Un pedofil de școală nouă

Un pedofil de școală nouă

Motto (de la ora de matematică): Socoteala iaște aceea care ne gîdilă punctele G într-un mod plăcut.

Morala (pentru proști): Fiecare elev ar trebui să aibă un diriginte obsedat sexual și realist care să-l ghideze în viață.

Dirigul: Mariana! În picioare, curvo! La ce facultate voiai tu să dai?
Elevă 1 (timorată): La medicină, dom’ profesor!
Dirigul: La mă-ta-n cur! Să stai 15 ani în facultate pe banii lu’ tac-to și-apoi să cîștigi 15 milioane pe lună pentru 10 ore de muncă pe zi? La ce bun?
Elevă 1 (mai hotărîtă): Dar vreau să salvez vieți, dom’ profesor!
Dirigul: A, da? Dacă vrei să salvezi vieți, apucă-te de pe acum de furat și îmbogățește-te, că cu bani salvezi vieți, nu cu aspirine! De fapt, ia stai… Ieși un pic din bancă și dă-ți jos tricoul… Mhm… Îți mai trebuie niște țîțe… Fii atentă, cu banii pe care i-ai fi dat pe taxă în primii doi ani, pune-ți niște silicoane mai colțuroase, la second. Merg la început, pînă îți faci un nume în striptease-ul mondial. Apoi, cînd te ia vreunul cu bani, ți le poți schimba. Și, dacă vrei să salvezi și niște vieți atunci, pune-le silicoane femeilor din Africa. Le-ai văzut doar ce mamele dizgrațioase au după ce alăptează bivolii ăia, ca să nu le moară. Dacă le pui silicoane, o să se emancipeze și n-or să se mai sinucidă și nici n-or să mai mănînce bătaie soră cu moartea de la cei 38 de soți. Ori n-am dreptate ce zic?
Eleva 1: Ba da, dom’ profesor… Vă mulțumesc…
Dirigul (dîndu-și pantalonii jos): Cu plăcere, știi ce ai de făcut în continuare…
Eleva 1 se pune în genunchi în fața dirigintelui și începe să-i dea limbi pe testicule, în timp ce-l privește în ochi cu o privire plină de recunoștință.

Pentru ei, dirigintele era cel mai important om. Un model adevărat. Un fel de Domnul Trandafir, doar că fără texte de doi lei, și care-i scotea mereu din situațiile de căcat. E drept, era pedofil, dar și ei îl iubeau…

Cînd E1 se pregătea să i-o ia și în mînă, dirigul o oprește cu un gest afectuos, apoi îi face semn să se ridice în picioare.
D: Stai așa, nu mai termina, că mai avem copii pe care trebuie să-i îndrumăm… Ia, Costele, spune și tu… Ce vrei să te faci?
E2: Mă gîndeam să dau la Poli…
D: Să dai limbi în cur la Poli… Exact de asta avea nevoie țara, încă un inginer de la a paișpea secție de la Politehnică! Te văd băiat solid. Știi să dai în cap?
E2: Să mă masturbez?
D: Aia știu că știi, că doar te pun mereu să-mi arăți la ora de dirigenție, lăbarule… Nu, să dai în cap la oameni pe stradă, știi?
E2: Nu știu, nu m-am gîndit…
D: Deci poți. Italia scrie pe tine, băi, pulă! Hai, acum dă-ți pantalonii jos și întinde-te pe masă, că mai avem din catalog și sodomia se face greu…

D: Claudia, văd că abia treci clasa la religie, ce s-a întîmplat?
E3: Pic mereu la spovedanie, dom’ diriginte!
D: Nu-i nimic, preotul care vă predă e poponar, de aia vă discriminează. Rezolv eu. Ia zi, tu ce facultate vrei să urmezi?
E3: Habar n-am, ceva mai ușor, la particulară, dar care să sune pompos.
D: De ce la particulară, căzătură?
E3: Pentru că acolo e mai ușor și pentru că vreau să am timp să stau prin magazine și să fac sex pe bani.
D: (înmărmurit) Ce-ai zis?!
E3: Școala nu contează în viață, important e ce știi să faci. Eu nu mă pricep la nici o materie școlară și nici nu-mi place vreuna. N-am chef să mă tocesc 4 ani niște cărți care nu mă interesează. Talentul meu este să fac sex, deci din asta îmi voi cîștiga existența.
D (către ceilalți elevi, ștergîndu-și o lacrimă din colțul ochiului): Vedeți, băi, poponarilor, ce înseamnă o viziune profundă și responsabilă asupra vieții?! Cît trebuie să vă mai explic că aici trebuie să ajungeți și voi?! (din nou către Claudia) Dragă, de azi înainte poți să nu mai vii la școală. Munca mea cu tine s-a încheiat. Hai, repede, un normal fără prezervativ și poți să-ți faci ghiozdanul!

