Despre femeie, menstruaţie, Dumnezeu, biserică şi T-Rex

Despre femeie, menstruaţie, Dumnezeu, biserică şi T-Rex

În cîteva ore plec în Grecia. Textul ăsta este unul dezlînat, scris la repezeală, din datorie. Adică pentru c-am promis. Eu zic să nu-l citiţi.

Faptul că femeilor nu le este permis să intre în biserică atunci cînd au menstruaţie mi se pare mişto. Brusc, această regulă inatacabilă a minunatei noastre religii îmi oferă o portiţă de scăpare de la două din cele mai grave acuzaţii care mi se aduc la răstimpuri. Prima – cum c-aş fi misogin. Să fim serioşi! Dumnezeu ÎNSUŞI nu le vrea pe femei la el în casă, timp de cîteva zile pe lună! Sau, ce? Vreţi cumva să sugeraţi că Dumnezeu ar fi misogin? Încercaţi numai! Eu, cel puţin, am primit de foarte multe ori în casă femei aflate la ciclu. E drept că nu le-aş mai fi primit dacă aş fi ştiut dinainte, dar totuşi*!…

Apoi, mai sînt unii care mă acuză de ateism şi îmi prevăd un viitor fierbinte în Ţara cea mai de Jos. Ei, pentru ăştia îmi inversez logica şi îi întreb dacă nu e scuzabilă atitudinea mea, atîta timp cît alternativa este să cred într-un Dumnezeu care nu tolerează ovulaţia la El acasă.

Să fie bine înţeles: asta nu înseamnă că noi, bărbaţii, nu Îl înţelegem perfect pe Dumnezeu în chestiunea asta. Bărbaţii (mai puţin fătălăii, desigur) au o repulsie naturală faţă de menstruaţie. Iar Dumnezeu cu siguranţă nu-i un fătălău. Nici un bărbat normal nu vrea să ştie nimic despre procesul tragic în urma căruia unei femei îi curge sînge din pizdă.  E suficient să cunoască zilele în care i se întîmplă, ca s-o trimită să doarmă pe canapeaua mică din hol. Asta după ce, în prealabil, şi-a luat măsuri de precauţie şi a acoperit canapeaua cu ziare vechi. Apoi nu mai trebuie decît să-i ardă pantalonii pe care i-a purtat în zilele respective şi voila – viaţa merge înainte.

Şi totuşi, revenind, care or fi resorturile pentru care Dumnezeu nu e o gazdă bună pentru femeile din care curge? Trebuie să fie o traumă de-a Lui din trecut, mă gîndesc. Oare Eva se comporta ca o curvă la PMS şi zădărnicea planurile creatoare ale Atotputernicului refuzînd categoric să se fută cu Adam timp de o săptămînă? Vă daţi seama că lumea putea fi gata de 1/4 ori mai repede dacă Eva nu făcea pe nebuna cînd era la stop?

Sau poate că, iertată fie-mi blasfemia, atunci cînd a construit femeia, Dumnezeu a făcut o greşeală de proiectare. Lucrase toată ziua la nişte insecte păroase şi era obosit. Fusese o zi naşpa, înnorată şi cu emisiuni cu babuini manelişti la TV. Dinozaurii tocmai muriseră în grup şi Dumnezeu era foarte ofticat că un căcat de asteroid a şters de pe faţa Pămîntului munca lui de zile. Îi plăcea T-Rexul cel mai mult. Îl făcuse la beţie. Se distrase modelîndu-i mînuţele alea mici şi capul ăla mare şi fioros. A doua zi, mahmur, văzînd ce făcuse, a rîs ca la o glumă bună şi s-a ataşat de T-Rex. Era caricatură lui preferată. Vă daţi seama cu ce chef a intrat în atelier cu coasta lui Adam, ciocanul, dalta şi toiagul lui magic ca să muncească la Eva. Un cui bătut greşit spre sfîrşit şi dezastrul s-a produs. Iniţial, femeia părea perfectă. Adică avea ţîţe, pizdă şi cur şi nu-i creştea păr pe faţă. Abia după trei săptămîni a văzut Domnul că pierde ulei pe la carburator. Şi a fost furios.

De atunci, Dumnezeu îl face homosexual pe oricine îi aminteşte de micul defect de fabricaţie. Îl face la propriu, adică îl transformă în gay, nu doar îi spune c-ar fi. Geneticienii au dreptate, pe undeva: nu e vina lor că sînt homosexuali. Dar nici nu sînt născuţi aşa. Pur şi simplu cîndva, în timpul vieţii lor, au fost atît de lipsiţi de tact încît să-i facă observaţii Şefului cel Mare.

