prevăd că extratereștrii sînt fani Gabriel Dorobanțu!
DIACONESCU: Liniște în studio, vă rog! Domnilor extratereștri, vreți să le transmiteți ceva telespectatorilor noștri? Luați vă rog în calcul că-s idioți, deci fiți mai conciși!
E1: Despre noi ce să îți spun? / Ce cuvinte să adun / Ca în adevărul lor să crezi? / Sîntem toți de pe planeta / Unde șlagărele-i verzi!

Diaconescu și Pîrv se uită mirați la extratereștri, nemaiștiind ce să spună. Nu și Vadim, care continuă să vorbească absolut natural, de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat.

VADIM: Dane, dă-mi voie te rog, că bețivii ăștia nu știu să-ți explice bine. Deci se întîmpla… ăăă… în anul 3180, pe 3 noiembrie, la ora 16:30. Ba nu, greșesc, să fi tot fost 5! Ploua mărunt și Imperiul Galactic lansase un atac nemaivăzut asupra cavalerilor… ăăă… Jedi. Cînd arcașii cu laser se pregăteau să tragă și să nimicească forțele binelui, prințesa Leia a creat o diversiune, după cum spun analele: a făcut sex cu trei extratereștri verzi cu burtă în același timp. Date peste… ăăă… cap de această priveliște, forțele răului au fost luate prin surprindere de contraatacul faza a doua, cu cavaleria, al jedilor, și-au fost învinse. Cred, doamnelor și domnilor, că aceștia trei sînt violatorii care și-au făcut de cap cu preacinstita prințesă Leia!
E1 (frecîndu-se la bentiță atît de repede încît privirea omenească nu reușea să distingă mișcarea mîinii): Nu-i adevărat, nebunule! O să vă spun cine sîntem cu prețul propriei vieți! Ne numit nistorieni. Sîntem extratereștri de pe Savoia, planeta unde se vorbește șlagăreza. Șlagăreza este o limbă formată exclusiv din versuri din muzica ușoară românească. Am venit aici ca să-l căutăm pe creatorul nostru. El este cel care ne-a contactat în urmă cu 3 miliarde de ani, ceea ce pentru voi înseamnă cam un an și șapte luni. El ne-a arătat calea și ne-a învățat să trecem cîntînd peste necazuri. De atunci, cine vorbește altfel decît în șlagăreza, moare aproape instantaneu. Vă rugăm, duceți-ne la Marian Nistor!

Extratrestrul rosti ultima frază cu un efort supraextraterestru, apoi se prăbuși fără suflare pe podea.
DIACONESCU: Senzațional, doamenlor și domnilor, prima moarte în direct la OTV!

Pe banda de pe ecran apare imediat titlul: ”MOARTEA EXTRATERESTRULUI – SINUCIDERE SAU CRIMĂ?”.

E2 (prăbușindu-se lîngă cadavrul lui E1): Dacă mori, vreau să vin cu tine / Dacă mori, ia-mă și pe mine!
E3 (consolîndu-l): Fată dragă, nu fi tristă / Știi că nu-i păcat / Șlagăreza de există / Trebe respectat!

Sfîrșit. M-am plictisit. Muie Julian Assange.

8 thoughts on “Julian Assange la OTV

  1. Mișto! 😀

    sau pe șlagăreză:

    Lorena dragă/ nu fi tristă/ fiindcă-i de rahat/ fără muie nu există/ blog adevărat.

    Să nu uiți să te ștergi la gură după scârbavnicul post.

  2. ar merge pus in scena la mondenii…au pe inventar un vadim bun, si un diaconescu mai buna ca originalul si un parv ametit…beleaua e sa ii gaseasca pe cei trei extraterestri…

  3. Ba’ si in fond ce a facut acest Assange? Nu la OTV, asa in general, ( ca toti coloneii s-au cacat pe ei! Vor unii sa-i futa situ-l, il elimina da’, mai apar inca doo sute! si mai complete! Deci mama Vanga stia ea ce stia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.