Și astfel, dirigintele pedofil a salvat încă o dată ziua și viețile a cîtorva zeci de adolescenți care, fără aportul lui, ar fi ajuns să se angajeze pe bani puțini la multinaționale, să aibă rate la bancă și să facă două ore dus și două întors pînă în serviciul din Pipera și-napoi acasă. Profesori, căutați în voi înșivă vocația pentru această meserie! Nu vă mai bateți joc de copii! În fiecare din voi e un diriginte pedofil care-i poate învăța pe elevi ce trebuie să facă la modul dur. Țara și odraslele ei au nevoie de voi!

Pînă data viitoare, dirigintele pedofil vă pupă acolo jos.

20 thoughts on “Un pedofil de școală nouă

 1. da’ de ce l-ai postat la “fictiune” ?

  rubrica: “programul PSD” ce are ?
  mergea si la “coalitia isi asuma raspunderea pe legea educatiei” … chiar mai bine

 2. Pina cind nu se va da muie doar cu buletinu’, nu putem vorbi de reforma in invatamint. Daca tu crezi ca fututu-n cur si limbile pe coaie sint de viitor, te inseli ! Investiti in cercetare, in fete supradotate, dezvoltati-le competentele si stimulati-le creativitatea punind accent pe partea practica si lucrul in echipa. Avem fete cu potential deosebit, care termina scoala si habar n-au ce-i “joagaru’ ” sau “muie cu tocila”, adica chestii traditionale, e tragic, dom’le, o sa umpleti tara de curve proaste.

 3. Bravo mantzy!Asta a fost masterpiece-ul tau.De azi poti sa te lasi de jurnalism,ai pasit pe urmatoarea scara.Sfatul meu e sa te muti in sudul Frantei,sa iti schimbi numele in Vincent,sa o arzi la modul locatar de exemplu la un bordel cu meth crack whores incercand sa iti schimbi viziunea poetica.

  1. Vorbesc in calitate de simplu cetatean ingrijorat de viitorul acestei tari. Scoala Ardeleana, care era un exemplu, a ajuns sa scoata numai curve proaste, ca Boc si udemereu’.

  1. Şi-ai făcut o obsesie cu limbile pe testicule, nu ştiu de ce nu rezolvi. Că nu-mi amintesc ca Rolena să fi refuzat explicit. 😀 Şi, în caz extrem, ai putea să înveţi de la (canişul) Ciarli tehnica prin care s-o rezolvi singur. 😀

  2. Taicule, de ce dai cu parul? În loc să te bucuri că ai dat naştere unui Marquis Donatien Alphonse François de Motru.

   Bravo, Manţog (jr.). Pe când Cele 120 de zile ale Govorei? 😆

   1. băi, cel mai lame şi mai penibil om, din pedeveul meu, e cretinul care, nepricepând o poantă, începe să zbiere de-a-mboulea la oameni.

    Ia mai reciteşte frumos comentsriul meu, de data asta cu creierul pe ON şi poate pricepi gluma. Sau poate nu.

    Oricum, cu răţoiala asta de cocalar bătut în cap, ţi-ai asigurat cinci bile negre în ochii mei. Stai jos, trei.

   2. băi, cel mai lame şi mai penibil om, din pedeveul meu, e cretinul care, nepricepând o poantă, începe să zbiere de-a-mboulea la oameni.

    Ia mai reciteşte frumos comentsriul meu, de data asta cu creierul pe ON şi poate pricepi gluma. Sau poate nu.

    Oricum, cu răţoiala asta de cocalar bătut în cap, ţi-ai asigurat cinci bile negre în ochii mei. Stai jos, trei.

   3. L-am recitit, esti la fel de pruasta, plus ca-ti tremura mina si bagi de doua ori panseu’ tau de cacat. iti repet, lasa dreaq vibratoru’ !

   4. Dragă slobozule cu ochi,

    Dacă l-ai recitit şi tot n-ai priceput, e semn de prea mare prostie pentru a avea ce să mai discutăm pe viitor.

    PS: Să îmi vorbeşti despre de Sade (mie, care am operele-i complete în bibliotecă) şi să îmi dai ca link bibliografic stupizenia ageamiilor de la jena aia de bookblog e ca şi cum i-ai ţine unui medic o disertaţie despre vitamina C folosindu-te de o etichetă de Prigat ca material de referinţă. Adică dureros de penibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.