Retardaţii cu blog se întorc! Săptămîna asta: Poetul Lumii

Retardaţii cu blog se întorc! Săptămîna asta: Poetul Lumii

Motto: “Folosesc punctele ca pauza pentru a pemite interlocutorului / cititorului … un timp de gandire pentru a intelege si a rumega mental ceea ce am dorit sa spun !” (Poetul Lumii)

update: într-o scrisoare deschisă hazlie, Poetul Lumii îmi atrage atenţia că el s-a autoproclamat Poetul Umil, nu Poetul Lumii. Irelevant. Poetul Lumii sună mai mişto.

Nu ştiu alţii cum sînt, dar eu, cînd mă gîndesc la personajele care s-au perindat pe acest blog, la stîlpul infamiei unde îi legam pe blogării penibili şi le agăţam motocei de sîrmă ghimpată pe genitale, de crăpau Mantzy şi Piticigratis jucîndu-se cu dînşii, parcă-mi saltă şi acum pixul de bucurie. Vă mai amintiţi de Leul şi de verbul lui iubitor? Dar de Miruna (a se vedea şi Miruna varianta Radu) şi filosofia ei cu miros de secreţie vaginală? De Luminiţa sigur vă aduceţi aminte, că-i evărgrină!

Eeeh, those were the good times! Nu ştiu de ce am încetat noi să mai semnalăm bloguri jenante. Probabil pentru că ne-am tras job(uri) şi n-am mai avut timp de pierdut pe toate mizeriile. Şi nu că-i păcat?  Între timp, retarzii care cred că au ceva de spus s-au înmulţit ca ciupercile după curve. Se simte nevoia unei noi luări de poziţie. Aşa că, de acum, cînd vreţi să mai vedeţi proşti cu blog, abateţi-vă pe aici în fiecare weekend.

Începem noua serie cu Corbu, autoproclamat “poetul lumii”, care şi-a propus să ne împărtăşească “un gînd pe zi”. De unde îi vin aceste gînduri Corbului nimeni nu ştie, din moment ce nu dă nici un semn că ar deţine creier. Şi tocmai acest paradox ne împinge la citire. Observăm din prima că, aşa cum Eminescu avea ca laitmotive teiul, luna şi pizda Veronicăi, Corbul are puncte-punctele. Acest semn de punctuaţie folosit în exces indică profunzimea gîndirii autorului şi veşnica dubitaţie în care cade frecvent, uneori chiar şi de 3-4 ori pe frază. Dar să trecem la citate…

#1: (în care Poetul Lumii discută cu femei şi atît) Am discutat cu un numar destul de mare de persoane .. la genul feminin .. si am observat… Constatat .. ca acestea nu prea gandesc logic ! … Sa incerc sa ma explic .. fara a supara .. vreuna dintre ele .. Ii spun ceva …. afirm ..iar .. raspunsul acesteia este : Da? … Hmm.. cred ca o data ce ti-am spus , am pus punct conversatiei .. inseamna ca asa este ! ..” – În drumul lui spre desluşirea misterului feminin, Poetul Lumii se zbate între sinonime. Observă, apoi constată… Spune, pe urmă afirmă… Dar ce spune Corbul, asta e mai important. Spune că femeile sînt proaste pentru că răspund cu un retoric “Da?” atunci cînd Corbul spune/afirmă/zice ceva. Sigur, mai există şi varianta în care femeile fac mişto de el.

#2: (în care Poetul Lumii descoperă Ironia în postul intitulat ironic “Ironie”): “Cand cineva te saluta intr-un mod politicos iar  tu stii ca persoana e suparata pe tine ..O crezi ca fiind ironica sau sarcastica ! … Cand cineva iti spune bravo atunci cand gresesti ceva … e tot Ironie ! .. Suntem inconjurati de Ironie / ironii . Aruncam multa mancare la gunoi deja inca ar putea fi digerabila iar oamenii din Africa , copiii .. Mor de foame !… Asta e Ironic !” Aruncăm multă spermă în chiuvetă iar Corbul stă acasă cu faţa uscată şi scrie texte triste. Asta e Ironic!

#3 (de data asta de pe celălalt blog al Poetului Lumii, cel în care scrie creativ: http://scriericreative.wordpress.com/): “Chiar de-s zilele nebune / Chiar de-s noptile pustii / Te trec mereu aceleasi ganduri / Mereu se-ntampl-aceleasi lucruri.” – minunat de adevărat!

