Vai de puma lor

Vai de puma lor

Cînd am ajuns la Kamikaze ne-am propus în tăcere să mai permitem una-două-zece glume de autobază în revistă, ca să nu ne mai ia lumea drept scorțoși. Dar măcar noi avem autobază cu umor. Ia uitați aici text scris de șoferi fără haz (nu dau link, că nu merită să le fac trafic, ghiciți voi care-i sursa):

Elvira H., de la Circul de Stat din Bucureşti, este cea mai tînără dresoare de pume din Europa. O puteţi admira în fiecare duminică strunind pu­ma, jucîndu-se cu ea cum rar aţi mai văzut pe cineva!

Iată ce a spus Elvira H. despre pasiunea sa, într-un interviu acordat în exclusivitate redacţiei noastre:

Reporter: De cînd această pasiune?
Elvira H.: Mi-a plăcut puma de mică! Cum părinţii mei nu aveau bani să-mi ia una, mă duceam la un vecin şi mă jucam cu puma lui, o luam la trîntă.

Rep.: Ce este special în numărul tău de dresură?
E. H.: Oamenii se aşteaptă, cum au mai văzut, ca eu să-mi bag capul în gura felinei. Ei bine, în numărul meu, eu sînt cea care iau în gură capul pumii.

Reporter: Se spune că petreci foarte multă vreme cu puma. Nu simţi nevoia să ai o viaţă socială, îţi oferă puma tot ce îţi trebuie?
E. H.: Este adevărat că puma nu ştie carte, dar are alte calităţi. Cînd o pumă se uită în ochii tăi, ţi se moaie genunchii.

Rep.: Bănuim că există şi momente mai neplăcute în această meserie…
E. H.: Da, cel mai rău e cînd îţi moare puma. Dar nici nu vreau să mă gîndesc acum la acele momente. Încă e mică.

Eh? Ce ziceți? Pe Facebook, evident, a avut mare succes.

29 thoughts on “Vai de puma lor

 1. “mă duceam la un vecin şi mă jucam cu puma lui, o luam la trîntă”.
  vai, hai sa punem plua cu M ca sa sune mai amuzant.
  asta-i comic cu intentie?

   1. witty wanker is so witty. cand o sa intelegi ca nimeni nu rade la dumele tale de cacat? eu incerc sa te ajut; sunt cel mai bun prieten al tau

   2. Tâmpitul ăsta nu ar putea să scrie nicăieri decât dacă s-ar dinamita CNA-ul înainte. Dar eu l-aş citi cu cea mai mare plăcere. =)) Mă piş pe mine de râs la fiecare comentariu al său.

  1. nu-s exact la fel in pula mea, se vede clar ca cei talentati de la catavencu au plecat la kamikaze, ceea ce e foarte bine, avand in vedere ca tot acestia sunt mai valorosi din punct de vedere moral. tu ostap o sugi tare, pentru ca esti o trompeta daca nu vezi clar diferenta dintre cele doua ziare. radu, singurul talentat care a ramas acolo vad ca nici nu mai are vreo rubrica, sau pula mea, eu unul nu am mai vazut. ce e drept nici nu prea aveam cum sa vad din moment ce nu am mai cumparat catavencu. PACAT DE BRAND! catavencu a ramas inca un brand puternic, iar kamikaze sincer mi se pare cam insipid. dar asta e, nu ma delectez cu sigla unui ziar sau al altuia, ci cu continutul. ostap bender, sugi pula, inca o data

   1. Nu-l ascultati ba pe Ostap, parerea lui e irelevanta. Cea mai mare realizare scriitoriceasca a lui a fost sa fie blogar de rezerva pe doua bloguri de pizde. Cand n-au alea chef sa scrie chestii geniale, baga el ceva haios.

 2. nashpa postu ‘.
  Lori , nu te mai da mare ca tu poti spune pulapizdacurcarici.dejti ultima dezinhibata de pe pamant si barbatii nu remarca!

 3. Se copiaza si piticii cu mantogul, nu numai catavencii cu kakamizele. Noi le futem pe ale voastre si voi le futeti pe ale noastre, ce futaci sintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.