Spune-mi ce radio asculți ca să-ți spun ce ciudat ești

Spune-mi ce radio asculți ca să-ți spun ce ciudat ești

Era să calc cu mașina trei copii, două babe și-un homosexual mic numai în ultima săptămînă, în timp ce mă concentram să găsesc un radio care să mă intereseze sau de la care măcar să-mi placă două piese consecutive. Azi mi-am dat seama că poate radioul nu e pentru mine. În goana lor după nișe, tîmpiții ăștia au uitat să facă un radio și pentru oamenii normali. Dar haideți că v-am făcut portretul tip al ascultătorului fiecărui post de radio dintre astea mai celebre. Spuneți și voi dacă eu sau voi sau orice alt om pe treaba lui ar putea asculta același radio ca oamenii ăștia de mai jos.

1. Guerilla:

2. Radio ZU:

3. City FM:

4. Rock FM:

5. Vibe FM:

6. Kiss FM:

7. Sport Total FM:

8. Radio Romantic:

9. Magic FM:

10. Realitatea FM (aici e unul singur care ascultă):

11. Trinitas:

12. Itsy Bitsy:

39 thoughts on “Spune-mi ce radio asculți ca să-ți spun ce ciudat ești

 1. Ala de la cityFM e doom rau de tot. Zici ca e ala de la Candlemass suferind de strabism si intrebandu-te “can you see the evil in my eyes?”

 2. acu’ ai putea sa incerci sa intri un pic in spiritul craciunului… poate cine stie te faci de vreun cadou…
  asa ca poti asculta magic fm
  desigur ar fi bine sa nu ai un cutit la indemana

  defineste “normal”

   1. pfoahaha, ce răspuns inteligent! cât spirit de deducţie ai stors pentru el? 😆

    (îmi plac şi punctele de suspensie, tipice pentru oameni care cred că punctuaţia ţine loc de mesaj. dacă ziceai acelaşi lucru fără să mă omori cu suspansul de ariergardă, nu ar fi fost la fel, nu?)

   2. Dar de ce nu fugi tu să scrii pe blog despre cum nu reuşeşti să depăşeşti stadiul de limbric nici cu implanturi de creier elveţian? Sunt sigură că ar fi o poveste mai interesantă. 😉

   3. Ăsta a fost chiar un compliment. 😀 OK, poţi să scrii un post că în urma implantului de creier elveţian, ai depăşit în sfârşit stadiul de limbric. A success story. 😉

 3. Si daca asculti din toate cate putin sau butonezi non stop pana risti sa fii aruncat afara din masina la viteza maxima, carui grup apartii?

 4. Io ascult la radio “Error” c-asa scrie pe displayu’ lu’ radio de la masina! Asta cand vrea sa scrie, ca de altfel cand vrea el merge si cand nu vrea sa merge scrie, in chizda masii, Error! Si cand nu vrea nimic e mut!

 5. loreno fată nu găsesc butonu de ”răspunde” ca să te replichez…suspans iar, tantanaaaa!!!
  nu storsei fată prea mult, suntem din același sat, de acilea dedusei că ești țărancă, da văz că ținuși să-mi demonstrezi că nu ești chiar cultivatoare de lubeniță așa că o să-ți fac cadou un dildou nou ”supt” pomu de crăciun.(un punct=încălzire pentru suspans)

   1. In afara de o invitatie la sinucidere si dedicatia de mai jos, nu prea am ce sa iti sugerez

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lVV_Tlr1RiA&fs=1&hl=en_US]

    Trolling placut in continuare !

   2. Ai lipsit la litera T mai vitiazule, probabil efectuai niste sharje cu gastele pa la nea Ion in ziua cind te a initiat patriotic pa la spate. Da´uite ca ai reusit in viata si fara, ca dovada:

   3. ”unde a fost fătată lorena lupu?” îmi apare una cu față de hamsie, tu ești?
    nu avem fată de unde să știu că ești din maghiaria. dacă te numeai lorraine farkas poate m-aș fi prins, da așa după față aș fi zis că ești olteancă. oricum pen-c-ai fost sinceră și drăguță îți doresc de sărbători un călduros ”baszd meg a nyak!” te pupă tata :-*

 6. la radio antena satelor este (sau era) o emisiune misto, facuta de un dinozaur comunist, gheorghe verman.

  mamzel lorena, aici ai fost peizanca in sensul de tolomaca ingamfata pentru modul in care ai prezumat, sau ai sugerat echivalenta asta obligatorie, radio antena satelor = taranime proasta, de luat la perpulis.
  nu este nici antecamera academiei, dar nu este nici motiv de poanta super facila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.