*poate dacă sug pula bine…

(va urma)

70 thoughts on “Despre femeie, menstruaţie, Dumnezeu, biserică şi T-Rex

 1. Cel putin penibil. Pot sa te intreb ceva ?
  Cati ani ai ? pe bune… ca eu nu-ti dau mai mult de 16-17 ani…

  Intr-o zi am avut o revelatie si mi-a dat seama la ce-s bune blogurile astea. Sunt bune pt ca peste 3-4-5 ani cand mai cresc cei care le scriu, or sa vad si ei cat de penibili erau in urma cu ceva timp, si-o sa rada singuri de aberatiile pe care le scoteau. Asta e partea buna.

  Partea rea e ca se iau in serios si nu realizeaza ca se se iau in serios 🙂

 2. foarte pertinenta teoria. nici eu daca as fi Dumnezeu nu as lasa femei la ciclu la mine in casa. femeile la ciclu sunt posedate.

  totusi, nu cred ca Eva nu voia sa se futa cu Adam, cateva zile, ci ca dimpotriva, voia prea tare. Cain, de exemplu, a fost facut la ciclu si il banuiesc si pe Abel. de fapt, cred ca de asta au si aparut copiii (initial,trebuia sa ramana doar ei doi), iar pe Eva au izgonit-o din Rai. Adam s-a dus cu ea ca era fatalau.

   1. incearca mai des si cu femei mai tinere! vorba aia “este o sanse!”

    fluidul si ovulatia nu sunt acelasi lucru, cum reiese de la mantzy. dar faptul ca un ovul vechi este eliminat nu exclude posibilitatea. decat daca ai un doctor absolvent pe vremea lui Ceasca si nu a auzit de chestii DEMONSTRATE. bun? bun. na.
    si nu mai comenta in 1000 de locuri cu impresia ca stii ce vorbesti.nu stii.

   2. draga mea maimuta proasta, un ovul nefecundat traieste cam 12-24 h dupa ce este eliminat din ovar(adica, pentru mintea ta tampa, dupa ovulatie). astfel incat, daca e sa se produca, fecundarea ovulului se produce in preajma ovulatiei. plus ca mai exista si un context hormonal, pe care probabil, dr tau care a absolvit post-ceasca, a omis sa ti-o explice

  1. sper din tot sufletul ca nu esti femeie, ca oricum aroganta unui prost le intrece pe toate.

   fa (ca sa fiu mai pe limba ta), ai auzit de ciclu neregulat? de ovule blocate? de spermatozoizi rezistenti? nu mai vorbi tampenii macar o data in viata.
   a fost demonstrat stiintific de mult ca sarcina poate aparea si daca faci sex in timpul menstruatiei. sa stii ca daca folosesti mai multe injuraturi per propozitie, nu iti creste IQ-ul.

   in plus, Einstein, era o nenorocita de gluma de domeniul fantasticului, numai un prost vine cu ‘argumente argumentate’ sa contrazica o poveste, si sa o mai si faca prost. esti ca si unul dintre corectorii aia gramaticali enervanti care te fac analfabet ca n-ai folosit forma gresita. nu mai imi da reply, te implor.

   1. ma provoci sa postez un “perete de text”, prostea. nu mai pun linkurile, ca intra in spam.

    “Pregnancy can occur anytime that sperm gets into the vagina or on the vulva. It is possible, albeit rare, for a woman to become pregnant during her period. This most often occurs if she has a menstrual cycle that is less than 22 days.”

    “Yes. Even though this is the least likely time for you to get pregnant, it does happen. Women can ovulate at any time, even during their period”

    “The debate on whether or not a woman can get pregnant during her period has been going on for decades now. Just like every woman is different, so are her hormonal balances and hence her menstrual cycle. Though there are generalities on which some ground basics of menstruation and pregnancy can be formed, but eventually it all boils down to individual physiology. So, yes, you can get pregnant during your periods”

    “Pregnancy can only occur in the few days following ovulation (the release of an egg). This usually takes place at some point in the middle of a woman’s menstrual cycle, between her periods. Unfortunately, women have no definite way of knowing exactly when they are ovulating, so there is no guaranteed “safe” time to have unprotected sex.”
    “Sperm can survive inside the body for several days while they wait for an egg to be released, and the egg takes several days to travel to the uterus, meaning a woman can potentially become pregnant over quite a long period of time. This is why even unprotected sex during a woman’s period can sometimes result in pregnancy. If she has irregular periods (as many girls do in the first few years of menstruation), “safe” days can be particularly difficult to predict”

    “In some women, ovulation can actually occur before the menstrual bleeding has stopped.
    Besides misleading vaginal bleeding, the ability of sperm to survive inside a woman’s body is also another reason why it is possible for a woman to get pregnant during her periods. Sperm can survive for an average of two or three days, inside a woman’s body under normal conditions.”

    sper ca pricepi engleza.

