CAMPANIE: Să le umplem frigiderul ălora de la Libertatea & Carrefour

CAMPANIE: Să le umplem frigiderul ălora de la Libertatea & Carrefour

Nu mai râsesem de mult, noroc cu senzaționala campanie lansată de prestigiosul cotidian Libertatea și magnificul lanț de hipomarketuri Carrefour, care și-au propus nici mai mult nici mai puțin decât să le umple frigiderul cititorilor, respectiv clienților. Campania a fost bine primită de cititori, mai ales de pensionarii cărora nu li s-a mai umplut frigiderul de la ultimul drum cu autobuzul 601, când i-au înjurat toți studenții că nu pot ei să-și odihnească cururile pe scaune că merg babalâcii la Carrefour să-și ia baxuri de Adria și-n piață la Crângași să-și umple papornițele cu legături de pătrunjel.

Așa că m-am gândit să pornesc și eu o contra-campanie: UMPLE-LE FRIGIDERUL CU CARNE LU’ LIBERTATEA & CARREFOUR! Dă un comment cu cea mai originală, cea mai porcoasă, cea mai creativă sau cea mai amuzantă înjurătură pe care o știi și participă și tu la umplerea frigiderului Libertatea. Cea mai mișto înjurătură va fi răsplătită cu un premiu secret, după o îndelungă deliberare (hai, deliberare!) în redacția Cațavencu.

PS: dacă sunteți curioși, găsiți campania originală aici: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=203404

0 thoughts on “CAMPANIE: Să le umplem frigiderul ălora de la Libertatea & Carrefour

  1. Futu-ti stejaru’ din care o facut tamplarul sertaru’, din care o scos tactu’ prezervativu’, care s-o spart in PIZDA MATII si o facut un BOU ca tine!

    Artistic nu?

  2. Bun, bun, manie proletara au ba, mi-e foame mie sau mi-e foame mie, dar eu tot nu inteleg cui sunt adresate injuriile, in mintea celor care-si varsa dejectiile pe-aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.