Caracatiţele care bea cu opt mîini de la Kamikaze a ghicit iar coperta Caţavencu (înainte ca ei să se gîndească măcar la ea!)

Caracatiţele care bea cu opt mîini de la Kamikaze a ghicit iar coperta Caţavencu (înainte ca ei să se gîndească măcar la ea!)

Urmăriţi vă rog aceste mailuri…

Şi acum ta-daaaaam – coperta Caţavencu de mîine:

Acum să nu mă înţelegeţi greşit. Coperta, chiar dacă ultra-previzibilă, le-a ieşit mişto (cum anticipam chiar din mail, dacă observaţi). Dar să-i vedem ce vor face de  săptămîna viitoare, cînd vom începe să publicăm pe site (în fiecare luni pe la ora 23) coperta Caţavencu din numărul următor, căreia Petry tocmai îi va trage ultimele linii, după 5-6 ore de muncă 😛

13 thoughts on “Caracatiţele care bea cu opt mîini de la Kamikaze a ghicit iar coperta Caţavencu (înainte ca ei să se gîndească măcar la ea!)

 1. Bravo ba le ghicesti mai bine ca Paul. Eu intr-un schimb de mailuri cu unchiul meu bogat din Nigeria ghicisem alta coperta la Catavencu, pe tema la zi: Buscu si Morar taind cu niste iatagane tentaculele oracolului din penitenciarul Roman, Nush-SOV. Nush-SOV le baga bani in buzunare lui Buscu si Morar, cu forta, iar ei ii taiau tantaculele corupatoare una dupa alta bucuridu-se ca in curind vor scapa de finatarea abuziva a Securitatii. Vad ca ai fost mai inspirat

 2. Da, da’ nu v-aţ’ dat seama că caracatiţa e chiar Băsescu, scuze, că chiar Băsescu e caracatiţa (aoleu, iar cacofonie); reiau: că Băsescu e chiar caracatiţa. 😀

 3. detineti o gaura in securizarea serverului lor, si care curu’ meu e jmecheria? cu ce va ajuta? buei pulifricilor, puneti mana si faceti si voi niste coperti mai dastepte nu stati sa sugeti scurgerile de la fostu’ job

   1. @Arsenie Lolobrigitu sugi pula “desteptule”

    @mantzy merci boierule de toleranta, cand te prind iti rup picioarele 🙂

 4. Foarte succinta emblema revistei care se duce la fund. Tare mi-e ca o s-o manance caracatita. 🙂
  Doame aju’!

 5. Manţii, adevarata vrajitoare de la Motru care practica magia alba si ghiceste’n prima pagina mai ceva ca Mircea Badea.
  Hauz, fa, da’ nu dai si tu in ghioc? Ca poate’ti pica ceva la drum de seara, manca’ti’as. Ca tu esti baiat cu suflet mare, de la tara, numa ca te’ai luat de soarta de bani cu cine nu te merita si ai cununiile legate. Hai, ja.

 6. cam aproape primul tentacul de pizdocul blond al Elenei …. boc nu are nevoie de aparat cu oxigen , o ventuza’n muie e deajuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.