 3. Ce ma bucur ca ai venit din nou cu o teorie explicativa care nici macar nu conteaza daca sta sau nu in picioare , dar macar cuvintele ti se leaga si curg…
  Sau, cine stie, poate ca e?!…
  Oricum, da in continuare totul afara, nu tine in tine!…
  Distractie faina in Grecia!

 4. Deci e una din cele mai mari aberatii pe care le-am citit. trist…. tu te simti bine cu tine? Domnul sa se indure de tine… sa te cerceteze si sa-ti schimbe inima! valabil si pt “fanii” de gen… vai voua….

 5. eheee, daca avea Dumnezeu mintea ta probabil ca ar fi facut lucrurile cum trebuie ,uite El a facut doar un Univers pe cand tu ai facut ditamai blogul …dar ai uitat sa tragi apa .

 6. Lasand gluma si ironiile la o parte,in vechime,femeile nu erau primite in biserica in acele zile pentru ca murdareau pardoseala… dupa cum ,probabil,bine stiti,chilotii erau un maaaare lux.
  “probably the meaneste blog…” I would say “definitely the meanest blog in the world”

 7. Daca as fi psiholog/psihiatru…mi-ar facea o mare placere sa te am ca pacient =)). Ai o imaginatie bolnava, dar originala ce-i drept. Observ ca ai lipsit de la orele de biologie si iti cam cauzeaza. Nu ma simt atinsa nici macar pe departe de pseudoarticolul tau, e parerea ta…stii tu, nu te poti caca in placerea omului si cred ca stii ca gusturile si culorile nu se discuta. Le compatimesc pe toate femeile din viata ta (trecute, prezente si viitoare): mama, sora, iubita, sotie, amanta, fiica si chiar si pe cele de moravuri usoare! Intr-un dictionar ilustrat, la definitia cuvantului misogin, ar fi de ajuns sa puna poza ta! Ai impresia ca daca porti izmene esti mare scula, dar fara sa te ascunzi sub fusta uneia care “pierde ulei la carburator” esti nimic! Din majoritatea articolelor tale se vede ca in copilarie ai suferit de lipsa de atentie, acum, cand se presupune ca te-ai maturizat (realizez ca doar din punct de vedere fizic), lipsurile din copilaria ta ies la iveala si se menifesta printr-un comportament ce denota teama de a fi inferior. Demonstrezi ca te simti inferior, fara ca cineva sa-ti fi spus asta. Ai complexe legate de sexualitate, acesta fiind motivul pentru care, in imaginatia ta, femeia reprezinta doar organe genitale, alte gauri si sani!!! Esti jenibil! Nu te mai bate cu pumnul in piept ca ai fi cine stie ce barbat! Sa fii barbat nu inseamna sa fii de piatra, nici sa te consideri superior (pentru ca nu esti), sa fii barbat inseamna sa fii puternic, iar puternic este omul care recunoaste ca are nevoie de ajutor, ca nu e perfect, ca mai are de invatat, ca nu este superior, ca sunt altii mai bine peregatiti ca el; puternic este un om care isi poate arata sentimentele cele mai profunde, far a-i fi rusine de ele!

  Sper sa nu te simti prea ofensat. Asta e parerea mea…nu poti sa te caci in gusturile omului, nu?!?

  1. Eu o compatimesc doar pe ma-sa, dar nu din cauza lu’ Mantzy, he’s an ok, funny kid, ci din cauza lu’ ta-su… antipatic personaj.

 8. Eu nu am decat o singura obiectie, pe care a semnalat-o mai sus nnonny, dar prea finut, asa ca tin sa subliniez: ovulatia nu este acelasi lucru cu menstruatia! Asa ca baieti aveti grija ca asa va procopsiti cu vreun organ genital feminin de nu mai scapati de el toata viata. Si chiar ca asa meritati! :))))))))

 9. Eu nu am decat o singura obiectie, pe care a semnalat-o mai sus nnonny, dar prea finut, asa ca tin sa subliniez: ovulatia nu este acelasi lucru cu menstruatia! Asa ca baieti aveti grija ca asa va procopsiti cu vreun organ genital feminin de nu mai scapati de el toata viata. Si chiar ca asa meritati! :))))))))

 10. @rin tic tic: nu, ca nu-mi plac necrofilii. Dar tu te-ai gandit vreodata la o femeie? :))))))))))

  PS. pun pariu ca o sa primesc o replica la fel de desteapta ca cea de mai sus. :))))))))))

 11. @sluti: la o femeie da, ceea ce te exclude din start.

