Old Mantzy (I)

Old Mantzy (I)

Am avut o revelație neplăcută: mi-am recitit unele texte de acum un an – doi și mi s-au părut foarte haioase, spre deosebire de astea de acum. S-ar putea să aibă dreptate și boii ăia care spun că exagerez cu cuvintele vulgare. Eram simpatic și relaxat, dar viața din București și gagicile care nu fac sex oral m-au transformat într-un monstru fără sentimente și, mai ales, fără umor. Poate îmi revin în concediu. Pînă atunci, vă programez vreo două texte pe zi din rubrica de microreportaje pe care o făceam la Hotnews și pentru care poponarul de Rin Tin Tin mă poreclise Bancomantzy (habar n-am de ce, probabil vrea să mă fută). Încep cu o prostioară. Prostioarele adevărate, de mîine.


Acum vreo doua saptamani, am vazut ceva fascinant in metrou, intre Romana si Universitate: doi hobbiti cocalari. Aveau amandoi cel mult 1,50 metri, ambii la douazeci si ceva de ani, si erau imbracati in blugi stramti, bluza de trening si cu sapca in cap. Pana si fetele le aveau aproape identice, de unde am tras profunda concluzie ca erau frati.

Si despre ce credeti ca vorbeau cei doi hobbiti in metrou? Despre femei. Unul despre Mariana, celalalt despre Alina. Din marturiile absolut obiective ale celor doi, Mariana este pisaloaga si nu prea se pricepe la facut dragoste, iar Alina se pricepe prea bine, in sensul ca face cu prea multi.

Am vrut sa scriu de atunci un text despre ei, dar nu mi s-a parut ca-i chiar asa interesant. Astazi, insa, i-am vazut iar, de data asta la Crangasi. Erau imbracati aproximativ la fel si vorbeau amandoi la telefon. Oare traiesc la metrou, pentru ca aici nu-i poate vedea Ochiul din Mordor? Pun cumva la cale un plan de preluare a controlului asupra Pamantului de Mijloc? Sau pur si simplu n-au strans inca bani sa-si ia garsoniera in Bucuresti?

De aici.

8 thoughts on “Old Mantzy (I)

  1. Pai stai sa-ti explic, ba, Bancomantze, de ce..
    Pentru ca aveai probleme cu cardu’ nonstop, ba chiar ai vrut sa platesti un taxi cu cardul trecandu-l prin pizda unui taximetrist, sau ai vrut sa scoti bani in miez de noapte direct din taxi, pula mea, reciteste-ti textele cu atentie si trage tu singur concluzia daca nu meritai sa fii poreclit asa..

Leave a Reply

Your email address will not be published.