Vrei să cîștigi o noapte cu Elena Udrea?*

Vrei să cîștigi o noapte cu Elena Udrea?*

Bă, deci voi sînteți fanii mei, da? Cum? Nu sînteți, sînteți doar niște labagii care intrați și voi pe-aici că n-aveți altceva mai bun de făcut?! MĂ ROG! Deci intrați des pe-aici. Deci sînteți fanii mei. Deci sînteți fanii la tot ce fac eu. Deci sînteți fanii lu Kamikaze, asta e clar, că așa v-am educat. Și sînteți fanii la omleta aia senzație care-am făcut-o eu pe ea vineri. Și sînteți fanii la Mondenii. Am zis! Că dacă nu sînteți, n-avem audiență și ne dă afară și nu mai cîștig eu bani și nu mai am siguranță financiară și trebuie să-mi vînd psihicul pe Ștefan Furtună și nu mai am timp de scris pe blog. Și dacă nu mai am timp de blog, voi nu mai aveți ce face la serviciu în loc să munciți și va trebui să munciți și veți muri de epuizare ori veți cădea în patima workalcoolismului.

Ei, și fiți atenți aici la logica mea implacabilă: ca să vă conving să vă uitați la Mondenii, trebuie să vă conving să vă uitați la un episod. Corect? Corect. Și ca sa vă conving să vă uitați la un episod, trebuie să vă promit ceva. Logic? Logic. Ei, vă promit că, dacă ghiciți care-s scenetele scrise de mine dintre cele cinci de mai jos, cîștigați, la alegere, o noapte cu Elena Udrea (am vorbit deja cu ea) sau un guest post pe blog aici, cînd împlinește 1.000.000 de hituri. Blogul, nu Udrea.

Aveți aici linku (că nu știu să-l import, plm): http://mondenii.primatv.ro/episoade/9-29-Episod-29-Sezon-9-Marele-jaf

PS – Și vreau și motivații pentru alegerile făcute (ca să fie mai hazliu). Gen ”alea două, că alea-s cele mai lipsite de haz”.

* – și ce-mi spui mie?

19 thoughts on “Vrei să cîștigi o noapte cu Elena Udrea?*

 1. eu mă apţin pentru că:

  1. nu e etic să profit mişeleşte de ceea ce ştiu din alte surse.
  2. nu mă atrage secsual elena undrea, are fălci prea late.
  3. dacă vrei guest post de la mine, poţi să mi-o ceri direct, nu trebuie să recurgi la genul ăsta de tertipuri. 😀

  1. Stiu, e miseleste sa profit de niste informatii asupra carora oricum n’avam nici un fel de dubiu, da’ acuma tre’sa te ia si de nevasta? Dewdette, macar v’ati filmat si voi? Sau tre’sa ma uit la mizeria aia de “Mondenii” ca sa ghicesc scena?

   1. dar cine îţi zice ţie că aş renunţa la statutul meu boem şi flamboaiant de bachelorette pentru unul ca ăsta, care nu ştie să-mi ceară direct nici măcar un guest post? 😀

   2. Disperarea, bă celoretto. Dac’ai ajuns tu, marea boema flambata sa astepti mila unui guest post din partea acestui manții care la randul lui cerseste atentia unor labagii pentru obscurele lui creatii tip scenariu de la “Mondenii”, nu poate fi al’ceva decat disperare. Dar oricum, intr’un fel hazliu degenerat, va meritati. Hei, manții, ai putea sa scrii despre asta. Ar fi o copie palida dupa luna amara, daca o pui pe lorica sa se pise pe televizor dupa ce va uitati la mondenii impreuna.

 2. nu ma uit la Mondenii,dar un raspuns (pana se descarca noile Dexter si Walking dead)pot sa-ti dau ,scenetele cu nr.6 si 9 din cele 5 care zici ca-s expuse acolo unde te baga lincul…

  1. Dexter, The Walking Dead si orice altceva le gasesti si fara sa le mai descarci, dar nu pot sa-ti spun unde, ca ar insemna reclama, si oricum nu sunt platit sa le fac publicitate. Dar voiam sa zic ca pe site-ul ala (cauta si tu)ti se usureaza viata brusc: vezi seriale intregi, gata traduse, nu astepti sa se descarce, nu cauti 50 de subtitrari pana sa gasesti una buna. Gata, tac sa nu-mi iau ban, am vrut sa fac o fapta buna.

   1. stiu de vplay dar ei nu au subs imediat chiar de dimineata,subs.le iau de la addic7ed si descarc de pe megaupload de obicei, cu viteza mare,intr-un sfert de ora e descarcat,trag subs.in kmplayer si gata

   2. Ba baeti,

    voi aveti nevoie de subtitrari pentru niste dialoguri atat de complexe cum sunt cele din Dexter? Vocabularul ala de 200 de cuvinte, invatate in clasa a 2-a? Asta o fi oare nivelul telectual al acestui blog? Sau n-are legatura?

   3. @coix..bai diaree umana,cu fitiluri d-astea vii pe aici,du-te cearta-te cu ma-ta,cand te trimite sa cureti wc-ul cu limba sau cu tac-tu,cand ti-o da intre buci cu tarnacopu’ !

   4. @hans
    Haenschen Klein, sorry, dar eu nu mai stau cu mama si cu tata in casa. Si btw, la mama si la tata acasa este o tanti angajata care spala WC-ul. Iar taica-meu este un telectual, nu stie ce-i aia tarnacaop. Ar fi trebuit sa te prinzi dupa pseudonimul meu ca sunt un cultivat, ortografia nu este “coaie”, cum ai crede tu ca se scrie.

   5. @coix…oricat de “cultivat” ai crede tu ca esti,nu-ti strica sa sugi pula de cateva ori,ca sa-ti amintesti gustul/senzatia din copilarie,cand venea tac-tu la tine in beci,asa ca nu mai pierde timpul si treci la treaba,cacanar elitist

 3. aia cu gigi e prea usor de scris. deci e a ta, desi, probabil, are o urma de umor. pacat ca nu imi dau seama unde.
  aia cu retarzii e prea scurta, deci sigur te-au pus pe tine.
  aia cu lansarea de carte puteai s-o scrii daca n-ai fi fost atit de retard. dar au scris-o ei pentru tine ca sa aiba lorena ce suge aici.
  deci plm, habar nu aveam ca sunt scrise de mantogi si simone. nu ma uit la generice. bravo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.