Dumnezeu e în concediu: încă o înfrîngere istorică pentru Steaua

Dumnezeu e în concediu: încă o înfrîngere istorică pentru Steaua

Hai, noroc! N-am mai scris de mult pe blog, nici nu aveam de gînd, de fapt, dar ţin neapărat să salut magnifica înfrîngere a Stelei, o echipă care se chinuie de ani de zile să cîştige meciuri prin orice alte mijloace decît jucînd fotbal. Ieri, de exemplu, Steaua n-a jucat nimic şi a dat 3 goluri. Scorul, 3-5, a fost nedrept. Trebuia să fie 2 la 10. Aş vrea să mă felicit şi pentru ochiul foarte bun pe care-l am la fotbalişti, sau, mai degrabă, la ne-fotbalişti. Că cine altcineva decît JE a zis că Semedo, Toja sau Arthuro sunt străini de fotbal, încă de pe vremea cînd toată presa juisa cînd băteau auturi şi dădeau goluri cu Gaz Metan? Ieeeeu… 😛 Dar hai, că vă las în compania unor declaraţii de după meci(hihihi):

Gabi Balint: Dayro Moreno, Semedo, Arthuro şi Toja nu au făcut nimic, au fost morţi

Ioan Becali: “Doar Goian, Ogăraru şi Zapata au faţă de Steaua, restul sunt mâini moarte”

Ovidiu Petre: “Suntem prea mici pentru Liga Campionilor”

George Ogăraru: “Poate că pur şi simplu nu putem să câştigăm asemenea meciuri”

Gigi Becali: “Nu-l dau afară pe Lăcătuş, îl las să se înece singur”

Victor Piţurcă: “Francezii i-au închis gura lui Becali”

Emeric Jenei: “Sud-americanii Stelei sunt străini… de fotbal”

Florin Lovin: “Suntem vai mama noastră…”

Nu-ştiu-cum Toja: “Am pierdut de o manieră lamentabilă”

Poate credeţi că acum s-au prins idioţii că n-au nici echipă, nici antrenor şi nici măcar premise ca aceste două elemente să apară. Dar nuuu… Ia să-i vedeţi mîine-poimîine ce-o iau de la capăt cu şansele la campionat şi la primăvara europeană. Şi asta e bine, pentru că înseamnă c-o vor ţine tot aşa. Norocul nostru, al oamenilor decenţi, nestelişti. De trei ori ura pentru Gigi Becali! Gigi, Gigi, Gigi, nu-i lăsaaaa!…

0 thoughts on “Dumnezeu e în concediu: încă o înfrîngere istorică pentru Steaua

 1. Citind titlul mi-am zis că …eşti stelist. Că în ciuda aparenţelor, eşti şi cu doamne-doamne şi cu Steaua. M-am gândit la cât de mult mi-a plăcut ce-ai scris în ultimul timp şi am crezut c-am luat ţeapă. M-am simţit murdar ca patu-pulii.jpg.

  Apoi am citit apoi ce ai scris de fapt şi mi-am revenit. Eşti un geniu. Să te-ajute cel de sus. Hai Steluţa!

 2. Mai bine nu scriai in continuare si ramaneai un anonim decent. Nu este normal ce se intampla la Steaua insa nu este normal nici comentariul tau. Din pacate toti ne pricepem la fotbal, la sport, la orice, toti o ardem cu “Că cine altcineva decît JE” are dreptate…

 3. Fotbalul romanesc este o imensa laba. De la al mai mic la al mai mare. De ce dracu’ va mai agitati ca fieru’ de calcat, nu stiu. De parca ati fi orbi. Fotbalistul roman de azi e un labar, cei ce conduc echipele la fel de labari si stiti si voi asta.
  In campionatul intern totul e o micnciuna si o mascarada. Iar cand ne ducem afara ne fut aia cum vor, pentru ca acolo nu mai putem mitui pe nimeni, trebuie sa jucam pe bune, ori noi nu puem juca pe bune, pentru ca nu stim sa jucam pe bune.
  Victoriile noastre afara sunt simple accidente, trendul general de ani buni e sa ne luam muie care, de altfel, o si meritam.
  Asa ca nu mai batetio campii cu fotbalul romanesc.

 4. cam tarziu der mai bine ca niciodata….care steaua …cine e steaua….mantzi nu mai scrie frate de steaua….de stiinta de ce nu scrii?…doar daca in sufletul tau misca ceva pt. steaua…..

 5. ai vazut d’le Mantzy, ai vazut ca steaua nu e asa importanta in viata oamenilor seriosi…cate comenturi’ ai pe articolul asta?
  @dante alighieru@ 1. cu ce echipa de football ti’ ca sa-ti zic ce om esti
  2. daca ti’ cu o echipa o faci ca pt ca ti-a zis vecinu’
  3 tu nu ai nici o treaba cu football-ul, se vede din ce ai scris mai sus, esti prea teoretic in ce spui’, ai scris de football pt ca toata lumea vb practic despre football.
  Un sfat : vezi ca football-ul feminin e mult mai spectaculos( o tita in gura, un calcai in cur, un deget ‘n cur).

Leave a Reply

Your email address will not be published.