Să ne pișăm verde pe ecologiști!

Să ne pișăm verde pe ecologiști!

Dragoș Bucurenci salivează văzînd cît de tandru răscolește Cabral în îngrășămînt

Am niște prieteni care, pentru că nu le-a plăcut cartea și nu și-au găsit nici un loc de muncă bănos, s-au făcut ecologiști. E mișto să aperi natura, fiindcă mergi la sigur. Să aperi oameni e mai complicat. Oamenii poate n-au chef să fie protejați de tine și pot reacționa violent dacă-i agasezi cu poponăriile tale. Dacă vrei să-i aperi pe țigani, sigur se va găsi un magraon care să te întrebe ”da` cine cocaru` meu ești tu, bă, să mă aperi pe mine?!”. Dacă vrei să le aperi pe femei, vor zice că vrei să le fuți. Dacă vrei să aperi la Steaua, te ceartă Becali. Și tot așa. Pe natură, în schimb, o pot apăra și pseudo-oameni ca Remus Cernea și Dragoș Bucurenci. Pentru că natura nu poate să protesteze. Nu poate stratul de ozon să se pișe pe Remus Cernea și să-l trimită la muncă. Nu poate un panda uriaș să-l fută în cur pe Bucurenci și dimineața să-i lase 10 lei pe un ciot de copac rămas după defrișare. Decît, eventual, dacă este vorba despre un panda uriaș homosexual. Ceea ce ar explica iminenta extincție a panda-ilor (sau pandaurilor?) uriași. Observați ce greu se face pluralul de la ”panda”? Poate că specia asta n-a fost făcută să aibă prea multe exemplare de la bun început.

Unde rămăsesem? A, da. La prietenii mei ecologiști. Unul dintre ei mi-a băgat în casă o revistă glossy de poponari verzi, pe numele ei Eco News. Am răsfoit-o pe WC și, inițial, m-a constipat fantastic. Asta pînă am văzut editorialul, care m-a făcut să mă cac pe mine de rîs instant. Nu conținutul lui, ci semnătura. Ia să vă văd, ghiciți cum îl cheamă pe redactorul-șef al revistei Eco News? Hai, că nu vă provoc, că vă știu maeștri în goagăl. Îl cheamă Mihai Tufă, frate! Ahahahaha! MIHAI TUFĂ, redactor șef la Eco News. ”Cum te cheamă?” ”Tufă” ”Și ce faci?” ”Sînt ecologist și conduc revista Eco News.” ”Nu zău?”.

Plus că cum să nu-ți vină să te caci, cînd auzi de Tufă?

43 thoughts on “Să ne pișăm verde pe ecologiști!

 1. Să văd şi eu un singur ecologel de ăsta cu maşină de fiţe inutilă şi pompoasă, haine de firma lu peşte şi tuns trendy la pulă că bagă ceva ecologie pe inima goală la Waislui sau aiurea în ţară la prăşit de popuşoi vreo doi ani măcar şi să trăiască din asta că de, traiul rural are amprenta de CO2 mai mică.

 2. Pe băiatul fostului decan de la facultatea de silvicultură din braşov îl cheama “stejărel” (lucreaza pe la poliţia braşov)

 3. nene, tu ai cam luat-o prin ceapa. chiar nu-i nimeni sa-ti futa una in cap sa-ti se aseze bisscuitii? numa cacaturi frustrate ai pixuit pe aici in ultima vreme. go get laid.

 4. oricum cabral este obisnuit sa fie inconjurat de oameni precum solcanu sau bucurenci … ce pofticios se uita bucurenci la manerul lopetii cabraliene …

 5. pruteanule, e “un urs panda homoseual care i-o trage lu mantog in cur”, “respectiv doi ursi panda homosexuali care i-o trag lu’ mantog in cur”. gramatica, ba, nu banane.

 6. Pluralul de la panda este pandele. Miscarea ecologista este formata din voluntari, care sunt condusi de pandele. Iar tu pari a fi un obsedat sexual care sufera de coprolalie (coprofagie?).

 7. Da’ BuCurenci asta chiar e putin invers sau doar faceti voi misto de el?

  Eu l-am vazut ca e mai sensibil de pe vremea cind scria prin EVZ dar am zis ca sint eu animal.

