Dumnezeu n-a prea creat nimic, în afară de un membru PD-L

Dumnezeu n-a prea creat nimic, în afară de un membru PD-L

Vouă nu vi se pare că Dumnezeu, săracul, e din ce în ce mai subestimat de oamenii de știință?

După ce satanistul de Darwin i-a contestat drepturile de autor asupra chestiilor de pe pămînt, venind cu o diavolească și foarte coerentă teorie a evoluției, a venit momentul sprintenului Stephen Hawking să-i nege existența și să explice teoria sa teribil de simplă referitoare la întrebarea la care se blocase Einstein, după ce mersese în sens invers, spre originile universului, pînă la Big Bang. Întrebarea era, desigur, cine a provocat Big Bang-ul. Nemaiputîndu-se ajuta de matematică, Einstein a spus că trebuie să fi fost Dumnezeu. Acum a venit Hawking (cu cartea lui, The Grand Design) și i-a zis mentorului său ”Eat stardust and die, Albert!”. Nu a explicat nici el matematic, dar a fost mai simplu, pe gustul poporului: cică datorită legii gravitației, orice univers se poate forma spontan, în orice moment. Ne pare rău, religioșilor. Paraliticul zice că n-a fost nici un Dumnezeu, ci doar bulan pur.

Deci Dumnezeu nu a făcut Universul și nu a creat viața pe pămînt. Ce-i mai rămîne Săracului? Eu cred că Dumnezeu l-a făcut doar pe Funeriu. L-ați văzut vreodată pe Funeriu? Sînt absolut convins că genomul lui nu se încadrează în nici un tipar cunoscut. Pur și simplu Dumnezeu se plictisea și, la un moment dat, l-a făcut pe Funeriu ca să aibă de cine rîde.

11 thoughts on “Dumnezeu n-a prea creat nimic, în afară de un membru PD-L

  1. Dumnezeu l-a facut intii pe Basescu si dupa ce s-a saturat de ris, din resturi, l-a incropit pe Funeriu si i-a pus buze lu’ EBA. Hawking n-are nici o legatura cu Big Bang-ul, el e un produs al unui Gang Bang si isi cauta tatal, d-aia tot emite teorii aiurite pe care nici EBA nu le intelege, desi a facut vreo doua spatamini de scoala in America. Ca sa pricepem si noi ceva din ce ni se intimpla, a venit Lorenz cu teoria haosului si d-atunci totu’ e clar.

  2. ce-ti mai place sa te iei de oameni, rintintine.
    lasa ba manti ca iese data viitoare. nu se poate sa dai chixuri la nesfirsit

Leave a Reply

Your email address will not be published.