Oamenii sînt de căcat, iar homosexualii sînt oameni

Oamenii sînt de căcat, iar homosexualii sînt oameni

Azi are loc o paradă gay. Ca în fiecare an, în mod paradoxal, homosexualii şi homofobii se fut în cur la televizor. Disputa este întotdeauna fără ieşire. Iar o dispută fără ieşire nu îşi are rostul. Dar nu ne aşteptăm ca jurnaliştii români să înţeleagă asta. Personal, cred că homosexualii ar trebui să aibă dreptul să facă ce vor. Pentru că sînt oameni şi pentru că, tot personal, nu cred că e aşa mare diferenţă între a-ţi introduce organul sexual în vagin sau în anus. Ba chiar poate fi mai mişto a doua variantă, dacă ne luăm după super-toleranta poezioară din popor: “Bara-bara, buru-buru / Cea mai bună pizdă-i curu'”. Pînă la urmă, despre asta vorbim, nu? Asta e singura diferenţă fundamentală (ups) care îi face pe ţărănoii noştri de politicieni să fie împotriva căsătoriei între persoane de acelaşi sex: că oamenii ăia se fut în cur. Chiar contează aşa mult pentru voi asta? O singură întrebare am pentru ei: dacă, prin absurd, toţi homosexualii ar fi impotenţi, atunci le-ar legaliza căsătoriile? Nu-i aşa c-aţi fi mai relaxat în privinţa asta, dacă nici unul nu ar mai avea erecţie, domnule Ponta? Iar, dacă faptul că se împotrivesc adopţiei mai pot să-l înţeleg, a te opune ca doi adulţi (fie ei şi de acelaşi sex) să-şi întemeieze o familie mi se pare deja mai mult decît intoleranţă. Mi se pare nesimţire şi intruziune în viaţa privată.

Apoi, nici faptul că un cuplu gay ar adopta un copil nu mi se pare mai periculos decît în condiţii normale, heterosexuale. Heterosexualitatea nu se antrenează şi nu se pierde, aşa cum homosexualitatea nu poate fi vindecată, cum cred idioţii de popi. Staţi liniştiţi, un băieţel nu poate fi învăţat să se îndrăgostească de bărbaţi şi să i se scoale cînd îl vede pe Adrian Năstase la televizor. Apropo de PSD, l-am auzit pe Adrian Păunescu spunînd la Realitatea, cu referire la adopţiile gay, că un copil nu trebuie crescut într-o asemenea “infecţie morală”. Dacă ar fi doctor, Adrian Păunescu ar trata homosexualitatea cu antibiotice. Din nefericire, e poet. Ştiţi cui aş interzice eu să se căsătorească şi să aibă copii, domule Păunescu? OAMENILOR GRAŞI. Ete aşa cred eu: că doi oameni graşi ar creşte un copil într-un mediu profund dăunător pentru sănătatea lui. Vă daţi seama că, la un momet dat, s-ar putea da o lege care să interzică obezilor să procreeze? Şi poate vă văd dup-aia la FAT PARADE, prin Bucureşti, că vă scuip!

Sigur, un copil adoptat de o familie gay ar putea nimeri într-o familie de gay beţivi. Sau în care gay-ul activ îl bate pe cel pasiv cînd nu-şi găseşte mîncarea caldă seara. Sau în care amîndoi îl bat pe copil. Sau îi beau alocaţia. Sau îl neglijează. Sau îl fut în cur amîndoi, în loc să-l fută doar tatăl (aici să zicem că ar fi o mică diferenţă). Una peste alta, procentul de gay neisprăviţi şi cel de heterosexuali mizerabili cred că este cam acelaşi. Pe mine, de exemplu, mă enervează mulţi gay pe care-i văd la televizor sau în viaţă. Pentru că unii sînt proşti, nespălaţi, cruzi, zgîrciţi, nepoliticoşi ş.a.m.d. Fix ca heterosexualii, care mă enervează şi ăia. De altfel, eu cred că ăsta e cel mai mare defect al homosexualilor: că şi ei sînt oameni.

0 thoughts on “Oamenii sînt de căcat, iar homosexualii sînt oameni

  1. De acord cu tine, cu o singura exceptie. Stiintologii spun ca exista doua tipuri de homosexualitate: cea innascuta (caz in care nu se produce asa cum trebuie impregnarea cu testosteron a creierului in timpul vietii intrauterine) si cea dobandita prin educatie (inclusiv imitatie). Cu lesbianismul e ceva mai complicat. Dar, chiar si daca exista homosexualitate neprogramata biochimic, dobandita prin educatie, un copil adoptat intr-o familie gay are toate sansele sa se dezvolte normal daca are loc o evaluare corecta a cuplului respectiv.
    Ma rog, eu nu voiam decat sa spun “intrauterin” si “biochimic”.

