Am o datorie la Piticigratis…

Am o datorie la Piticigratis…

Am fost 5 ore pe drum, am ajuns la Motru şi acum trebuie să mă duc urgent să mă îmbăt într-o bombă. Dar promit să-i răspund lui Piticigratis cînd mă întorc, a scris un post atît de fără argument încît poate fi combătut lesne şi după 8 beri. Pusi.

26 thoughts on “Am o datorie la Piticigratis…

 1. Aşa, fetelor!
  Dă-i, bă, replica, că io nu pot să mai trollez p-acolo, că moldoveanca e rece’n’pizdă şi nu mai ştie de glumă de la o vreme.

  P.S. Fă-n aşa fel încât proasta aia Carmencorina să comenteze la tine, că Morena e superfumată. Poştită. Etc.

  1. Hăhăhă!… Sper că nu te-ai luat de gramatica lui. Că pentru delictul ăsta iei ban pe viaţă.
   Chiar sunt curios, ce plm i-ai zis? Oricum, e o pierdere de timp. Gagiu’ nu mai are umor de mult prea multă vreme.
   @Manţi: s-ar putea să nu mă râd dar nu o lua ca pe ceva personal. E de la ceaiul de muşeţel.

   1. eu cu fratele aramis ne pisam pe ma-ta din varfu graficului tau (unde prima derivata =0 iar a doua <0) tie iti dam cu coaiele in barba
    numa bine

 2. Mantzy este prea special să ne înlănțuim în erotismul zoios generat de mângâierea excitantă a tastaturii, să-mi plimb limba delicată pe blogul lui aspru, să-i sorb vorbele meșteșugite de pe buze, să i le deschid cu vârful neastâmpărat, să îl bag apoi în urechea care caută spioni, să-i suflu aer fierbinte de olteancă până în circumvoluțiunile lui atrăgătoare, să cobor pe linia gâtului întru explorarea senzuală a fiecărui centimetru pătrat de arhive, să ajung până la tălpile picioarelor de copil prizoniere în bocancii care băteau mingea pe maidan, să mă întorc spre linia mediană a prezentului musculos învelit într-o piele mai rezistentă, să simt vibrația firelor de păr în vârful degetelor, să verific dacă are scame în buric, să desenez cu aceeași limbă roz și jucăușă cerculețe inspirate de cele două sfere de înțelepciune concentrată, să mi-o înfășor șerpește în jurul umorului erect, să-mi însușesc prin încorporare atributele lui divine, să-mi înfig unghiile în spatele necurbat de presiunea mogulilor, să ne murdărim corpul cu fluiditatea ideilor noastre pervertite, să mă ciupească de sfârcuri cu sarcasmul lui, să mă tragă de păr dacă întorc spatele masculinității lui blogosferice, să mă ghideze spre o finalizare din coardele vocale a efervescenței noastre intelectuale, să contemple urmele de salivă printre literele crăcănate leneș în patul pentru comentarii, să i se furnice plăcut capul înainte de urcarea și slobozirea esenței gândirii lui, să-i aștept cuminte orgasmul expandat în triliarde de slove somatizate când dau send, să mi se topească toată creativitatea fertilă pe cerul gurii, să tânjesc zadarnic după o nouă împreunare virtuală spumoasă și brutală, să prizez articolele lui ca pe cocaină atunci când stau dezbrăcată de fericire pe o felie de umanitate neatinsă de genialitatea lui, să pună pulă de la pulă și să mă facă poștă prietenii și dușmanii lui inexistenți atunci când cavitatea bucală nu mi se arcuiește într-un zâmbet, să proiecteze pe pielea mea fină toate frustrările vâscoase din relația lor cu mama, printre alte descărcări de virilitate captivă între pereții nelubrifiați ai internetului.
  Pentru Mantzy am o dragoste platonică, ingenuă și neîntinată, ca pentru orice ființă celestă, satisfăcută doar cu privirea umezită, și cu o sticlă de lichior, atunci când devine copleșitoare. Sorry, guys.

  1. Ai scris un km de compunere şi-ai uitat singura chestie care ne interesa pe toţi cu adevarat: atitudinea ta sinceră faţă de sexul anal.

   1. Sunteți chiar mai sfânt decât Mantzy din moment ce l-ați zămislit, deci nu pot discuta aceste aspecte care țin de carnalitate cu dvs :D. Singura mea observație ar fi că sexul anal este la fel de risipitor precum oralul, din moment ce spermatozoidul magic nu se întâlnește cu ovulul salahor, pentru a crea ființe minunate precum fiul fancy al lui daddy cool.

   2. 😀 😀 😀 ăsta a fost cel mai amuzant schimb de replici pe care l-am citit de o bună bucată de vreme. (în afară de ale mele cu Marghioala, bineînţeles 😈 ).

    şi da, anticipez întrebarea: îmi place sincer sexul anal. 😆

 3. M-ai spaart! 😀 😀 Sa mor io daca nu esti buna! Te-ai gindit vreodata sa faci politica? Parapanta aia de Olguta Vasilescu (ca sa raminem in sfera Craiovei) ar fi pistol cu apa pe linga tine… 😀 Si, ca sa revenim la oile noastre: accepti sexul anal?

   1. A, scuze, io vorbeam cu Carmen-Corina-Gugu-Craiova si tu te-ai interpus. Da’ e bine c-am aflat si punctul tau de vedere. Desi sint deja ingrijorat… 🙁 Am var. alea clasice, fifty/fifty-sunaunprieten-intreaba publicu? 😀

   2. Interpunerea Lorenei este perfectă. E ca o soră căreia poți să-i mărturisești lucrurile jenante, ca între fete. Deci îmi place, dar cu un preludiu dintr-ăla care ar ridica și libidoul Olguței Vasilescu. Politica e pentru curve cu vaginul veșnic uscat, deci dureros la penetrare, iar asta generează grimasa de pe față, pe care poporul o ia drept compătimire. Eu sunt sinceră, am un zâmbet dulce, și perfect lubrifiabilă, dacă ajung pe mâini potrivite, problema fiind că nu îmi aștern corpul delicat în fața oricui.

 4. eu vreau sa cred ca tufele(tute+tufisuri) astea doua de mai sus practica sportul anal,dar cum se intampla de obicei cele cu gura mare la teorie sunt ultimele la practica
  -si sunt o multime de chestii de prevazut,a fost tipa la wc inainte ca sa nu apara surprize,s-a spalat cum trebuie(intern) sa nu-ti ramana vreun inel maro..s.a.m.d.
  -am invatat de mult sa nu mai cred povestile sexuale ale nimanui

  1. @lorena..nu m-as caca pe tine nici daca ai fi scatofila(in sensul ca nici macar atat nu meriti,precizare necesara pt.tipa asta care mi se pare mai falsa decat falsul cel mai fals)

   1. nu este vorba despre ce crezi tu ca meriti ci despre ce cred eu ca meriti si pt. asta nu trebuie sa ma intrebi ca sa am o parere
    -nu stiu de ce,dar intotdeauna cand vorbesc cu o persoana de sex feminin simt nevoia sa am la indemana un bloc de desen

 5. greseala mea,trebuia sa scriu “nu merita”ca sa fie si mai clar ca nu suntem singuri pe blog si sa evit aparitia ta egocentrica

Leave a Reply

Your email address will not be published.