Super-ofertă: Plugaru, Băsescu şi o moartă

Super-ofertă: Plugaru, Băsescu şi o moartă

Da, tot de Futezătorii vă zic. Cîteva fragmente din unul din textele mele de azi, pe care îl puteţi găsi direct aici :

(…) În primul rînd, iată cum o veste proastă se poate transfera într-o veste bună: în Munţii Bucegi, o tînără a căzut într-o prăpastie de o mie de metri. Sau cel puţin asta este informaţia finală. O echipă de-a Futezătorilor a ajuns atît de repede la locul tragediei încît, cînd am transmis noi ştirea, fata mai cădea încă. (…)

(…) Ca să nu vi se pară următorul paragraf foarte porcos, vorbim un pic despre cealaltă meserie pentru care Alina Plugaru ar fi supra-calificată. Politica. În timp ce Opoziţia se pregătea să-i dea jos micul papagal de pe umăr şi de la Guvern, piratatul cel chior Băsescu recita o poezie penibilă, de plîns, la o emisiune de rîs. Iar poezia, să moară mă-sa, era despre cum se-ntoarce marinarul din delegaţie şi-o găseşte pe maică-sa moartă. Interesant este faptul că mama lui Băsescu nu era moartă pe vremea aia. Ba mai mult, venerabila doamnă se află printre cei fără de vată-n nas chiar şi acum. Ori, să faci o poezie despre moartea mă-tii cînd maică-ta e bine mersi, nici măcar ajunsă la menopauză, e ca şi cum ai scrie despre sexul cu femei cînd eşti Mihai Bendeac. Adică înseamnă să cobeşti.

Şi am ajuns, în fine, la rubrica Alinei Plugaru. Ştiu că aţi sărit celelalte paragrafe ca să ajungeţi aici, lăbarilor. Iată, deci, ce problemă ridică o cititoare reginei porno: (…)

Restul de text, plus alte chestii mişto, pe futezatorii.ro


0 thoughts on “Super-ofertă: Plugaru, Băsescu şi o moartă

Leave a Reply

Your email address will not be published.