Mihai Morar și anusuri

Mihai Morar și anusuri

Hahahahaha! Întrerupem programul obișnuit de un post pe zi pentru o știre de cea mai ultimă oră: tocmai l-am auzit pe ziaristul preferat al cocalarilor, Mihai Morar, spunînd că și-a impresionat nevasta ducînd-o la un concert de vioară la prima întîlnire și că remarcă prima oară la o femeie GLEZNELE. Hahahahaha! E drept că și noi, bărbații normali, care ascultăm concerte de vioară doar dacă are lăutarii și vioară, lîngă acordion și țambal, remarcăm gleznele la prima întîlnire, dar cu condiția să fie în dreptul urechilor.

Ceea ce-mi amintește că voi scrie un post în seara asta despre cum nu fac femeile decît anumite chestii în pat. Nici o femeie nu face TOATE chestiile în pat, ceea ce mi se pare foarte incorect, pentru că un bărbat face TOATE chestiile în pat, atîta timp cît nu implică chestii care i se introduc în anus. Și sînt unii cărora nici măcar această restricție nu li se aplică.

Păi, ori sîntem misogini, ori nu mai sîntem?

28 thoughts on “Mihai Morar și anusuri

 1. Urmeaza alta postare despre indatoririle femeii in pat?? Ca sa stiu a nu ma culca mai devreme! Sa inteleg, cel putin din ce ai scris, ca ai pretentia sa curete cartofii si sa spele vasele in pat? Ca si astea ar fi chestii? Nu mai bine mergi tu la bucatarie dupa ea si si cat spala vasele la chiuveta ai fript-o?

  1. bai, nu stiu ce sa zic, deja am indoieli daca sa-l scriu. Sigur se vor gasi cateva carora sa li se para ca se regasesc in descriere si p’orma nu vor mai face nici macar putinul ala 😀

   1. Paaaai, depinde de culoarea descrierii. Un roz bonbon, asortat cu un varf de cutit scormonici de orgoliu, o lingurita de comparatie cu marile femei ale romanilor din can-can si click etc si posibilitatea de a deveni un fel de Emanuelle a blogului, ar trebui sa determine o declanshare brusca a dorintei de a deveni femeia totala. Poate nici un mediu concurential,( clasamente, puncte) n-ar trebui sa lipseasca. Ce pula mea …

 2. Paaaai, depinde de culoarea descrierii. Un roz bonbon, asortat cu un varf de cutit scormonici de orgoliu, o lingurita de comparatie cu marile femei ale romanilor din can-can si click etc si posibilitatea de a deveni un fel de Emanuelle a blogului, ar trebui sa determine o declanshare brusca a dorintei de a deveni femeia totala. Poate nici un mediu concurential,( clasamente, puncte) n-ar trebui sa lipseasca. Ce pula mea …

 3. Nu-tzi face probleme. Ce sa mai spuna alea 7500 femei care-au ramas cu buzele umflate in comparatie cu cele 2500 care-au prins clasamentul la Ilie Nastase?

 4. Eu cred totusi ca exista femei care, la fel ca barbatii, fac toate chestiile in pat(si nu numai), “atata timp cat nu implica chestii care i se introduc in anus”. Mai cred ca exista femei carora nici restrictia asta nu se aplica. Si mai cred ca, daca nu ai avut tu norocul sa intalnesti una, nu inseamna ca nu exista. 😀

 5. Anda: “daca nu ai avut tu norocul sa intalnesti una, nu inseamna ca nu exista. :D”.
  Expresia corecta : daca nu ai avut tu “”norocul”” sa intalnesti una, nu inseamna ca nu exista. 😀
  Sau :”atata timp cat nu implica chestii care se introduc in anus”?? Problema este tratata, asa, in general, “chestii”! Ori pronuntzam clar cuvantul “supozitor cu glicerina” fara sa afirmam doza de 1 Kg/buc ori scriem clar plua.

   1. Anda, draga mea: Eu, daca ash fi o doamna, care accidental(citesc contorul, apometrul, aduc corespondentza, pensia, menajez, etc) poposesc in locuintza ilustrului, ash participa la ceva experimente cu conditia ca la propunerea cu anusul sa se explice clar ce anume este “chestia”? daca este un ardei iute oshenesc veritabil? Este intr-adevar mic, fara contondentiuni, dar daca are vreo fisura?? hai pa, ca trebuie sa mai si muncesc azi.
    Ash trece pe la trezorerie ca poate gasesc si eu pe cineva ca sa-mi faca niste chestii acasa…

 6. Poponareala, pedofilie, straight, bah, ceva zoofilie nu e p-acia?! Ma-ntereseaza pentru ciinele meu, ca ar vrea sa futa si el ceva da’ nu stie sa umble pa net si cind aude concerte la vioara, urla .

  1. Mize, hai sa-ti zic io ceva de labagiul de caine al tau:
   Unu la mana:nu-l mai lasa sa se gudure pe langa pijamaua ta. mai ales dimineatza.
   Doi la mana: nu-l mai lasa sa se uite la filmele porno la care te hlizesti!
   Io am facut un cimitir privat pentru pisici; Din statistici rezulta ca pis….

 7. aici as fi vrut sa intervina lorena, sa se scuze pentru poza aia micuta din avatar, sa se jusifice ca i s-a parut ei senzuala, cu buzele itredeschise, ca sa se impresioneze ante portas barbatusii postatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.