Mike

Mike

Dacă vă știți mai sensibili, nu deschideți linkul ăsta de mai jos. Voiam doar să vă spun că în weekend mă duc la adăpostul unde e și Mike (undeva în afara Bucureștiului) cu niște mîncare pentru cățeii de-acolo. Cine vrea să contribuie sau să vină, e binevenit. Mai am loc și-n mașină, și-n portbagaj.

Link-ul ăsta de mai jos

24 thoughts on “Mike

   1. nu cred, charlie e chiar dragut, se lasa cel mult cu un viol intr-o transpunere in realitate a romanului “Rascoala” lui Rebreanu.

   2. bai, nu ca-l laud, dar, asa dragut si cret cum il vedeti, are o pula de caine sarac, ceva ce n-am vazut! Daca mai creste (si el si ea) si ma depaseste, il dau.

  1. nu mai bine veniti voi cu niste mancare pentru catei, decat sa va interesati de cainele meu care oricum traieste in puf, cum nici nu visati voi cand erati mici? 😛

   1. eu o sa duc la adapostul de la glina maine – 2 saci. am un coleg care sta prin zona si o sa-i deleg task-ul asta ca un midalmeneger ce ma aflu.

    BJ over.

 1. Vad ca si tu te rebranduiesti. Gigi-duru devine pizda sensibila. Beei, ti-am mai zis ca cea mai misto atitudine (nu stare!) e mediocritatea si ca adevarul e TOTDEAUNA la mijloc? La MIJ, cum suna motto-ul vostru de pe “Futezatorii”…

  1. Aka, cum sa zic (vorba lu Hagi): Si Stefan cel Mare era un sensibil, si-o futea pe Vrancioaia. Da o futea si-si vedea de treaba, ca-l asteptau turcii la Podu Inalt. Si doar nu era sa se faca de ris la oamenii aia…

 2. Nu dati de mancare la caini. Sunt niste paraziti. In felul asta, poate strangeti niste saci de mancare si pentru sobolanii din beci sau gandacii din bucatarie. Mai stiu niste pensionari fara ocupatie care hranesc cainii din cartier. Aceiasi caini latra si nu-i lasa sa doarma toata noaptea, rastoarna gonoaiele si ii ataca noaptea. Am asistat la o scena cand o batrana a fost muscata de caini, in parcul de la Politehnica, la scutra vreme dupa ce hranise ALTI caini.
  Sunt zone prin care ti-e frica sa treci seara si chiar ziua din caua lor. La urgente este mereu coada cu cei care fie tocmai au fost muscati, fie vin la tratamentul periodic dupa o muscatura.
  Ce vreau sa spun este ca nu sustin cruzimea fata de animale, insa a le da de mancare din cand in cand, doar ca sa poti dormi mai bine noaptea nu este o solutie, si poate ca este o si mai mare cruzime. Daca intr-adevar simti nevoia, ia cainele acasa, ai grija de el: hrana, vaccinuri, igiena, etc.

 3. eu as vrea sa donez bani, unde-i pot trimite? am internet banking, asa ca merge repede. nu e vroba de o suma mare, dar poate se mai strang. multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.