Să-l banăm pe Corbul Poetul Lumii ‘au ba?

Să-l banăm pe Corbul Poetul Lumii ‘au ba?

Pe poetul lumii l-am descoperit acum juma’ de an. Și-a făcut repede un nume în mediul online prin textele sale de dragoste absolut ilare și și-a cîștigat un loc în galeria selectă a celor mai mari idioți cu blog despre care am scris aici. După juma de an, cu poetul lumii s-a întîmplat ceva ciudat: a prins curaj să comenteze pe blogul care l-a făcut celebru. L-ați remarcat ușor în ultimele zile: încearcă să fie spiritual și vulgar, ca maestrul. Probabil și-a petrecut ultimele luni studiindu-mi opera. Din păcate, nu-i iese. E cît se poate de clar că tot lirismele de curvă ieftină sînt menirea lui. Totuși, mi s-a întîmplat foarte rar să banez vreun comentariu sau vreun comentac pe acest blog. Am făcut doar cu un puștiulache acneic pe nume Cemah, care înjura fără talent și, mai ales, fără pic de relaxare și umor.

Recunosc, deja Andrey Corabya (cunoscut și ca Poetul cu Sexul Umil) nu mă mai distrează nici măcar pe mine. Dar asta tot nu mi se pare suficient să-i dau ban și să-i șterg astfel toată opera comentaristică la care a muncit în ultimele săptămîni. Așadar, se impune un poll. Votați dacă vreți să-l banez pe poetul lumii sau nu. Dacă rezultatele votului vor fi sub 90% în favoarea ban-ului, poetul umil poate să continue să comenteze. Aceasta e majoritatea necesară pentru a interzice cuiva dreptul la exprimare, după părerea mea: 90,01%. Sau, cum ar zice Murphy-ul plicticoșilor, cînd 90% din oameni îți spun că ești prost, ieși de pe internet și te culci.

38 thoughts on “Să-l banăm pe Corbul Poetul Lumii ‘au ba?

 1. Ba, io nu-s de acord cu procentu, ii oferi excesiv si nemeritat de multe sanse. Si cum ce nu te omoara – te face mai puternic, iti dai seama ce tupeu o sa capete pulifriciu asta pe-aici?! :s Io zic ca doo treimi pentru – 66,66% – ar fi superdecent pentru un “eject”. Pai Ionut Cercel, pentru care 99% au fost de acord c-ar trebui torturat, era un dragalas pe linga asta! 😀

  1. Mai ales ca asta, dupa mecla aia de labar fara imaginatie (adica trist 😀 ), pare sa fie la virsta cind ar trebui sa aiba discernamint.

 2. Eu am votat “nu”. E distractiv şi inofensiv. Când ridică aţuca aia pleoştită de-i zice el pl şi o roteşte ameninţător spre noi, îmi trec simptomele de gripă. Care este.

 3. Am votat impotriva banarii, dar citind ce da din el in continuare si ce zice daddy cool, mi-a sunat alarma: asta e atit de cretin incit, traind in Romania, risca sa devina celebru sau politician. Nu e prostu’ satului, blajin si linistit, e tipul de dobitock agresiv si clantzos, prost de pute pamintul si plin de tupeu. Astia trebuie inveliti in cacat de mici si ingropati in spatele grajdului, altfel prind coaja si te trezesti cu un nou Becali sau Boc. Nu mai merge cu “lasa-l, ba, ca-i prost si ridem de el!”, ca miine il vezi ministru sau presedinte. Asa ca, la cacat cu el !

 4. Baneaza-i numa’ ce scrie! in rest lasa-l sa vorbeasca, sa se scobeasca-n cur, sa se admire-n oglinda si, vorba Lorenei (saru’ mana dna), sa frece plua!

 5. Draga Mos Craciun,

  Ma numesc Andrey Corbavia si am o singura dorinta. Nu prea am fost baiat cuminte anu asta si de aceea nici nu-mi doresc cadou. Tot ce vreau e sa raman un trist anonim in viata reala si sa nu ma recunoasca nimeni pe la metrou. Te rog Mosule, te rog !

 6. Coaie, ca ii dai ban sau nu, oricum poti sa razi de el. Asta doar daca vrei, meh..

  Apropo, doamna corabia cum i-a ban pe blog? 🙂
  Daca are ip rotativ/proxy/alteinvetii oricum poate citi.

 7. Opera lui nu-i aici , la comentarii . Puteti si ar trebui sa-l bannati , dar intrati pe blogul lui si distrati-va , radeti-va si comentati . Acolo faceti-l de cacat caci acolo vine lumea sa-l citeasca !
  Aici e un soi de putopalmist trist , care rezista tuturor comentariilor, auzi : plec daca ma rugati ! Tipu’ e futator !

 8. exista academia de dezbateri,la asta ma refeream.

  o sa spun sincer ce cred:cred ca voi toti sunteti fizic disproportionati si urati.cine crede ca nu e cazul lui sa posteze photo daca are tupeu.

 9. bai mantzy. mare om esti, ca ai reusit sa faci un poll cum trebuie. Adica ao a 3a varianta, care de obicei lipseste

  felicitari

 10. pai bine ma, haioasa o fi, da’ la un moment dat nu-ti pierzi rabdarea? ca vorbeste mai lent si mai afectat decat o reclama d-aia la salvati negrii de inundatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.