Wikipedia suge vulva, adică pizda

Wikipedia suge vulva, adică pizda

Știu mulți oameni care verifică pariurile cu Wikipedia. De fapt, să fim serioși, toți considerăm Wikipedia ca fiind infailibilă, deși majoritatea știm că oricine poate scrie pe ea. De exemplu, eu am căutat pe Google cuvîntul ”cunilingus”. L-am auzit menționat într-o discuție și mi-am zis ”Oau, ce cuvînt interesant! Cred că-i în latină! Aș putea să-l învăț și să-l arunc în discuții intelectuale din cînd în cînd, că sună filosofic.” Unul dintre primele site-uri afișate a fost Wikipedia. Bineînțeles că am clickuit fix acolo. Wikipedia trebuie să știe mai multe despre cunilingus decît Cezar însuși, mi-am zis. Iată ce-am găsit:

Deci, ce-i drept, am aflat ce era cel mai important: cunilingus = ești impotent = dai limbi = rîd băieții de tine. Dar nu asta voiam să remarc (sper că ați observat sarcasmul din egalitatea aia, fetelor). Dimpotrivă. Voiam să spun că acest text pare scris de un misogin idiot și care, de fapt, nu prea știe ce-i ăla cunilingusul. Cum adică ”este similar cu felația”? Nu știu ce să zic, n-am făcut multe felații la viața mea, dar mă îndoiesc că se aseamănă chiar și pe departe cu limbile. Putea să spună că e similar cu linsu pe coaie, doar că nu știu dacă există un termen științific pentru asta. (Chiar, voi știți vreunul?)

În al doilea rînd, ce-i stupizenia asta – să explici o tehnică sexuală recurgînd la comparația cu echivalentul ei aplicat la sexul opus? Adică autorul a avut impresia că dacă o numește direct ”sex oral făcut de bărbat femeii” poate să mă încurce? S-a temut ca nu cumva să mă gîndesc ”Hmm, oare ce vrea să spună ăsta? Oare vrea să spună că să sug pula la femee?!”.

În fine, în al treilea rînd, partea cu igiena trădează niște experiențe absolut traumatizante ale domnului de la Wikipedia. Plus că pare aruncată așa în text, nu? Bla-bla-bla felație bla-bla-bla… Bla-bla nimic rușinos bla… Igiena e pe primul loc!!!” Te și sperie! Hait! Și pe locul doi, probabil, e epilatul brazilian. Și ce, mă, fără igienă ce-are, fraiere? Puțin gust sărat n-a făcut rău nimănui. Vorba unui coleg: ”Să fie tip dodoașcă, cît să rețină un pic de urină…”

O să continuu să mă încred în datele furnizate de Wikipedia în domenii care-mi sînt complet străine, ca istoria sau biologia. Așa cum bieții istorici și biologi (toți virgini) se vor încrede în ea în ceea ce privește sexul.

PS – rămîne, desigur, varianta în care textul e o glumă și mă fac de căcat. Caz în care nimeni nu va pomeni nimic despre asta, or else…

28 thoughts on “Wikipedia suge vulva, adică pizda

 1. Am revenit si mi-am revenit complet din greata numai la gandul ca colegul ar putea avea sansa/ghinionul (depinde de gusturi, care nu este frumos sa fie comentate) sa dea o limba, doua, dodoashcai in sos de menstruatie. Sau, mai simplu, fara nici o obligatie fata de doamne, se poate mozoli unul sau mai multe tampax folosite.

 2. Am fost iar la baie, unde, analizand mai in profunzime (catre ovare) subiectul a venit Ideea. Adica, o propunere eventualilor musafiri p’aici de profesie doctori obstreci.., obstreti.., in fine, pizdari, ca ar putea trece la vaccinarea doritorilor fara injectii sau buline (cu chimicale), pe cale naturista, prin cunilingus facut dodoashtelor dotate cu candidoze, sifilis, shancru, etc.
  Ei, doctorii, ar trebui numai sa recomande dozele si purtatoarele de vaccin.

 3. linsului pe coaie i se poate spune lejer coilingus. ca definitie poate fi: un fel de cuniligus,dar facut de femeie barbatului. cu toate CA COilingusul este de doua feluri si imbina felatia cu cunisilgusul. adiCA COaiele pot si supte si linse (coilatia si coilingusul). voi pe care-l preferati, dragii mosului ?

 4. Scîrboşenia (numai ea) nu garantează nici măcar o fărîmă de umor, nici cel mai crispat semi-zîmbet. Şi cum nici de informaţie nu poate fi vorba în textu ăsta, io zic să-l listezi pe un A4 şi să-l foloseşti la ce ziceai într-un post anterior.

 5. Apropo de pariuri: am facut de curand un pariu cu cineva despre competitiile intercluburi din europa ( la folbal deh) de dinainte de ’89. Cate existau? Zi-mi daca te tine si daca castig iti dau si eu o gura de bere.

   1. Mersi. Nu consider super cupa competitie, pentru ca nu e. E o basina de meci amical. Am pierdut totusi, aveam impresia ca Cupa UEFA e o chestie recenta iar in trecut exista Cupa Cupelor si Cupa Campionilor. ‘Mi-s melgu’.

 6. Şi dacă dacă i-ai tras nişte limbi în ceaşcă, nu cred că înnobilezi cumva situaţia zicînd că “i-ai făcut un cunilingus”… Ar fi la fel de ipocrit ca-n gluma voastră mai veche de pe la Caţavencu, “domne, nu mai poate una să facă un sex oral că gaaata, suge pula!”.

  1. Asta si conjunctivul prezent de la inceputul penultimului paragraf, doua chestii care se remarca de foarte frumos in textul de fata.
   Manții, daca nu stii sa dai limbi si’ti e rusine, problema e in gura.

   1. Nu-l cheama viitor popular pe conjunctivul ala prezent? Am inteles ca cu la ‘continuu’ ai gasit buba, da nici ala nu-i conjunctiv prezent.

 7. Dupa umila mea parere cel care a conceput articolul pe wikipedia e unul obisnuit cu suptul pulii. Saracu’ a incercat si un cunnilingus (ca suna bine termenul)dar din cauza obisnuintei nu a prea iesit ce a vrut, s-a nervozat si a dat cu termenul de pamant.
  As dori sa vad (si sa citesc) la “ciobanas cu 300 de toy” despre pompa cu vacuum. Oare e buna in lipsa de cunnilingus la femei?

 8. Great post. I used to be checking continuously this weblog and I am impressed! Extremely helpful info specially the final part 🙂 I deal with such info much. I was looking for this particular information for a very lengthy time. Thanks and best of luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.