Spionul secret sub acoperire și anonim de care nu știe nimeni – o producție Kamikaze

Spionul secret sub acoperire și anonim de care nu știe nimeni – o producție Kamikaze

E aici.

E printre noi.

Nu are scrupule.

Nu are conștiință.

Nu are carte de muncă.

Scrie casete de umor.

Și pare un om normal.

Chiar mediocru…

Dar…

Nu e!

Pentru că el…

E jumătate jurnalist…

Și jumătate om…

Iar cealaltă jumătate e spion.

A lucrat la Cațavencu și s-a dus la Kamikaze sub acoperire.

Urăște independența și-l iubește pe mogul.

Îi repugnă relaxarea și adoră programul de 8 ore pe zi.

A terminat cu glumele de genul ”independență editorială” și vrea să-i facă lui Vântu șmenurile.

Și să i-o sugă lui Bușcu prin batistă.

Știe că trebuie să servească intereselor patronatului.

Iar interesul patronatului este…

Să aibă un om infiltrat în redacția concurentă.

Și să intercepteze mailurile scandaloase și tacticile mîrșave prin care concurența face glume…

Nimeni nu are voie să facă glume.

Pentru că glumele sînt rele.

Pentru că aceia cărora le e EL credincios urăsc glumele.

Pentru că nu știu să le facă.

Dar speră că vor afla!

De la un intrus devotat…

Care va dezvălui în sfîrșit…

De unde vine umorul!!!

El este…

SPIONUL din redacția Kamikaze!

Care începînd de mîine…

Va transmite mesaje secrete prin coduri numai de el știute.

Către iubitul său director editorial…

Și către preamăritul mogul…

Numai pe www.kamikazeonline.ro.

31 thoughts on “Spionul secret sub acoperire și anonim de care nu știe nimeni – o producție Kamikaze

 1. Bah, io zic ca ar fi mai creativ sa-ti tatuezi pe obiectu’ muncii niste mesaje desenate si sa-l pui pe mogul sa ti-o ia la laba. Pe FFWD poa’ sa iasa si desene animate si daca-l inveselesti, iti da prima.

  1. Bai, Mize, pe vremurile noastre circula un “banc” ( banc??? de unde pizda masii denumirea?) cu concursul privind care nume de oras mai lung se poate scrie pe o pula; de-a lungul. Castigatorul a fost un amarat care, prezentand materialul in somnolentza aparea ADAM, dar cand a auzit de premiu a aparut AMSTERDAM.
   Si bai Kaka Mize, am tras o vadra de merlot amestecat ca sa nu borasc auzind RTV. Asta cu merlotu’i treaba mea,. Intentionez sa fac un club: Merlot&Cabernet da’ numa’n romaneste.

 2. Domnule Mantog, ce voiai sa-i spuna Buscu lui Vantu, ca nu are habar de ce se intampla in AC? O dato si el cotita ca stia de 7-8 luni inainte (omul potrivit la locul potrivit), sa sune bine la telefon, ca o limba in cur nu putea sa dea prin telefon. Daca zicea ca habar nu are nu crezi ca-i zbura scaunul de sub cur si urma un futai la curu gol cu pula indoita (ca in jurnalul mafiei)?
  Slabuta cioaca cu spionul din redactie.

 3. Dar ce limbaj avea vintu cind vorbeau cu cacanarii astia….”iubitule, dorulet, mami, iubita, batrinelule, bandit simpatic …” si lor le placea??!! Nu le era greata??!!Oh my god, zici ca erau o secta de poponari!
  Iooi si Stelian Tanase “pai ca sa nu te superi tu…” e ceva….ii e plina barba de muste, incredibil.

   1. Zvonuri despre viaţa sexuală a actorului John Travolta au scos la iveală faptul că actorul ar fi întreţinut relaţii homosexuale făcând parte dintr-o sectă gay, scrie site-ul hotmommagossip.com, citat de realitatea.net. …..trebuie sa te dai tu dasteapta,desteapto!si chiar daca n-as fi gasit stirea de mai sus probabil exista pe undeva vreun cult cu membri majoritari ghei

   2. Sunt anumite subiecte pe-aici care o depăşesc pe Morena Mopu.
    Deşi registrul tehnico-tactic e unul de caterinkă aici, anumite articole vizează nişte treburi mai grele, pă fond. ALEA o depăşesc.