#4 (cînd ei îi apar primii ciumpi pubieni şi îşi dă seama că Poetul Lumii e un bou sinistru): “Iubeam tot ce erai / Cand ma priveai , cand imi zambeai / Dar tu groaznic pentru mine te-ai schimbat / Probabil doar te-ai maturizat . / Acum tu , tot ce simti mai mult / E doar ura pentru mine , / Dar eu totusi , si nu mult / E doar pura simpatie .” – e doar pulă simpatie…

Te iubesc, Poetul Lumii! În final, ca un omagiu adus operei tale nepereche, două versuri nemuritoare, din inimă: De-aş avea un pix în pulă / Ţi-aş da autografe-n gură (mai lucrează tu la măsură, te rog).

PS – dacă găsiţi şi voi vreun retardat cu blog, vă rog să mi-l semnalaţi pînă weekend-ul viitor.

28 thoughts on “Retardaţii cu blog se întorc! Săptămîna asta: Poetul Lumii

 1. Deocamdată, poetul este umil. Nu de alta, dar se pare că așa se numește blogul lui. Vezi că te ia în tărbacă. Mai are până să fie poetul lumii.

 2. Inca o singura chestie, daca femeile intreaba “Da?” dupa ce le scrii ceva e pentru ca puncte puncte puncte-le fac sa pari confuz si chiar daca “afirmi iar”, tot ratacit pari. Intreaba si ele sa fie sigure.

 3. De-aş avea un pix în pulă / Ţi-aş da autografe-n gură (mai lucrează tu la măsură, te rog).

  E-adevarat , tipul e de ras ,de plans , e penibil . Tu nu esti mai putin penibil . Pe deasupra nu e nevoie sa fii vulgar . O parere plina de ironie nu se alatura cu vulgaritatea.Nu de alta dar nu se mai intelege nimic.Doar atat poti , mai bine il injurai de mortii ma-sii .Pare ca esti o fire fara scrupule , si daca nu e ca tine iti bagi pula . E cam putin !
  Cu toate astea ai dreptate ! :-))

 4. vai, deci eu cunosc muuuulte artiste, scriitoare, talentoase, neintelese, filozoafe, inadaptate and proud of it, muuulti oameni “interesanti”, incaltati iarna-n bascheti si cu saluri peste saluri la gat vara… insa imi e cam rusine sa-i semnalizez. dar fac o invitatie: the creatrix, oanamarria, nadaella…

 5. Manţi, ai cam sfeclit-o cu Poetul Lumii/Umil. Şi, pula mea, chiar nu mai ai inspiraţie deloc de ai început să te iei iar de penibili? Te-a stors Kamikaze de umor?

 6. cum mortii tai ma punctele sunt pauze? sa moara ma-ta de nu ma sufoc. tu vorbesti intr-o continua pauza. adica sa moara ma-ta de tu nu in 3/4 din posturile alea ar parea ca taci. si totusi dac-ar fi asa, ce multumiti ar fi multi.

 7. misto, eu mai vreau bloguri retardate. m-am uitat pe pagina boetului (bah, enervanta inventia aia timpita cu puncte-punctele, las-o!) si am vazut ca are blog roll. e natural sa consideri ca timpitii trag la timpiti, deci eu as incepe sa-i analizez pe fraerii care se linkeaza cu Poetu’.

 8. Vă aflaţi în căutare de noi talente? Din bube, mucegaiuri şi noroi (la poartă – pour les connaisseurs) se pot naşte veleităţi şi rânjete noi:

 9. Doar nu ti-e dor si de Leu ? Pacat ca nu mai are inspiratie… adica pacat ca nu mai am inspiratie atat de exagerata. Dar sincer mi-as face iar blog, doar sa stiu ca te sacai pan’ la ultimu fir de par 🙂

 10. P.S. : Ce treaba ai tu in legatura cu exprimarile oamenilor ? Fiule, de n-ai creier odihnit aia nu inseamna ca tre sa fii agitat si sa te comercializezi pentru un rating de cacao. Ia-ti o cafea, trage o tigara, mergi la lucru ca tot omu normal… lasa basinile astea de posturi ca-s degeaba. Si mereu o sa ne adunam, noi astia, cu bloguri de cacat, ca altfel n-ar avea handi… pardon, oamenii ca tine ce sa scrie.

 11. Mantzy,

  Sunt de acord cu descrierea pe care ai făcut-o Nedormitului pe blogul Lorenei.

  Eu cu el suntem ”amici”. El a mai scris aici, clonându-mi datele de identificare. Însă IP-ul nu poate fi clonat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.