Spiritul Caţavencu întreabă, corpul redacţional răspune

Spiritul Caţavencu întreabă, corpul redacţional răspune

IMPORTANT: Noul Caţavencu nu o să aibă pagină de monden. Cel puţin nu una clasică, care să ia în serios toate personajele din Libertatea, Click ş.a., ca pînă acum. Adio, Simona Sensual elevă porno!

Am luat mobilă de la Ikea şi, înainte să ne apucăm de montat mesele în noul sediu, ne-am adunat în jurul singurului laptop rămas după predarea legitimaţiilor, a telefoanelor mobile şi a cănilor şi am încropit acest răspunsuri la acuzaţiile lansate în ultima vreme:


Cine e noul patron?

Avem noroc cu un mogul care n-a muncit niciodată, n-a furat, prin urmare nu-i corupt. A cîştigat la loto în Sicilia. Într-o seară a venit cu un teanc de bani la subraţ şi ne-a întrebat: “Cît ziar puteţi să-mi daţi de banii ăştia?”

În spatele nostru se află PD-L-ul şi Băsescu?

Pentru că sîntem un ziar independent, ne-am fi aşteptat să fim acuzaţi că în spatele nostru se află Grupul Independenţilor.

Probleme salariale?

S-a spus că am plecat pentru că am fost nemulţumiţi de scăderea salariilor cu 15%. Tocmai de aceea, vom porni cu salariile direct micşorate cu 20%, ca să nu mai existe discuţii măcar o săptămînă.

Valoarea discutabilă?

Patronul lor a declarat că “au plecat nişte oameni de un nivel discutabil”. Bine că s-a prins aşa tîrziu şi am apucat să luăm nişte bani. 1-0 pentru noi!

Spiritul Caţavencu?

Acţionarii au zis că spiritul Caţavencu se află în posesia lor. Atunci, rămîne să ne ocupăm noi de corp, pentru că sîntem mai tineri şi încă mai putem. Cît despre spiritul Caţavencu, le sugerăm să-l aşeze în aceeaşi bancă cu spiritul Cotidianul, ca să ia note mari.

În ce stadiu sîntem?

Ne-ar mai trebui o şurubelniţă în stea şi un imbus de 6 ca să montăm mobila. Din acel moment, vom fi de neoprit. Investitorul ne-a promis că nu va cenzura nici un cuvînt din instrucţiunile de montare a dulapurilor şi nu se va implica în politica de amenajare, deşi are un fix cu feng shui-ul.

Planuri de viitor?

Nu ne e frică, pentru că ştim reţeta: intenţionăm să angajăm nişte băieţi mai tineri care să scrie în locul nostru şi să meargă după bere şi seminţe. Evident, doar noi vom apărea la televizor.

NOI NU VREM RESPECT!

Redacţia noului Caţavencu

26 thoughts on “Spiritul Caţavencu întreabă, corpul redacţional răspune

  1. corect. Si ca sa-ti dai seama cu adevarat despre ce se vorbea, ia tu cite o naveta de bere in fiecare pizda(chestiile alea de-ti atirna din umeri de-a stinga si de-a dreapta) si transforma-te in spatiala pina la etajul zece si inapoi de fro zece ori.

  1. sunt eu de vina ca in drum spre gradinita te-ai ratacit p-acilea? Victor stie, ba´chiar il foloseste.Daca ai pampersi poti sa te urci si pe canapea.

   1. Propunerea ta imi provoaca scirba dar tin sa ma delimitez totusi de orice fel de interpretari homofobe, acesti bloggeri gingasi care ma fac sa rid. In locul tau eu as fi mai prevazator, unii oameni(da ba, sunt si ei oameni)s-ar putea sa fie interesati si in drum spre firimitura ta sa marshaluiasca peste capul tau. La prietenie nu ma bag, dar nu fii trist, ai un fun club destul de erect. Simpatia ar fi fost conditionata de o reactie cit de cit inteligenta(ofof cita clasa ai Marghioalo)dar n-a fost sa fie.
    PS-Bai nu m-am luat aiurea de tine: la catavencu ai putea fi cel mult liftier iar de scris ..cel mult numarul de mobil prin WC-uri.

   2. Coae, n-am aspiraţii aşa înalte ca tine. Da’ nici nu mă iau aiurea de om. Ştiu că trolligul e fun da’ mai lăsaţi-o-n pula goală că deveniţi obositori. Tu că mă calci pe cap, fraieru ăl’laltu’ (Aramis) că mă caută şi nu ştiu ce dracu’ îmi mai face (mi-o decalotează şi mi-o felează probabil)… Să muriţi voi? Fapte coae, nu vorbe. Că pe bloguri suntem toţi cu sânge în scrot. Io mi-am dat şi numele adevărat, nu ca voi pulifrici internauţi de sub fusta lu’ mămica. Căutaţi-mă. Vă aştept, vă bat şi vă trimit înapoi de unde aţi venit să faceţi trolling cu degetele-n gips. Triştilor.

   3. 🙂 cauta-te singur. Daca nu gasesti nimic sa nu te grabesti sa dai vina pe origini. e posibil sa te fi scapat doctorul, poate ai cazut pe scari. Io abia mi-am luat bashketzi noi, ma feresc sa calc in vreun ..
    hai ba nu fi labar, ma plictisesc si io p-acilea, abia dupa-masa ma poate inhama mogulu´ la corvoada, zi si tu ca e pt un scop nobil combatem hidra capitalista..

 1. Strength and pauah to dah working people! Si daca nu merge cu tamplaria independenta, categoric mogulul felix cel intact ar avea nevoie de niste scriitori talentati care sa’i ridice blogul in ze list.

 2. Un pas mic pentru pitic (gratis), un pas mare pentru umoare.

  Nu-mi place balacareala de la orizont: Toma ca e cenzurat, Biju si Isto sar pe el si anunta altele…

  Se desprindea clar – pt cine urmareste revista, blogurile si celelalte activitati in care erati implicati – ca existau 2 curente de opinii umoristice. Probabil diferentele de varsta (nu stiu Toma ce cauta printre voi).
  Va veti numi Catavencu Nou? Dandanache? Succes mai mare nu veti avea, asta cred ca stiti si voi. Mai bine e dusmanul binelui…

 3. Dar ce, voi pana acum luati in serios personajele din Libertatea…? Scriati cat de desteapta si frumoasa e Simona Sensual si ce realizari mai are Cosmina Pasarin? Bagati pagina de monden, la locul ei, cu barfe, smenuri, chestii, socoteli…:-)

  1. Acolo e mai mult vorba de Toma. E razboiul lor, al seniorilor. Toma nu a initiat miscarea asta, ci s-a raliat la ea. Asa cum putea face si I.T. Morar si oricare altul dintre batrani, daca voia. Dar, cum au recunoscut chiar ei, mai au de luat ceva de la Vantu, asa ca nu prea aveau cum. Io-i inteleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.