  Si cine-a zis ca daca dai o gaura cu bormasina mori? E doar pentru placerea barbatului dominant, dupa aia se coase la loc.

  @daxinte: ala esti tu? ce fatza de luzar ai.

 12. @nnonni: Am cunoscut-o pe una care vorbea exact ca tine. Cînd am cărat-o la tomberon, am remarcat că punga cu capu’ era cea mai uşoară.

  1. si la ce te gandeai cand ii carai capul? la faptul ca ale tale toate,(capetele), la un loc sunt mai usoare decat al ei singur?! =)) imi pare rau sa ma repet, dar esti jenibil la unele faze. Ai niste idei de nu-s bune nici la toaleta ca…zgarie.

   Poate suna ciudat si iti e imposibil sa percepi ideea, dar, atat barbatul cat si femeia sunt fiinte umane!!!

   1. giapapadia esti femeie?
    vaca mai esti, fato! si nu te futi cand esti pe stop de frica sa nu ramai insarcinata, nu?:)) vai de capu’ tau, inculta mica si proasta! cred ca la d’astea ca tine s-a gandit si mantzy cand a decis sa devina misogin

   1. si apropo, e posibil, in functie de cat de bine iti functioneaza treaba cu calendarul, desi e o perioada quasi-infertila. mie nu prea imi place, din punct de vedere al igienei.

    pe de alta parte, nici nu mi-a trecut prin minte ca solutia IN GENERAL la a evita sarcina ar trebui sa fie sa nu te futi. m-ai lasat muta.

 13. @ Mantzi: sa vezi ce-a patit un prieten de-al meu.
  Fumeaza ca un prost pana se face stanca. Intra pe net, intr-o camera de chat, ia prima necunoscuta si-o intreaba: Faci cur? La care ea ii raspunde (cu caps):

  FII OM!!!!

  A fost deprimat vreo doua zile dupa.

 14. @giapapadia: Nu poti numi fiinta umana (denumire ce are pretentia de a fi superioara celei de fiinta animala), “o vietate” ce se lasa prada instinctelor primare!

  1. Haai, faatăă?! Să mooori tuuu?! Cum plm reuşeşti să fii atît de orbitor de inteligentă? Precis că şi plua o sugi cu măciulia înspre tine! Ceea ce ar fi chiar remarcabil, trebuie să recunosc.

   1. Consider ca ti-am vorbit frumos…faptul ca imi vorbesti urat/ma jignesti denota lipsa de respect atat fata de mine, cat si fata de tine insuti! Nu-ti cer sa ma respecti pe mine, ar fi o absurditate, insa de dragul fiintei ce ti-a dat viata, respecta-te!!!

 15. Incredibil ce magnet la proaste are autoru’ / blogu’ ăsta! Bă, dac-aveai noroc şi de bani ca de proaste, puteai acu’ să răscumperi Caţavencu de la Vântu, să fiţi şi voi jurnalişti, nu mopuri. Se-aude, domnu’ Buşcu?

  1. Ei…si daca tot vorbeam de instincte primare, iti pot spune ca daca m-as fi lasat prada lor, te-as fi facut ca la usa cortului, dar…te las ca pe tine. E o vorba care zice bine si ti se potriveste “Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!”. Si daca te-as avea in fata si mi-as asculta instinctele primare, te-as scuipa, dar respectul fata de mine insami imi spune ca saliva mea pretuieste mai mult decat iti poti imagina vreodata ca pretuiesti tu!

   1. hai ca te-ai umplut toata de respect de tine si de ceilalti.
    mars acasa si miroase-ti singura basinile nu le mai scrie aici te rog; ca era funny pana ai venit tu sa poluezi cu pseudo-intelectu’ tau basit de frustrata.

 16. @daddy cool: dedicule, iarta-ma, scuza-ma, dar parca esti o doamna batrana la ultima perioada, asa esti de tzafnos. Ce-ai cu biata fata, vrei sa nu mai futa ficiorul nimic?:) Domolez-vous!

  1. He-he, nu m-am gîndit! Deşi astea cică-s cele mai bune de pluă. Oltenii au şi-o vorbă: “Iarba bună creşte prin mărăcini şi pizda bună pe năroade.” 😀

 17. Esti atat de jalnic. mi-e si mila de tine. cred ca esti foarte frustrat sexual de scrii asa texte. si mai cred ca femeile din viata ta au fost fericite cand au scapat de tine.