   1. rusinea ma-tii si dezgustu’lu tac’tu ce esti!!!nu-mi pasa de SOV,era la figurat ce zicea si aia de mai sus,am vrut doar sa-ti dau una(virtuala) peste bot,caci esti un exemplu ambulant(vezi definitia in dex.)de logica feminina care este sublima dar nu exista

   2. oi fi io exemplu ambulant, dar nu-s chiar atât de făcută grămadă ca tine, încât să compar mere roşii cu pixuri gri şi să mi se pară că am făcut o glumă bună.

    înainte să vorbeşti de logică altora, n-ar strica să cumperi puţină de la traficanţi. că e clar că, nativ, îţi lipseşte.

   3. inca un exemplu din “pizda gandirii”de pe blogu’creatoarei de nimic..uitati ce comenteaza- “”posed una. are baterii, deci poate fi şi deepthroat cu electrocutare, dacă aruncăm în apă atât pizda proastă cât şi scula”‘ adica daca arunci un vibrator in apa,curentul din baterii are intensitatea necesara electrocutarii unei persoane,un alt exemplu al atotstiutoarei dar a nimic cunoscatoare

   4. Păi da, asta era şi ideea acolo. Doh!

    (Sincer, faptul că un cocalar prost şi lipsit de umor mă pisălogeşte cu chestii evidente, părându-i-se că spune noutăţi, e oarecum de la sine înţeles.

    Că schimbă vorba, incapabil fiind să susţină o idee până la capăt, idem.

    Dar faptul că eu pierd vremea aiurea, băgându-l în seamă pe respectivul cocalar, e deja o tâmpenie. De aceea o să iau o pauză, te las să latri singur şi revin după ce trec hingherii.)

   5. am schimbat vorba caci n-am inteles ce doresti sa evidentiezi cu..” încât să compar mere roşii cu pixuri gri şi să mi se pară că am făcut o glumă bună” sunt sigur ca in mintea/lumea ta exista o inlantuire a “rationamentelor” care duc spre concluzia de mai sus,dar cum din fericire eu nu vietuiesc acolo,as avea nevoie si de un desen pt.intelegere
    —-apropo de umor,cine te-a mintit vreodata ca posezi acest simtz vroia doar sa ti-o traga si in fund

   6. si eu trebuia sa fiu mai explicit,vizavi de baterii in apa CARE N-AU NICI UN EFECT ASUPRA NIMANUI,dar si vulva care se crede faimoasa persista in tampenia ei”Păi da, asta era şi ideea acolo. Doh”
    —si o perversa de pe targu’moca:singurul gust al celebritatii pe care o sa-l simti vreodata va fi atunci cand cineva “cunoscut’ o sa-si dea drumul in gura ta..

 4. ce , ma , nu stiati ca vantu sorin e poponar?
  Lorena , toate sectele sunt ghei , sectantii sunt homosexuali..
  Pe bune , religia este in stransa legatura cu orientarea sexuala homo.
  credinciosii au comportament lesbian.in general partarii se revendica de la jesus: jesus love us all,scria pe peretii veceului in care a fost surprins george michael facandu-si in spate cu un negraci..eram acolo , am vazut tot !

 5. Lorena, oh, draga mea:
  1. La ce draque paranteza aceea asa de lunga si groasa??
  2. de cand ti-am vazut prestatiile pe youtube am hotarat sa nu-ti mai adresez vreo vorba/gest/gand/floare cu care sa te agreseez;
  3. Termina cu prostiile: a fost nevoie numai de o afirmatie nevinovata a ta: “poponăria e o orientare sexuală, nu o religie. :P” ca dupa aceea sa se deslantzuiasca totzi bagabontzii cu tot felul de propozitzii si fraze nelalocul lor. iti strica stilul, ce pula mea!

  1. 3. Explică-mi de ce o afirmaţie corectă, în fond, a stârnit atâta înverşunare şi poftă de a insulta.

   Oare am nimerit în mijlocul unei secte gay şi toţi adoranţii Sfântului Falus de Assisi s-au simpţit lezaţi în credinţa lor? 😀 Iar asta i-a făcut să se dezbrace de caracter? Dacă te rog mult să-mi fii mijlocitor şi să le explici lătrăilor că e falus supt soare pentru ei toţi, crezi că vor înceta să schelălăie?

Leave a Reply

Your email address will not be published.