Analfabeții de la GSP se întoarce

Analfabeții de la GSP se întoarce

Zidarii și instalatorii care scriu pentru Gazeta Sporturilor au comis-o din nou. Uite-acuș moare presa pe print și ei tot n-au învățat să pună virgulele și i-urile.

13 thoughts on “Analfabeții de la GSP se întoarce

  1. oh, manţog, romanticule! încep să am nostalgii. îmi amintesc că primul tău compliment a fost legat de faptul că ţi-am scris corect “propriii mei ochi”. deşi mie complimentul mi s-a părut o banalitate – gen, pfoa, iarba e verde, ce spirit de optservaţie e băiatul – abia acum înţeleg.

    că nu era personal. 🙂

      1. esti limitat in plm, mai exista si exceptii de la regula. un alt exemplu ar fi ‘kamikaze’ care nu-i un ziar amuzant desi face parte din ziarele care se vor de umor.

  2. cemah
    Ai vreun exemplu de ziar romanesc la care te caci pe tine de ras? Sa nu-mi spui de catavencu doar sa zica lumea ca esti inteligent ca si cei care-l scriu.Ori esti prea prost ca sa intelegi toate glumele din Kamikaze, ori esti istet si atunci iti pot explica cum ca nu se poate face un ziar doar pentru putinii destepti din aceasta tara fiindca nu ar fi rentabil.Cu 100-200 de exemplare vandute, mai bine stai acasa si te bagi in seama pe bloguri. De obicei se face un compromis care incearca sa satisfaca nivelul cat mai multor cititori.Altfel, e plin netul de genii intr-ale glumei care insa nu stiu daca si-au incercat talentul in mod constant si contra- cronometru, nu asa, cand au o obraznicie/luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.