Cel mai periculos Scorseze

Cel mai periculos Scorseze

Dacă ați avea un prieten cu o urgență medicală, ce ați zice dacă s-ar sui într-o ambulanță pe care scrie Ambulanța Scorseze? Voi v-ați pune sănătatea în mîinile serviciului medical al firmei de protecție a unui om care a plagiat pe sistem chinezesc numele unui regizor cunoscut pentru filmele sale cu mafioți și smardoi? E ca și cînd m-aș încrede într-o firmă de pază care îi îmbracă pe badigarzi în uniforme pe care scrie Udi Allen. Sau ca și cînd m-aș înscrie într-un partid fascist denumit Frații Coien.

Care-i secretul ambulanțelor BGS și Scorseze? De ce există ele? Este un exemplu clasic de biznis în aval (noi vă batem, noi vă și tratăm) sau pur și simplu bolnavii își revin brusc cînd văd două matahale cu cefe groase coborînd din Salvare?

18 thoughts on “Cel mai periculos Scorseze

 1. Scorseze chiar suna amuzant, dar de BGS nu ma leg, am avut ghinionul sa am nevoie de o ambulanta si in 2 minute dupa ce i-am sunat au venit, au luat pacientul pe sus si in 3 miscari era la spital. Si m-a costat 30 de lei:|

 2. e ca si cand ar avea bulgarii salvari Nicolaezcu

  (bah cum ai scris un articol fara sa adaugi numele lu’ pisdicigratis?)

 3. sincer ofera servici mai bne decat alte ambulante…..nu stiu de ce ii vb de rau…ati sunat vrodata si nu ati fost serviti cum trebuie?! NU CRED
  nu conteaza numele ci calitatea 🙂

 4. Intreptatit in a face afirmatii ar fi unul care a avut parte de serviciile unei ambulante private, indiferent care ar fi ea Scorseze, BGS, Puls,etc.
  eu unul vreau sa precizez ca ambulantele private au in componenta medici si asistenti din randul bugetarilor si sunt bine platiti pentru munca pe care o depun la aceste ambulante. Motiv pentru care serviciile se ridica la masura asteptarilor. Pe principiul clientul nostru stapanul nastru.
  Mentionez ca nu iau partea niciunei ambulante dar ar fi mai bine sa ganditi inainte sa postati astfel de acuzatii.

 5. Eu lucrez la firma scorseze si am apelat intr-o noapte la ei si au venit mai repede de 1000de ori decat una normala.sunt super multumit de ambulanta scorseze

 6. MAI OAMENI BUNI SA FACEM O DEPARTAJARE ,UNA E AMBULANTA SI ALTA E PAZA SI PROTECTIA SANT DEPARTAMENTE SEPARATE .

 7. Numai numele e de firma asta in rest nimik ei tin interventia in fata blocului cand ai nevoie de ei sau cand sauna alarmele la CeC trebuie sa isi sune seful ca sa ii lase sa mearga la alarme atunci ptr ce ati mai incheiat contracte si cu CNH nici nu dati bani la timp mintiti oamenii oricum nu veti sta mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.