Cerul și asfaltul

Cerul și asfaltul

Ce vedeți mai jos e drumul Videle – Pitești. Ăla pe care m-a dus GPS-ul meu, cel puțin. Cam prin așa ceva am mers preț de vreo 20 de kilometri. La un moment dat, gropile erau atît de mari încît m-am temut serios să nu cad cu mașina în ele și să rămîn acolo.

În schimb, vă recomand călduros cerul dintre Videle și Pitești. E cel mai mișto cer din Europa, vă zic. Și 100% fără gropi! Trebuie promovat intens, doamna Udrea!

17 thoughts on “Cerul și asfaltul

   1. Bai meserie, io din aduceri aminte si stele zic ca ala e distih. Da’ ca trenu’ poti sa faci tu cand te mai dai ciumeg ca ai gps si stai sa dai ciocane’n jante.

 1. ar trebui sa ai mai multa grija de masina ta.

  1. n-ai lichid de parbriz
  2. ai gainat consistent pe masina

  se pare ca latura ta feminina e mai dezvoltata decat as fi crezut!

  germana ta e un golf?

 2. E imposibil sa fi fost asta drumu, baga-ti-ai GPS-u ala-n cur!… Si-acu sper ca n-o sa aduci piticania aia sa-i schimb io bucsele si bieletele! 🙁

   1. Hai sa-tzi spun: Tu mergeai cu masina pe un drum excelent. Sus cerul innorat iar jos asfalt impecabil. Latura feminina, facea poze si te batea la cap, bla, bla, bla, ca este suparata pentru ca.. , pentru de aceea… , etc. Ajuns acasa, descarci pozele, starea de spirit este nasoala si vrei sa-ti scoti nasoleala printr-o rautate: bagi pozele in programul “photoshop”, cauti niste gropi in alte poze, le mai lungesti, le mai latzesti, mai intinzi o umbra ca sa para groapa mai adanca. Dupa ce te-ai mai racorit, te uiti la poza si zici ca este prea trista si atunci te hotarasti sa stergi norii si sa pui niste cer senin: ala cel mai frumos din Europa.
    Si inca ceva: nu cumva ai intrat pe pista de incercari, aia noua, de la Dacia Pitesti? Haa?

   2. hahaha… si m-ai mai pus si sa ma cert cu autoarea, s-o acuz ca le-a trucat. Eu credeam ca zici ca a exagerat vreun detaliu sau oi avea tu vreun ochi fin. Dar nu, chiar asa a fost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.