 18. Am zis ca nu mai comentez aiurea pe bloguri dar e ceva bun, bun de tot, care merita o exceptie.

  Uite ce cacareaza a expulzat o tuta chiar in ograda mea:

  “(…) pe adresa asta am citit despre post ,beneficii etc,si recomanda cartea ,,discutii cu Dumnezeu,,bineinteles ca am fost curioasa si am citit ,iar ce scrie acolo m-a lasat in ceataaaaa.eu de mica am fost invatata sa cred ca exista diavol,exista bine ,rau ,ingeri ,iad ,pedeapsa dupa moarte etc,iar in cartea aia (discutii cu dumnezeu)scrie exact opusul la ceea ce credeam eu ,ca defapt diavolul si iadul si toate astea sunt create de catre om in ideea de a intelege tot ceea ce ce intampla cu noi,si ca Dumnezu nu ne pedepseste ca doar el ne-a dat liber arbitru sa alegem ceea ce vrem sa facem ,dar totusi din cate stiu eu arca lui noe chiar a existat si atunci oamneii chiar au murit (fiind pedepsiti ptr cat de rai erau)daca aveti timp sa intrati acolo sa citi putin si sa va dati o parere as fii foarte recunoscatoare:((nu mai stiu ce sa cred,este frumos sa crezi ca poti face tot ceea ce vrei far ca sa fii pedepsit dar oare Dumnezeu chiar a vb cu acel om,a vb ca intre 2 prieteni si i-a raspuns lui la intrebari???vreau sa aflu adevarul,cred ca toti vrem asta (…) ptr mine este ff important sa cred in Dumnezeul adevarat fiind chiar cel care pedepseste nu vreau sa cred in minciuni …” (end of quote)

  Acestei fomei i-a bătut D-zeu, sau ta-so, dracu’ ştie, cateva cuie în cap, dar ar fi trebui sa-i sudeze si labiile daca tot s-a apucat, pentru a nu procrea.

  Macar dinozaurii erau simpatici si nu vorbeau…

 19. completare: ma bate gandul sa o trimit la articolul tau, sau la origini, ca am fost cam blanda cu mamifera. Cred ca si-ar zbura creierii, iar recolta de sange ar fi si mai bogata.
  Daca pornim de la prezumtia de nevinovatie, atunci e posibil ca intentia big bossului sa fi fost de a scoate la produs o minte luminata, dar a lasat-o prea mult la cuptor. So, traiasca pizdele rascoapte, ca ne distreaza, dar doar pana cand prostia lor incepe sa ne plictiseasca.

  1. daca proasta aia si-ar zbura creierii, recolta ar fi numa comentarii ca ale lu’ noony si me si alte cateva proaste frustrate.
   adica arfe de cacat slobozite de oameni fara imaginatie, fara simtul umorului si care in general fac umbra degeaba.

   1. Mai baietas, nu ti se pare ca ala frustrat esti chiar tu? Ce ar fi sa-ti controlezi putin vorbele, sa incerci sa le gandesti cu neuronul ala care moare de singuratate in organu-ti genital (in cap sigur n-ai nimic), in loc sa le “gandesti” cu partea dorsala?!

 20. ” într-un Dumnezeu care nu tolerează ovulaţia la El acasă.”

  Dude, menstruatia inseamna MOARTEA si ELIMINAREA OVULULUI. Nu OVULAŢION.

  biologie….

  he he…nice blog.

 21. eheeeee ti-a facut vre-o pizda felul de ac esti asa suparat,,,hai lasa ca trece,,,adevarul este ca ne-am modernizat acum ne futem si fara voi barbatii,,,,,,ne-o tragem multttt mai bine…esti invidios????

 22. eu sug pla bine si imi si place recunosc,,,,,dar nu la fatalai k tine probabil nu ai 2 lei in buzunar,,,si esti tare frustrat,,,dap ne plac barbatii educati..cu bani si cu studii,,,esti in lipsa aici prietene

 23. yo frate…am mai auzit una,,k nu este bine sa te epilezi de par pe picioare cand intri in biserica sa fi naturalaaaaaaa(in pizda goala nu se poate>>?? tare bn era…) deci nu stiu ce e mai rau…sa fi pe stop sau sa fi ,,paroasa in craci naiba stie…eu oricum nu intru in biserica…de fel prefer sa fiu ordinara deci la mine nu conteaza,,,prea mult kestiile bisericesti,,,ma fut si de pasti daca am kefff

 24. Pingback: haine online

Leave a Reply

Your email address will not be published.