Mircea Badea face sex cu Gică Hagi

Mircea Badea face sex cu Gică Hagi

În clasamentul subiectelor pe care presa nu le exploatează de frică sau jenă, sînt două care cîștigă detașat. Primul: că Hagi e homosexual. Mă rog, bisexual, deci homosexual. Nimeni nu spune asta, pentru că Hagi e un simbol și pentru că (ce-i drept!) Occidentul și romanele (+ rock-ul) englezești ne-au învățat că nu-i nimic rău în a-ți plăcea să faci dragoste cu persoane de același sex. Dar să nu fim ipocriți! Chiar și așa, e de interes public! La dracu’, și bunică-mea ar tresări dacă i-aș spune că Hagi își freacă mingile cu secunzii.

Al doilea subiect despre care se vorbește (mh, se speculează) prea puțin este relația lui Mircea Badea cu Carmen Brumă. De fapt, nu Carmen Brumă e problema aici. M-ar mira la fel de tare ca Mircea Badea să aibă o relație cu o femeie în general. Să detaliem.

Din ce se vede la televizor, Mircea Badea e un băiat cu sclipiri de inteligență. Femeilor le place asta. În plus, e dur și se dă bun la bătaie. Femeilor le place asta. Apoi, are tendința (care mi-e familiară, been there, done that*) de a fi autoironic, dar pe un ton atîîîît de glumeț încît vrea să fie clar că el de fapt nu crede asta despre el și că nu este așa cum susține în acele momente glumețe, ci dimpotrivă. Femeilor le place și asta, chiar dacă se prind mereu despre ce e vorba de fapt. P’ormă, Badea are o aversiune față de autoritate care îl face sexy în ochii reprezentantelor muierimii. Sigur, nivelul rebeliunii lui e minor și tras de păr, dar e totuși parțial jamesdeanic (a se vedea freza și aspectul fizic în general plăcut). Și, pentru marele final, Mircea Badea are o patină de om sensibil și timid pe care doar o femeie, un gay sau un geniu o pot detecta. Iar eu, dacă vă întrebați, nu-s geniu (*și aici am fost autoironic, vrînd de fapt să insinuez că, dimpotrivă, aș fi genial, nicidecum gay, cum las să se înțeleagă). Revenind, femeilor le plac bărbații care fac pe durii dar, de fapt, sînt timizi și sensibili. Băi, nu că le plac… Își rup hainele de pe ele de dragul lor. De dragul și în fața lor. Zic: ”Ceee?! Un bărbat despre care toată lumea crede că e un măgar misogin și, de fapt, cu mine (și doar cu mine, hahah) e galant și fermecător?! Proastă să fiu să nu mi-o tragă!”.

După toate aparențele, Mircea Badea ar fi un bărbat de care s-ar putea îndrăgosti orice femeie. DAR… Căci mereu există un dar (dar doar cînd e vorba de Mircea Badea)… Dar are două defecte care fac ca toate celelalte calități ale lui să pălească chiar și-n ochii celei mai puțin pretențioase femei: nu e credibil și nu e relaxat. Credibilitatea și relaxarea sînt esențiale cînd vine vorba de exploatarea calităților de mai sus. Cînd ești inteligent, dur, autoironic, rebel și sensibil, dar ai un stăpîn și ești crispat ca chinez constipat, s-a dus dracului orice magie. Și femeilor nu le place asta.

De ce-i place lui Brumă de Badea, atunci? De fapt, i-o plăcea lui Brumă de Badea? Sau e o relație de fațadă care ascunde conspirații uimitoare? Hm, nu vi se pare ciudat că toată lumea ignoră subiectul? De ce ar face-o, dacă n-ar fi și un simbol național implicat? Deja e tot mai evident, nu? Mircea Badea și Gică Hagi se iubesc și își doresc un copil împreună, iar Carmen Brumă nici măcar nu există. E Ion Cristoiu deghizat! Pînă aici ți-a fost, Ion Cristoiu!

32 thoughts on “Mircea Badea face sex cu Gică Hagi

 1. ”Ceee?! Un bărbat despre care toată lumea crede că e un măgar misogin și, de fapt, cu mine (și doar cu mine, hahah) e galant și fermecător?! Proastă să fiu să nu mi-o tragă!” Aici erai autoironic din nou?

   1. Mnu, reusesti doar sa fii femeie si inca una foarte banala. Gen care tine neaparat sa aiba ultimul cuvant, chiar daca n-are nimic de zis si chiar daca e evident ca interlocutorul o ia la misto. Lame.

    Answer and I shall mock you again!

   2. Ba am avut ceva de zis: că nicăieri nu eşti mai autoironic decât în textele în care te dai rotund. întrebam doar dacă e o autoironie voluntară sau una involuntară. înţeleg că era varianta B.

    şi nu mă luai pe mine la mişto (miştoul de prost gust nu mă atinge), ci pe tine însuţi. te las să faci mişto de tine însuţi liniştit în continuare. eşti prea amuzant ca spectacol să te mai întrerup.

 2. mie mircea badea imi pare un maimutzel patetic,nici macar amuzant,care se balangane pe creanga se despaducheaza in oglinda si-si tuguieste tandru buzele,doar doar o capata vreo banana expirata si-o bezea sincera de la vreun kinder extaziat.
  dar imi place de croitorul lui:)

  1. asta o sa aiba parte de armura dupa ce o sa-l viziteze Calliope, pana una alta face si el o emisiune in care vorbeste cu bajetu’ ala din platou pe care-l mai intreaba din cand in cand cate ceva

   1. trebuie mantzy, ca pleaca fata nefututa si vai de capul persoanelor cu care s-o intalni. asa ca las-o sa vada ca-pula – peste

 3. aoleu ce proasta e lorena asta…ce texte are in ea ..ce inteligenta esti fata! si perspicaca!
  de fiecare data cand citesc un text marfa apare asta cu dumele ei de rahat si imi strica starea
  hai mars d`aici loreno ca faci specia feminina de ras . de ce vrei tu sa pari inteligenta? rezuma`te la a tacea (a se citi: nu mai da commenturi) si poate lumea nu se va prinde ca esti proasta

Leave a Reply

Your email address will not be published.