Vedete din Motru: eu, Denisa și Marean

Vedete din Motru: eu, Denisa și Marean

Orașul Motru a născut mereu valori, de la mine la Denisa – fata care acum ceva timp, la numai 12 ani, a pus orașul meu natal pe harta internetului și-a hub-urilor pentru adulți, după ce s-a filmat întreținînd relații sexuale cu doi colegi. Eu și Denisa sîntem însă niște vedete frivole, cu care Motrul nu se poate mîndri. A venit timpul să vă semnalez și-o tînără speranță pe partea culturală a orașului, cu nume predestinat să ajungă în analele literaturii românești: Amza Marian Schemă. De altfel, autorul este conștient de importanța sa pentru viitorul cuvintelor scrise, lucru evident cînd citim adresa blogului său: schema-zeul-literaturi.blogspot.com.

Amza Marian Schemă e emo și are un blog intitulat (genial) ”Pasiunii și Arta”. După cum probabil v-ați dat seama, ”pasiunii” nu este forma la dativ al substantivului ”pasiune”, ci însuși pluralul lui. Prin adăugarea unui ”i” la forma corectă, autorul vrea să sublinieze că el este mai pasionat decît restul lumii, ba chiar că (nu-i așa?) pasiunile lui exced gramatica.


Incapabil să mai comentez ceva, vă las în compania unor citate din acest poet al generației sale (aveți mai jos și link-ul):

”Indiferenta intr-un cuplu -ceea ce vreau sa zic e ca aceasta indiferenta este data de modul de’a te comporta  a evita persoana iubita ,de-a incerca sa pari superioara ceea ce duce la un singur raspuns ”Nu vreau sa fiu stresanta sa zica ca sunt disperata ”ceea ce cred e ca raspunsu e unu singur fitza 😐
Crezi ca aceasta duce la ceva gen a intelege de ce face asta adica ”Bai mam saturat de tine dar nush cum sa spun”Sau asta face parte din personalitatea ei si tot ce cred e fals :|”

”Barbie e ceva gen orice apreciere i-ai zice te uiti si iti dai seama ca prea putin”
”Cum e ca totii sa faca banii
Iar tu sa’ntinzi mana
Cum e sa spui doar ce e bun
Si totii sa creada ca’i nebun
Cum e sa vezii cel mai bine
Si totii sa spuna ca esti orb
Cum e sa nu dormii noaptea
Si totii sa puna NOAPTE BUNA”

”Precum titlul aceste-i postare plictisitoare pentru unii pentru mine e ceva real si aceste 3 criterii cresc de zi cu zii in ipocrizie ,dobitocism si prostie ceva ce cred ca nu se va termina curand sau vrodata” (n.r. – din postul ”Cocalarii…Taranime…si pitipongeala…etapa 1”)

”E seara 15 august 2010 in fata unui calculator ,calculatoru meu de fapt aceasta zi arata Adormirea Maicii Domnului cruce rosie la calendar ceea ce arata intr-un sfarsit ca nume in popor Sfanta Marie ca find sarbatoare zi de nume si etc ca find  si ziua mea de nume un nume care la prima intrebare despre el e ca nu-mi place dar asta e ,imi adun prieteni si plec la intr-un sat pe Steic stiind ce acolo e nedee se sarbatoreste  Sf.Marie  traind  cu gandu ca prietena mea e la o colega acolo Maddy bine  cu trecerea timpului era mai mult decat a trai cu gandu e ceva sigur avand in vedere ca sunt prietene :X.”