  2. @Matroshka. da shi nu. da pentru chestiunea cu testosteronu lipsa, reticentza pentru celelalte. cat despre articol, eu chiar m-ash gandi ce shanse ar avea un om politic care ar include in campanie prosimisiuni ca legalizarea homosexualitatzii, a prostitutziei sau a consumului de droguri. cand omul ala va lua un 5%, atunci am putea zice ca traim intr-o tzara normala la cap

  3. :)) culmea e ca judecam oamenii care si-o trag unde doresc ei, fara sa ne uitam in curtea noastra, unde tot romanu’ incearca sa convinga femeia sa incerce un sex anal. Cu ce e diferita chestia asta? ca vorba aia fundul il avem toti la fel.

  4. Bine ca se ia lumea de orientarile sexuale a altora. Ca doar asta conteaza pentru mintile inguste: cine se fute, cu cine, de ce si unde. Manelistii, tiganii, cocalarii nu reprezinta un astigmatism al societatii?
    Frumos scris Mantzy!

  5. Incerc pe cat posibil sa nu folosesc cuvantul normal pentru a face comparatii, e atat de relativ. Da’ chestia asta mie chiar nu mi se pare morala. Sa cresteti un copil într-o familie de genul NU este sanatos. Sa se casatoreasca, sa faca ce vor ei da’ sa lase copiii în pace. Societatea are niste limite, societatea romanească le are duble. Adevarat ca suntem in mare parte incuiati, la noi homosexualii sunt priviti ca pe leprosi. Nu sunt de acord nici cu asta. Eu n-am nimic cu ei. Da’ sa-si vada frate de treaba. Daca au ales calea asta, daca asa a fost sa fie, sa se adapteze. Una e cand un cuplu de heterosexuali nu poate face copii si infiaza, alta e cand niste homosexuali sau lesbiene nu pot face copii. Normal ca nu pot face! De ce sa infieze, de ce sa faca fertilizare în vitro? De ce sa fie copilul ala singurul din clasa care are doua mame sau doi tati?
    E foarte usor. Un cocosel şi o pasarica pot face copii. Doi cocosei nu pot face copii. Nici doua pasarici. Sa lasam lucrurile asa. Iubiti-va si punct.

  6. @Poxa -> pentru ca in orfelinate sau canale zac milioane de copii pe care nu ii doreste nimeni si carora le-ar fi mai bine cu doi parinti de acelasi sex decat cu un parinte colectiv precum statul.
    In cazul acestor copii trebuie aleasa cea mai favorabila varianta din lista de optiuni. Mie una mi se pare putin absurd ca lor sa le creasca barba alba prin casele de copii, in timp ce tu cauti perfectiunea, refuzandu-le sansa la o viata mai buna pe motiv ca nu e una ideala. De aia sunt acceptati ca potentiali adoptatori si indivizii singuri.

  7. @Matroshka: justifică te rog în ce măsură tu n-ai avea o problemă dacă ai avea o mamă si o mamă. vorbeste la microfon te rog, vrem toti să auzim.

  8. Ba Poxa, ia mai citeste o data ce scrie Matroshka. Decat in casa de copii sau in canal, mai bine cu cinci mame. De fapt, va doare pe voi in pula de soarta copiilor alora, da’ daca nu va dati cu parerea n-aveti liniste.

  9. Problema nu e a cresterii copilului de catre doua mame sau doi tati (prezumand educatie buna, fara o atmosfera promiscua, etc. – tot ce tine de buna crestere a unui copil) ci de impactul social asupra bietului copil. Cu alte cuvinte cat de naspa va fi la scoala cand copilul isi va lua putzishoare peste fatza de la toti colegii : “baaa, parintii tai sunt niste partzari”.
    Lasati-ma sa va spun ca nu parintii gay sunt problema, ci voi, cei ce formati societatea de kkt in care traim, cu mentalitatea voastra imbacsita.
    PS: Asta nu inseamna ca aprob alte tare ale homosexualilor. Ca de exemplu faptul ca se fut in cur:)

    1. Esti precum Barbosu de la Catavencu, care este totalmente impotriva discriminarilor de orice fel. Cu exceptia tiganilor, desigur, pe care-i fute-n gura. 😀

  10. “sa arunce cu piatra cel care e curat” si, as completa eu, cel care nu s-a gandit la sex anal macar o data in viata lui.
    poate unui copil, intr-un cuplu gay ii e la fel de bine ca intr-o familie. si sa ne amintim ca exista familii destule denaturate (betivi, batausi, etc – nu sunt numai barbatii vinovati, sunt si femei dezaxate).
    ce ai alege la prezidentiale intre un violator si un homosexual?

    1. Raspuns: Un violator homosexual, desigur. 😀 O spui de parca s-ar exclude una pe alta! Plus ca sexul anal HETERO nu se pune. Esti cam confuz, ca sa zic doar atit. 😉

      1. chiar se exclud una pe alta 😉 (vorbeam de violator, nu de pedofil, gerontofil, zoofil, etc.)
        sexul HETERO de ce sa nu se puna? nu e deviat din aceeasi chestie?

  11. total de acord,in caz ca mai aveai nevoie.stii ce urasc eu in schimb?homosexualii semi-analfabeti,ca iulian de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.