S-au antrenat pentru securi… ăăă… servili…. ăăăstaaa… pentru sinceritate!

S-au antrenat pentru securi… ăăă… servili…. ăăăstaaa… pentru sinceritate!

16 thoughts on “S-au antrenat pentru securi… ăăă… servili…. ăăăstaaa… pentru sinceritate!

  1. Sunteti cam rai, cam duri cu concurenta ! Totusi, vreau sa va spun ca v-am cumparat pe toti!!! Pe Catavencu,Catavencii si Kamikaze. Si? Am facut un top: Locul 1 (cel mai bun,cele mai bune articole,poante,chestii…) deci…locul 1 KAMIKAZE, locul 2 (mult mai slabut din toate punctele de vedere) Catavencii… si locul 3 (cel mai slab posibil,chiar rau) Academia Adamescu, ma scuzati,rectific Academia Catavencu.

  2. A, si dupa ce ca hirtia/tiparul sint destul de proaste, mai bagati si background-ul ala cacaniu-cenusiu. Mai bine lasati textele pe fond alb(u) si colorati altceva, mansete, chenare, desene, plm. Si, baa, nu se poate ca patru titluri pe aceeasi pagina sa aiba patru fonturi diferite, cu patru marimi diferite!

  3. Azi am cumparat si eu Kamikaze si Catavencii. De ce? De curiozitate.
    Dar ideea ca au invins, ca sunt liberi din reclama lor este prosteasca si idioata (la fel sunt si cei care ii cred).
    Nu exista decat un singur invingator in toata smecheria asta: cititorul. Teoretic, cu 3 saptamanale de acelasi gen pe piata, ar trebui sa ma cumpar unul din ele (oricare) si lesin de ras. Dar… mai vedem.

  4. deci, ma bucur ca nu sunt singurul cetatean cu o obsesie pentru layout.
    pare varza in unele locuri, caricaturile imi aduc aminte de desenele animate romanesti patriotice (nu stiu sa va explic acum).

    le-am cumparat pe toate 3.
    academia catavencu a avut o coperta care putea fi chiar buna, daca se mai chinuiau putin.
    insa restul – de multe ori jenant, de alte ori acceptabil, dar nu pentru o revista de satira.
    mici scapari cu haz.
    caricaturile – ingrozitoare, seci, varzoase, desenate execrabil (la aspect, cam ca astea din kamikaze, dar si mai slabe la poante); Topan ala trebuie trimis sa vanda bilete la bingo.

    catavencii.
    pe langa obsesia recurenta basescu de pe coperta (iarasi, grafician meserias, idei bune, realizare misto, plus texte inspirate), am observat ca primele doua-trei bule si barfe l-au luat la plua pe antonescu – noua obsesie a noului patron.
    poate e o intamplare, dar mie mi se pare ca baietii astia au dat de inteles ca stiu din start unde sa latre, ca sa ii placa si stapanului si sa ii scarpine pe burti.
    in rest, unele texte execrabile, unele bule, penale (aia cu rusii care mai bine il impuscau pe basescu), mardale, excelent, ca de obicei.
    facut pe genunchi, dar calitatea slaba nu vine doar de aici.

    kamikaze – comparativ, mai bun.
    aceleasi lipsuri la grafica, la machetarea stridenta, care seamana cu niste bermude de-alea tiganesti de vacanta.
    nu e cool, nici tineresc-sukar, e varza.
    pe alocuri, e mai apceptabil.
    voi ati fugit prea mult de un stil mai “sobru” (*cu grafica si stil), mie nu-mi place o apropiere prea mare de mainstreamul asta democratic, cu larga participare, vesel la gramda, marime universala.
    subscriu a mia oara la observatia de mai sus – aveti nevoie de un caricaturist mai bun, imi pare rau de mugur grosu (daca mai este).
    acum, oricine vine in urma lui mardale are de suferit dezavantajul comparatiei cu maestrul.

    dar textele, ideile mi s-au parut mai misto.
    de exemplu, eu prefer povesti despre olimpicu ala, chiar si scrise mai fara haz, daca nu se poate altfel, decat relatarile cam prea lungi, cu umor scremut pentru atata text, ale lui julea.

    gataaa.

  5. Ca sa zic asa pe mine nu ma deranjeaza prea tare grafica. In schimb poci sa zic ce mi-a placut cel mai mult: Proiectul de reinstaurare a monarhiei 🙂

    Din toate trei, voi cumpara de aici inainte doar Kamikaze

  6. Asa, si ca sa nu uit ce caut pe aici: penibil rau spotul astora. Mi s-a facut o greata…si nu cred ca e de la parjoalele moldovenesti igurgitate la pranz!

  7. cind doi se bat al treilea cistiga..nu credeam ca o sa ajung sa aleg revista cea mai putin proasta dintre cele proaste…adica kamikaze. pierderea e a noastra..

  8. Geany: mulţam pentru regrete, dar nu, nu mai sunt în echipa Kamikaze de ceva vreme, drumurile noastre s-au despărţit fix când revista a împlinit un an. dar, vorba lui dan ospătaru, “se vor îîîntâlniii vreodatăăăăăăă”

  9. filmul asta e ca glumele despre ceausescu, inca imi stau in gat si nu le vad umorul. si da, ma duc la mol ,da’ mai incolo nitel

Leave a Reply

Your email address will not be published.