De fapt, acest ultim citat este preluat dintr-un post pe care trebuie să-l citiți în întregime. Este, de altfel, și postul de debut al acestui minunat blogăr, căruia îi mulțumesc că există și îl rog să fie ambasadorul orașului Motru în lume. Bravo, Schemă! Visez ca într-o zi să scrii despre mine!

http://schema-zeul-literaturi.blogspot.com/2010/08/ce-ciudat.html


32 thoughts on “Vedete din Motru: eu, Denisa și Marean

 1. Mantzy, nu te supara, dar doream sa te rog sa-mi dai un contact de la acest geniu pentru ca m-as milogi sa ma bage in blogroll :))) . Sunt sigur ca m-as imbogati din traficul adus de el, in plus as intra in istorie ca prietenul celui mai de vaza om din Motru.
  Acum sa trecem la lucruri serioase: tipul e tembel. As putea sa-l ajut cu un tratament eficient: un sut in fund. De ce naiba m-am enervat? 🙂 PS Cred ca o sa apara omul sa ma corecteze: “bai baiatule mam se scrie legat”.

  1. iti dai seama ca atunci cand o sa am un contact de-al lui ii voi da bipuri noaptea, cum fac de cand am numarul Alinei Plugaru.

 2. Si unde plm l-ai descoperit pe geniul tau contaran, care are un blog infiintat abia luna asta si care are suspect de putine comentarii…Mie imi pare un fake, draga Mantzi, adicatelea un prost inventat de tine in laborator. Si daca e asa, se vede treaba ca ai mult timp liber, mai bine ai fute decat sa inventezi asa imbecili neverosimili. Te saluta Toma. Toma Necredinciosul!

  1. Cu tot regretul, n-as putea vreodata sa fiu atat de amuzant. Plus ca chiar nu prea am timp liber, unu. Doi – doar nu crezi ca m-as fi chinuit timp de o luna sa scriu la un blog si sa-mi transpun munca intr-un post citit de 500 de oameni intr-o sambata.

   Chiar sunt mult mai eficient de-atat. Daca ma pun acum (la ora 16) si scriu pana la 12 noaptea, fac cel putin 500 de euro. Din pacate, mi-e prea lene.

   Nu necredinciosul, deci. Toma prostul.

 3. Genial, imi plac mult astia care scriu fara virgule; in ultimul “citat”, la 119 cuvinte a bagat doar doua virgule( recunosc ca ma plictisesc si le-am numarat).
  Banuiesc ca inspiratia ii vine in valuri scurte si abundente (ca menstruatia sau diareea) si nu are timp sa se opreasca ca sa traga aer 🙂

 4. INCA DIN 2006 SE POATE VORBI GRATIS DE LA TELEFON LA TELEFON
  insa exista grupurile obscure de interese care au incercat sa impiedice o desvoltare rapid a unui astfel de proces si au facut tot ce au putut ca astfel de informatia sa nu ajung la un numar cit mai mare de oameni Din acest motiv
  IN FEB 2010in NOKIA A FACUT O PLANGERE IMPOTRIVA LOR
  in ciuda toate aceste au fost invins pentru ca deja in Romania foarte multe lume vorbeste gratuit de la telefon la telefon si nu doar de la calculator la calculator Aceasta este o informatia pe care o consideram de interes national si de acea
  CU PERMISIUNE DVS AM DORI SA FACEM ACEST LUCRU SA FIE CUNOSCUT PE BLOGUL DVS
  iar in cazul in care se doreste aflare mai multe amanunte despre acest va stam la dispozitia http://www.partyboom.net

 5. Bai cine a facut aceasta publicatie referitor la mine dc totii se cred atat de tari comentandu-ma pe mine vreau contact cu cel ce a publicat aici id il gaseste pe blog aa era sa uit nu-s Emo eu sunt eu in niciun caz emo si o ultima intrebare pt cei care cred ca eu sunt emo Mata e emo cand o bate tactu ???hai pa :-jinvidiosi pulii fa si tu asta si lasa-ma pe mine e gratis asa ca dute tare

 6. uite id meu pasiuni_arta uite id cine a scris despre mine sa intre ;)la critici care a scris despre mine nu mai exista ceva de zis traiti-va viata voastra si lasati-o pe’a mea :-j

Leave a Reply

Your email address will not be published.