Muri

Muri

Azi dimineață, pe la 10:30, era aglomerație mare la intrarea în spitalul Floreasca (lîngă care avem redacția). Imediat am prevestit ceva rău. Cînd am ajuns la redacție, s-a adeverit. Îmi murise laptopul. După nenumărate manevre de resuscitare ale colegilor mai pricepuți, windows-ul n-a mai vrut să booteze și-am fost sfătuit să pun pămînt peste el. Realitatea și Antena 3 au plîns dispariția marelui Sony Vaio LE-54469B după nici un an de activitate culturală intensă, în care s-a remarcat scriind texte rapide la comandă și întreprinzînd proiecte culturale conexe pe site-uri ca www.pornhub.com, www.redtube.com, www.1man1jar.com ș.a. Realitatea chiar a titrat mare pe ecran: VAIO A MURIT, LAPTOPUL TRĂIEȘTE. Lumea a preferat să uite faptul că îi vîjîia ca dracu cooler-ul și că se supraîncălzea de puteai să calci tricouri cu el. Intervenția unor specialiști din Belgia (în România nu există service de Vaio) a fost tardivă.

Nu te vom uita niciodată, maestre, dar putea să-ți faci și tu un amărît de back up la toate textele alea geniale pe care le-ai luat cu tine în mormînt, ‘ga-mi-aș toată aia în Windowsurile cu licență!

21 thoughts on “Muri

 1. Marele om de carne: “N-am cerut să fiu primit în rândurile partidului decât pe temeiul credinţei mele în drumul acestui partid. Şi când spun drumul acestui partid, (…) văd ceea ce sufletul meu a auzit hotărându-se prin gura celui mai curajos dintre noi, a tânărului, demnului şi neînfricatului nostru conducător Nicolae Ceauşescu“ (Tribuna, 16 martie 1972)

  http://www.contributors.ro/cultura/menestrelul-comunismului-dinastic-sau-cine-a-fost-adrian-paunescu/

 2. Bai Mantzy, ce Sony zici ca ai?
  Ca codul ala de product nu da nimic real in gugli. Esti sigur ca nu ai luat la “reduceri” de pe strada? Daca nu are service, atunci cum se vinde in Romanica? Era adus de la matusa din Italia, deci.

  L-ai luat ca era alb si nu aveai bani de mecuri?
  Sa pun pariu ca avea placa video de la invidia? Si ca rulai vista?
  Mie combinatia de mai sus mi-a ars minunatie de laptop, noroc ca avea 2 placi grafice in SLI, si i-a luat ceva timp sa moara (a murit in etape, pe rand, ca asta azi). N-am plans, desi aveam 2000 de motive.

 3. cel mai tare proiect cultural e 1man1jar! m-am tăvălit pe jos de catharsis vizionându-l.

  să ne mai recomanzi proiecte de-astea intelectuale, ştii că suntem avizi după aleasă cultură.

 4. De curiozitate te intreb, priceputii au incercat sa-ti recupereze pornosagurile de pe HDD? Adica, sint siguri 100% ca HDD-ul a murit?

 5. Trebuia sa bagi antigel acuma ca a venit frigul. Criminal ce ești, lași bunatate de vaio sa inghete. De ce crezi ca se incalzea cooleru’?

  1. Ba, edgarstein, ba. Tu esti periculos, ba. De cand ai patentat expresia “lumina diafana” nu mai vedem noaptea, ba.

 6. Vad ca aici e pomenit(nu inteleg exact contextul) si blogul meu. Si sunt prezentat de parca as fi singurul … DOCTORAND cu blog! Ori doctoranzii or fi o specie pe cale de disparitie(in facultatea unde sunt eu nu e deloc asa), ori sunt chestii pe care eu nu le inteleg…
  Articolul e misto, in stilul mantzy…
  Si totusi ce legatura are blogul meu cu asta (poate doar ca-l am pe mantzy in blogroll, pentru ca-i apreciez blogul??)…

  Salutari oltenesti catre un alt oltean!

 7. Futu-te-n gură cu 1man1jar-ul tău. Cum poţi să te uiţi la asemenea oribilităţi? Pula mea, nici nu m-aş fi obosit să mă uit dacă nu zicea şi Lorena despre el. Sunt oripilat, în pula mea. Mi greaţă. Nu o să mai mănânc toată săptămâna. Noroc că e pe sfârşite.

   1. Mda. Uitasem.
    Da’ să fim serioşi! Creaţii artistice? Artist ar trebui să fie medicu’ de l-a operat p-ăla dup-aia şi areuşi să-l facă să nu se cace cu sondă tot restul vieţii.
    Eniuei, (ca să-l parafrazez şi pe SingurEu, căruia mă şi adresez acum), putea fi oricine în locul Lorenei, care să amintească de link-ul ăla, cred că tot aşi fi intrat. Şi tot aş fi fost bulversat, scandalizat şi oripilat. Şi da, vreţi s-o futeţi. E străveziu ca borcanul ăluia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.