Sex pe motocicletă

Sex pe motocicletă

– la margine de Route 66 –

Pantalonii crem erau cei mai strâmți pantaloni ai ei și, foarte probabil, cei mai strâmți pantaloni din lume. Chiar și așa, în timp ce traversa nesfârșitul drum american, fesele i se mișcau atât de dezinvolt încât, dacă ar fi fost cineva în preajmă, ar fi văzut cum pompele de benzină de care tocmai se îndepărta fac un efort imens să se întoarcă spre ea, scârțâind lugubru în încercarea de a o privi pentru ultima oară. De vizavi, de la marginea deșertului, ochii șopârlei găsiseră un spațiu gol în caroseria motocicletei și prin acela păreau că fixează sânii îndesați cu îndârjire în jacheta de piele neagră, sâni de a căror mărime exagerată ea însăși se rușina câteodată.

Traversă fără să se uite în stânga și-n dreapta, fără nesiguranța aceea dezamăgitoare și complet lipsită de sex appeal a omului conștient că-n orice clipă i se poate întâmpla ceva rău. Încălecă pe motocicletă și, într-o secundă, ochii machiați copilărește, cu niște codițe alungite stupid în dreptul colțurilor, dispărură sub vizieră. Ambală motorul de trei ori, după care demară. Șopârla o zbughi sub cea mai apropiată piatră, iar pompele oftară și simțiră un fior când particulele de praf tulburate de roțile motorului le atinseră pe spate.

Avea cel puțin 200 la oră când trecu prin dreptul polițistului care căsca plictisit. Curând, în oglinzi vedea cum mașina de poliție o urmărește, cu sirenele uruind amenințător. Avea viziera încă pusă, dar autorul omniscient al textului are motive să creadă că și-a dat ochii peste cap, înainte să încetinească și să tragă pe dreapta.

Polițistul era tânăr și cu fața arsă de soarele la care meseria îl expunea mult prea mult. Mușchii de văcar care-și ajutase tatăl de mic în gospodărie îi jucau sub cămașa lejeră de polițist texan. Își dădu jos ochelarii de soare lăsând să se vadă ochii mici, dar curajoși, și se prezentă. Atunci ea își scoase ca în reclame casca, lăsând părul castaniu să se reverse pe umeri întocmai ca-n spoturile la șampon, și, țuguindu-și buzele pline în cel mai senzual gest de care se simțea în stare, îi întinse inocent mâna și zise:

– Emma Bovary, încântată.
Polițistul nu-i strânse mâna, dar zâmbi răbdător.
– Fiți, vă rog, drăguță și prezentați-mi și mie actele.
Coborî mâna și întredeschise gura în ceea ce părea a fi o uimire sinceră.
– Acte? Ce acte?
– Plasticele alea gălbui pe care e scris cum vă cheamă.
– Nu am avut așa ceva niciodată.
– Atunci mă tem că avem o problemă. Va trebui să vă percheziționez.

Docilă, Emma se aplecă pe motocicletă, peste stopul din spate, atingând șaua cu sânii și abdomenul. Când polițistul vru să o controleze la piept, îi apucă mâinile, încă întinsă pe șa, și i le puse pe fund.

Închise ochii și făcu o mică grimasă când i-o băgă prima oară, apoi chipul îi redeveni candid și zâmbitor pe tot parcursul actului. Părea să nu fie conștientă de ce se întâmplă, sau în orice caz era mult mai interesată de modul absolut spectaculos în care soarele se pregătea să apună, chiar în fața ei. Orizontul nu înghițise nici măcar o cincime din soare când polițistul veni lângă ea și, zâmbind, dădu un bobârnac cozorocului a salut. Emma își desfăcu picioarele, se împinse în ele și urcă la loc pe motor, prin spatele lui, din aceeași mișcare în care își trase pantalonii pe care polițistul avusese gentilețea de a-i coborî doar până sub fund. Îi zâmbi cu toți dinții de sus înainte să-și pună iar casca și spuse cu voce leneșă și pițigăiată, de copil proaspăt trezit din somn cu chef să se alinte:

– Domnule polițist, dacă știam că futeți atât de prost, v-aș fi arătat actele alea nenorocite.

26 thoughts on “Sex pe motocicletă

Leave a Reply

Your email address will not be published.