 8. Cum credeti voi ca il cheama pe liderus maximus PDL Gorj? Nu ati ghicit, il cheama Ionel Manţog, frate. Unde rămăsesem, a, la preteni tai PDL-isti. E bine ca KK a ajuns la 26 jdemii, ai de unde lua cind te caci.

 9. Băi omule, m-ai prins, ăsta e numele meu şi n-am ce-i face. Atâta doar că nu sunt poponar, ecologist verde extremist/visător nu m-am dat a fi niciodată, iar la revistă nu mai lucrez. Apropo dintre toate naţiile şi genuri de ecologişti, cei mai urâţi sunt ăia puşi pe făcut bani. În rest, numai de bine.
  Şi dacă că tot e rost de haz, îţi spun una şi mai bună, un caz mai flagrant: Penelopa Muilă. Sau doamna Muia nu-mai-ştiu-cum. Despre care nu ştiu ce fac ele.
  Aşa că să nu ne puşăm pe ecologişti, ci să râdem cu ei, uneori de ei, după caz.

  1. Ahahahaha. Chiar tu esti?! Nu pot sa cred! Ma simpt onorat. Imediat pun bazele unui fan club Mihai Tufa. Da` ia zi, nu-ti ziceau baietii la fotbal ca esti tufa?

   1. La fotbal? Niciodată. Eram campion în faţa blocului la “Meserii”, miuţa o câştigam mereu, dădeam şut-şi-gol după ce intram fraudulos pe terenul pe care ziua se antrena cândva “Vali-Badea-eşti-o-mizerie!”. Dar eu am fost mai mult drumeţ pe munte, apoi am frecventat mai mult skate-park-urile cu rolele, dar m-am lăsat acum ceva timp, după care a intervenit implacabil înotul până la sticla de bere aruncată în mare, iar mai recent am rămas doar cu falsul alergat după metrou, dovadă că burta aproape că mă înconjură.
    În fine, ştii ce propun eu? Ca toţi oamenii cu nume neinspirate (sau din contra 🙂 ) să fie obligaţi printr-o lege cu statut de lege organică să-şi schimbe numele, la alegere: Popescu, Ionescu sau Constantinescu, la alegere, strict dintre cele trei variante. Dar iar mă întorc, că atunci nu am mai râde nimeni de numele nimănui. Ori asta chiar ar fi trist.

 10. io n-am inteles niciodata chestia asta cu scrisul “gratios” si misto, impreunat cu cacatul tau imprastiat, pe unde te-apuca, aiurea, pe oricine. tu n-ai o buda, proprie si personala?

 11. Mantzy, ai aflat ca Bendy joaca in pokerul lui Nicolaescu un rol de partzar? Mi-am permis sa te informez ptr.ca stiu ca te intereseaza tot ce e legat de balegar.

 12. 5:14.Tananana!am o singura conditie pentru a scrie pe blogul tau:sa fiu beat mort(eu…io….cine ma,ieu?)!conditia fiind indeplinita,iata ce am de zis.am fost azi la un gratar.puteam sa merg si la doua,dar am fost la unul.normal,gratar fiind,ce faci?dilesti porcul.toate bune,normal,ca in epoca de piatra.dar m-a lovit bursc acum,beat fiind(sa nu uitati chestia asta,e foarte importanta),ironia sortii.am mancat cam cum ar fi mancat schidler daca ar fi fost luat totusi in lagar,si filmul s-ar fi terminat cu juma de ora mai tarziu,cu o imagine de ansamblu a gratarului din lagar.si cum am numit masa?ca orice masa tre’ sa aiba un nume.pomana porcului.intrebarea mea e…se face misto de porc prin denumirea asta sau pur si simplu suntem imbecili?si are legatura cu subiectul tau,doar ca trebuie sa fiti un pic atenti.pat,pat,pat….somn,somn,somn…

  1. Mai scrie si tu data viitoare can’te’mbeti cum adia vantu’ pe la amurg asa cand te’au sodomizat niste cetateni intr’o padure. O data, nu de doua ori. Sau descrie’ne amplu imaginea pomilor abia inmuguriti si miresmele din Parcul Operei.
   Măscu zaţ. Eu nu am baut deloc si ma resimt. Iar in bauturile verzi si pe adeptii lor mictionez ecologist. Cine? Eu!

 13. La noi, ecologia e luata la misto. Si pe buna dreptate. Afara, baietii aia, au un cult pentru asta. Sustin reintregirea trupei PET SHOP BOYS – sa mai scapam dracului de sticele alea de plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.