Sus campaniile umanitare!

Sus campaniile umanitare!

Fosta mea colegă de la Cațavencu, Mihaela Pană, este o fire filantropică și gen. Recent, pentru că un sucksofonist a făcut cancer, ea a decis să se radă în cap ca să strîngă bani pentru băiat. Știu, nu e nici o legătură aparentă între rasul în cap și strîngerea banilor, nici eu nu văd de ce aș da bani unei fete ca să se tundă zero (poate aș plăti-o ca să nu-și pună poza pe internet, eventual). În fine, cert e că a reușit să strîngă 8500 de RON. Ceea ce-i foarte frumos, bravo ei. Pe mine m-a cucerit însă titlul campaniei: ”SCURT PENTRU O CAUZĂ”. Alături de ”Oriunde, cu plăcere” și de citatul ăla din Bacovia mi se pare cel mai bun titlu de campanie umanitară la care se putea gîndi cineva. De aceea, mă raliez demersului Mihaelei și invit toate vedetele feminine din România și pe toate fanele blogului meu la un SCURT PENTRU O CAUZĂ. Așa să ne ajute Dumnezeu!

PS – se pare că inițiatoarea proiectului ar fi, totuși, domnișoara aceasta.

7 thoughts on “Sus campaniile umanitare!

 1. “Joagaru’ & dog style- pentru copiii cu dizabilitati”, “Beau si fut pentru tine – campanie pt. reinsertia sociala a rrrromilor”, astea ar fi nijte campanii serioase. Asta si-a tras si ea un shaving ca s-o bage lumea-n seama, cu speranta ascunsa ca poate gasesete si un prost s-o futa. N-are nici o sansa, seamana la muian cu Simona Tache care-i singuru’ leac descoperit pin-acu’ pentru priapism .

 2. @KK MIZE: Hai bre, nici chiar asa! Tomnai aici e shpilu: Timiditatea – si aici ai dreptate cu speranta ascunsa – a determinat-o sa nu scrie in clar sgolanul : “Unul scurt pentru o cauza” . Iar cat priveste shavingul, face bine la desimea parului si limpezirea privirii. Cred ca ochelarii au fost necesari atat timp cat ii intra bretonul in ochi dand senzatia de miopism. E ceva similar cu ;
  Test de sanatate mentala la sp. de nebuni.
  Dr : Ia zi Ioane, daca-ti tai urechea dreapta ce se va petrece?
  Ion: Nu mai vad cu ochiul drept!
  Dr.: Da’ daca-ti tai urechea stanga?
  Ion: Nu mai vad cu ochiul stang!
  Dr: Da’ daca-ti tai urechile?
  Ion: Nu mai vad deloc?
  Dr: Cum asa?
  Ion: Pai ba boule nu-mi cade caciula pe nas?

 3. Daca Simona Tache renunta la kilogramele in plus cre ca aduna mai multi bani. S-o faca macar acum, in ceasul al doisprezecelea, fie pentru cautiunea patronului ei, fie pentru salariile de la Catavencu

 4. Problema Simonei Tache nu e ca s-a-ngrasat, ci ca s-a ingrasat la inaltimea ei. Pai, daca ai pus un kil la 1,50 m, incep oamenii sa te intrebe daca e fata sau baiat.

 5. “Mihaela a directionat 4100 de lei pentru DAX si restul” Si restul ?!? Ce-a facut cu restul ? 😀 Si-o fi luat o peruca, sa nu o prinda toamna in inteligenta goala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.