Schemă, zeul literaturi și al muzici

Schemă, zeul literaturi și al muzici

(update, pentru cine nu știe cine e Schemă: http://mantzy.wordpress.com/2010/08/21/vedete-din-motru-eu-denisa-%C8%99i-marean/)

Am belit-o cu Schemă: s-a făcut rapper și ne taie pe toți. Pe vremea cînd era prozator părea inofensiv, da’ acu sigur nu mai dau prin Motru vreo cîteva luni. Primele lui piese, în exclusivitate la mine și pe iutub:

PS – cine înțelege ce zice e rugat să dea versurile complete.

18 thoughts on “Schemă, zeul literaturi și al muzici

  1. Motru – capitala europeana a culturi (tot cu un singur “i”)!! Va mai trebe nijte balerine, o fanfara simfonica si oleaca de pictura pe sticle si v-ati scos!

  2. Ceea ce incearca Schema sa ne transmita este ca a scos un (nou?) album, pe care il putem descarca gratuit de pe blogul lui, la care nu puteam ajunge daca nu se baga in seama la 2 luni jumate de la publicarea acestui post. Sau uite aici linkul, ca sa nu va mai chinuiti sa intrati in posesia genialitatii sale:
    http://fisierulmeu.ro/63KD6KXGOYES/Schema-Dreptatea-naturala-2010-Mixtape-1-rar.html
    Zeul muzicii ne face o favoare. Este gratis oameni buni, gratis ca prestatia lu’ ma-sa, care l-a luat pe ta-so fara bani, intrezarind creatura mirifica-care va iesi dintr-o prostituata stirba si un sofer de tir care-si tinea chic burta intr-o parte, prevestire sumbra a emoismului latent.

  3. frate de ce nu puteti inlatura invidia plm nush ce vreti sa aratati oricum tu asta ultimu c_is_dead ai avea ceva impotriva sa-mi sugi pula

Leave a Reply

Your email address will not be published.