Hannah (Montana) îl face pe om

Hannah (Montana) îl face pe om

Astăzi am pierdut un tren, dar am cîştigat teren. Am cîştigat teren în cursa pe care noi, adulţii care (căcat!) îmbătrînim, o ducem cu puştanii. Sigur că n-o să-i mai prindem niciodată din urmă, ba mai mult, distanţa dintre noi şi puştime se va mări tot mai mult. Şi totuşi, eu nu-mi refuz scurte sprinturi de recuperare. Astăzi am avut şansa nesperată să citesc Bravo Girl în tren (în celălalt, că pînă la urmă am reuşit să prind unul). Astfel am aflat, de exemplu, că Hannah Montana e una şi aceeaşi cu Miley Cyrus şi că ambele sînt una şi aceeaşi cîntăreaţă pe care o mai prind cîteodată, în fuga telecomenzii, zbînţuindu-se pe un post de muzică şi cîntînd ceva cu „Party in the USA”. Se înţelege că m-am bucurat ca un copil căruia au început să-i dea tuleiele la coaie cînd am văzut cadoul oferit de revistă: o colecţie de abţibilduri cu Hannah Montana. În efuziunea mea sinceră şi dezinteresată, mi-am lipit două pe blugi şi restul pe rucsac. Dacă la abţibildurile de pe blugi mă gîndesc, totuşi, să renunţ, pe cele de pe rucsac cred că le voi lăsa acolo. Să ai abţibilduri cu Hannah Montana pe rucsac mi se pare că este, pe lîngă maximul de fiţă, un omagiu care trebuia adus comuniunii şi bunei-înţelegeri dintre om şi puştanii de liceu, ba chiar a aceleia dintre mine şi puştoaicele de liceu.

Pe lîngă asta, revista Bravo Girl m-a pus în faţa unui fenomen ceva mai trist: rom-engleza din publicaţiile pentru adolescenţi a atins cote de-a dreptul îngrijorătoare pentru viitorul acestei limbi complicate şi desuete – româna. „Distracţie” nu mai există în aceste reviste. E doar „fun”. De asemenea, numeroasele diminutive ale cuvântului „câine” au fost exterminate în masă şi înlocuite cu nemilosul „puppy”, iar banalul „cu siguranţă” a fost învins de „for sure”. Dar ce mai contează, cînd ni le dau pe Hannah Montana şi pe Miley Cyrus, adică tot pe aia? Next year o să-mi buy un rucsac original cu Hannah Montana for sure! O să fie sooo much fun!

0 thoughts on “Hannah (Montana) îl face pe om

  1. lasa te…e bine ca n-ai gasit in revista rubrica aia in care o copila de 10 ani te invata cat de benefic e la ten si relatie sexul oral. Bucura-te in continuare hannah…

  2. da n-am inteles de ce e incadrat postul la “muzica, nu zgomot”. adica hannah cyrus sau miley montana face muzica?! mergea la “zgomot, nu muzica”.

  3. Fie ca Nasterea Domnului sa va aduca o raza de lumina intr-o lume tot mai mult acaparata de intuneric si fie ca harul Craciunului sa ne daruiasca puterea de a percepe raza de lumina care tocmai se naste pentru ca si noi sa devenim, la randul nostru raze de lumina pentru cei din jur. Craciun fericit!

  4. Ai un rucsac ravnit de toate pustoaicele…pacat de limba noastra romaneasca , devine din ce in ce mai stalcita de americanisme..bietii copii la un moment dat nici n-o sa mai stie cum e corect sa scrie…

  5. Noroc totusi cu abţibildurile. Au acoperit logo-ul ala din centrul rucsacului. Esti mai “trendy” cu Hannah decat cu steaua… hac, parerea mea.

  6. Cu Barcelona, ba. De la mama lui, ca altfel nu l-as fi luat nici pe ala. De unde sa stie fraiera de Marghioala? Ea a fost cel mai departe pana la Carei. Muie Steaua!

  7. Adevarat ecacarei ala e cel mai departat loc unde poti ajunge tu cu mintea? Mă, drept saz spun, nici macar acolo n’am fost. Da’ nu tre’sa ajung prea departe nici cu mintea nici cu talpa ca sa dau banii p’un ruxac care pe cat e de roş, pe’atat e de roş si numa un ghei si’ar lua un ruxac roş. Mă, manţii, mă, sigur a ta’i onania aia? Nu ma dezamagi, zi ca da.

  8. Hai că mă bag şi eu în seama. Am citit din întâmplare. Deci asta e faza cu gagica asta, Hannah cum îi zice. Eu am 6 luni şi de Moş Nicolae mi-a pus mama pe cap coif cu ea. Eu atunci am zis ca hai, nah, o gagică, să mă învăţ de mic cu ele!Dar tu zici că ai gasit-o în revistă!Nu vrei să facem schimb?Eu iţi dau coiful să îl porţi la petrecerea de Anul Nou şi îmi dai şi mie un abtibild din ăla?

Leave a Reply

Your email address will not be published.